Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Fetelor, mi-a zis mie odata prietenul meu ginecolog ca (cel putin la Iasi) doctorii (si mai ales cei mai cu mot) nu vin la nasteri naturale, doar daca din intamplare sunt pe acolo prin spital. In rest nasti cu rezidentii. Nici nu vreau sa ma gandesc deocamdata la acest aspect, ca ma strange de spate, cand o sa fiu mai aproape de termen am sa-l intreb pe dr. meu cum o sa facem. Dr meu e mai tanar si inca nu asa "cu mot" si poate am noroc. Incerc sa nu ma gandesc la asta acum, sa nu ma stresez prea mult.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Doxy, colul se vede si la eco. Oricum, nu e deloc placut sa te rce pe masa. Inainte era cum era dar acum cu burtica....este un sentiment ff aiurea...

Happy_Ama 16+

Mergi la inceput

Tot de la el stiu ca rezidentii de multe ori sunt mai buni ca dr. cu mot. Nu ma refer la situatii/nasteri cu probleme, ca atunci clar experienta isi spune cuvantul. Dar la nasterile naturale fara probleme, rezidenti sunt foarte atenti. De ce? Pentru ca vor sa-si faca un nume, o clientela asa ca sunt foarte draguti si isi dau toata silinta. Nu mai zic ca fac de-a garzi de le vine rau,mi-era mila uneori de prietenul meu, avea niste ochi. Spunea ca au si cate 18 nasteri pe tura. Pai asta zic eu experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

saracii rezidenti, oare cati din ei isi mai aduc aminte, cand au mot ?

Am facut conopida, chiftea de conopida, o mare chiftea data la cuptor, ca sa nu mananc prajeala. A iesit foooarte buna. Asta ca sa ma laud singura

viitoare mamica de hocheist 13+

Mergi la inceput

Merci Ama, asta mi-a zis si colega mea, ca sigur s-a uitat el si la alte chestii nu neaparat numai la bebe. Ca pe mine ma streseaza faptul ca ma doare cand ma asez/ridic de pe scaun, imi inchipui ca e ceva legat de col. Fiecare cu piticii lui.
Si apropo, il intreb pe Rares ce nume sa-i punem surioarei lui si ghici, ce a zis? EVA
Doar ca la noi nu prea merge cu numele de familie, desi e unul lung nu suna bine impreuna cu Eva. Asa ca cel mai probabil o sa renuntam. Am mai zis ca el e fan Wall-e si Eva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Doxy, mie colul mi l-a masurat la eco de DT. Si la fiecare eco se uita dr si pe langa bebe. Eu de ex am placenta jos situata.. Asta a vazut la ultima eco...

O sa avem numai Eve dar e un nume asa frumooos!!

Happy_Ama 16+

Mergi la inceput

Asa e Rodica, muncesc foarte mult, si nici nu prea primesc atentii, caci toate pleaca la dr. cu mot care le-au supravegheat sarcina.
Am o fosta colega care 9 luni de zile a dus banutii la un dr. cu mot si de nascut a nascut la prietenul meu (s-a nimerit pe tura). Atat l-a mai laudat, ca i-a carat si bagajele in salon si a incurajat-o la nastere. Initial a zis ca o sa-l caute sa-i multumeasca, apoi a uitat.

Mergi la inceput

Amalia, felicitari pentru grasuni!
Flory, in capitolul trecut, a pus Anca un link cu hainute de gravide, mie mi-au placut cateva rochite, cam scumpe ce-i drept dar pentru o ocazie speciala merge. Poate gasesti ceva acolo pe placul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Buna dimineata!
Ele te-am asteptat toate cu sufletul la gura! ne bucuram ca ai trecut cu bine ...rezultatul e calr ca o sa fie bun ai zis si tu ca nu exista semne ecografice ca ar fi ceva.

Eu am reusit sa bat recordul la orele de somn ..12 ore am dormit:D
Si eu am fost tare indecisa in legatura cu medicii...dar pana la urma ma duc la stat ... pt toate motivele pt care va ganditi si voi sa mergeti la stat. Lucrez cu copii si ma intlnesc cu multe mamici zilnic si le bazai pe toate sa imi zica unde au nascut cu cine cum a fost ..natural sau ceza..si toate sunt f dragute si imi zic si asa am ajus sa inclin spre stat ca se pare ca si daca nu le dai (si multe nu au dat nimic) se ocupa....Acum eu cred ca nu o sa ma curaj sa nu dau nimic.

doxy am ales si eu un medic tanar care inca nu e primar tocmai ca vreau sa incerc normal daca se poate si vreau sa aiba timp de mine. Ma sperie putin gandul ca daca se intampla ceva si se schimba situatia.. sa nu fie prea tanar... dar nu cred ca o sa fie cazul. Dupa cum zici si tu ai si ei multe multe nasteri la activ.
M-a suit si pe mine pe masa prima cand am fost la el sa imi verifice colul ...se vedea si ecografic dar nu stiu daca isi da seama de tot ce tre sa vada acolo. Celalat Dr nu m-a suit m-a intrebat ce rezultat am avut la PAP ultima data si cam atat.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Azi am fost la Cluj la TT, timp si bani pierduri din punctul meu de vedere, dar , na, daca a insistat dr...Sunt treaza de la 4, desi doar la 6 am plecat, dar mai nou intre 4 si 6 nu mai pot dormi.

Cat despre raceala, eu sunt din ce in ce mai rau...acum am impresia ca vine raceala 2 peste prima, ca a inceput tusea sa se auda si mai urat si ma doare si gatul de azi dimineata. Dar daca nu fac febra, eu zic ca nu e chiar asa grav, nu?

Raul al meu e pe antibiotice si aerosoli si alte o gramada de medicamente bietul, dar se vede clar o imbunatatire a starii lui.

Ieri am avut examen nr2, la primul m-am descurcat onorabil, dar la al 2lea nu bag mana in foc ca il iau...adevarul e ca de vineri nu dorm decat 2, 3 ore pe noapte si ziua am stat cu Raul in brate mai mereu, cand e bolnav e tare mamos.

Ce sa va mai zic...eu cresc mereu, tb sa-mi fac o noua poza, pe bb il simt f bine, prin toata burta, Dana...deci nici o noutate.

Ma doare si pe mine burta, dar nu sunt dureri continue, eu cred ca de la tuse..si nu am luat no spa. Chiar ma gandeam aseara ca nu am in casa, tb sa cumpar. Si elevit ar tb sa incep sa iau.

Nu mai stiu despre ce ati vb. Doxy, in Tg Mures de vreo 3, 4 ani nu iti mai vin dr la nastere, pt ca pur si simplu nu au voie in spital, daca nu sunt de garda. Daca ai noroc sa nasti pe garda dr tau, ok...daca nu, nasti cu cine e.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 16+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput