Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

liliana felicitari pentru baietoi ! si ca sunte-ti bine !

eu merg sa ma imbrac , iesim la o plimbare ( cu masina ) , dar trebuie sa ies putin din casa ...la o gura de aer , altfel ma salbaticesc , acasa- sevici si iar acasa.

ne auzim pe diseara daca nu adorm inainte

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalia87 spune:

Buna seara fetelor,am ajuns in sfarsit la zi,chiar daca am mai sarit cateva pagini.

Betty,ma bucur ca a decurs totul bine la amnio,asteptam si noi cu sufletul la gura ,rezultatul.Is sigura ca totul o sa fie bine.

Ele,speram sa auzim si de tine,sa ne dai vesti bune.

Paula,ii tare greu cu raceala in timpul sarcinii,si sa ai si examene pe cap,si copil bolnav,sincer nu stiu cum rezisti.A mea fetita are iar rosu in gat,iar ii pe antibiotice si e tare greu cu ea,da nu stiu ce ma faceam de nu ma simteam eu bine.Eu sper sa nu ma racesc de la ea.Multa sanatate iti doresc si tie si celui mic.

Mi-am activat si eu PM-ul,daca binevoieste careva sa imi trimita si mie parola...ii multumesc de acum

Noi suntem bine,eu putin geloasa pe fetele care si-ai colorat caruciorul,eu o sa am 15 sapt ca merg la urm eco si sper din toata inima ca o sa imi zica si mie ce ii,ca nu mai am rabdare.

Ma bucur ca in rest sunteti bine,desi unele din voi ati trecut prin sres mare din cauza analizelor(unele eronate :( ).Speram ca de acum incolo sa fim mai relaxate,si sa ne bucuram de aceasta perioada minunata.
Va pup fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Amalia, pup motoceii tai zburdalnici Abia astept sa simt si eu miscarile puiutului meu! Sunt invidioasa pe voi cabd vad 16-17 sapt, dar cred ca si la mine la 11+ riscul a trecut, nu ?

11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Olimp e mai bine cu burtica ma mai doare cateodata in dreapta jos dar f rar si nu prea inteleg de ce. Oricum am luat 1 nospa in fiecare seara. Mai am de asteptat o saptamana

16+
Dana

Mergi la inceput

Bobitza eu in afara de DT nu mi-am facut nici o analiza la spital. Nu am 3 analize la acelasi cabinet . Si nu stiu daca ai vazut celalalt mesaj al meu in care am zis ca cineva de la spital a pierdut rezultatele si acum trebuia doc sa faca copii de la lab ceva de genu deci eu una nu am incredere sunt f ametiti.
La inceput in sarcina am facut hcg am platit 50 lei si mi le-au dat a2-a zi. Avand in vedere ca trebuia sa repet hcg sa vad daca sa dublat a 2-a oara am facut analiza la Centru med matei basarab am platit 45 lei si in 2 ore le-am avut. Deci nu stiu ce sa zic.

16+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Olimp, peste 3 saptamani vin rezultatele finale si peste 4-5 zile astea rapide care dau informatii doar despre cei 3 cromozomi: 13,18 si 21.

16+

Mergi la inceput

In legatura cu eco eu una am facut si 3 eco intr-o zi. bine asta la inceput aveam 6 saptamani si mi-a zis o doc dusa cu capu de la urgente ca trebuie sa fac chiuretaj ca nu se vede embrionu si am fost si la 2 cabinete particulare care mi-au spus ca sarcina este mai mica cu o saptamana. Si supriza peste o saptamana jum i-am auzit inimioara. Dupa 12 sapt am facut doar una la 13 pt DT si mai fac sapt viitoare cand o sa am 17. Probabil urmatoarea dupa 17 sapt va fii 4d. Deci eu nu cred ca face rau ca altfel imi zicea ceva doc mea.

16+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Dana, m-am lecuit si eu cu analizele la spital
Desi cand am vazut ca le trimit la privat am crezut ca e totul ok, insa se pare ca nu Acum am emotii si la DT pe care l-am facut la spital Tie in cat timp ti-a venit rez la DT si ce scria pe foaie, unde au fost facute?

Ms,

11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

buna burticilor!

In primul rand va multumesc pentru aprecieri (ref. la poze).

Eu imi fac toate analizele la Synevo, am abonament la Medicover si sincer nu am avut probleme. Si pe bebe tot la Medicover il monitorizez..abia astept maine dimineata sper sa coloram caruciorul...roz .

Si eu il simt pe bebe (daca e el) ca un gadilat. Vb. cu alte mamici si imi ziceau ca trebuie sa simt ca o aripa de fluture ...poate asta inseamna.

15+

Mergi la inceput

Paula eu zic sa stai linistita. Uite ce se plange Bobitza cate analize i-au iesit gresit si apoi bine. Adica nu ai de unde sa stii. Am o prietena care a facut TT si a iesit bine. DT nu a facut. Exact cum ai spus si u daca nu faceai DT atunci se lua doc dupa TT nu? Cel mai bine ar fii sa faci eco la un doc bun si vezi ce spune. Dar daca nu poti sta linistita decat cu amnio eu una as face. Este decizia ta nici macar medicul nu te poate obliga sa faci sau nu.

16+
Dana

Mergi la inceput