Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (21)
Raspunsuri - Pagina 5
diana_popa27 spune:
am sris Ele si vroiam sa scriu betty... si pe ele o asteptam cu rezultate bune .. scuze de greseala abiqa ce m-am trezit
16+
flory_blanca spune:
Paula sa te faci bine si tu si Raul.
Am ramas si eu azi consemnata acasa ca se pare ca m-am racit, tusesc si mi-e frig asa ca am baut un ceai de lamaie si m-am bagat in pat. Nu sufar prea tare ca asa o vreme urata e de nu iti vine sa scoti nasul afara.
O sa caut linkul cu haine sa ma uit si pe acolo, eu am tot incercat sa evit hainele de gravi , incercam sa imi iau ceva ce pot porta si dupa aceea sa nu fie inutila investitia, sa vedem daca imi iese.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
happy_ama spune:
Paula, iti tinem pumnii! In primul rand pt TT si pe urma pt examen. Eu una te admir pentru ambitie, mai ales in conditiile date. Si insanatosire grabnica puiutului Raul!
Happy_Ama 16+
Delia_Rodica spune:
Paulava doresc multa sanatate si sper sa treaca repede
viitoare mamica de hocheist 13+
doxy spune:
Si apropo de nume. Eu am DPN pe 7 iulie, dar cred ca va veni mai repede. M-am uitat cam ce sarbatori sunt atunci. Ar fi Sanzienele pe 24 iunie, iar ca nume de fata Sanziana.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 17+
anca_toma spune:
betty sa treaca repede, asteptam rezultatele , care clar o sa fie minunate.
Ele iti tinem pumnii.
noi am fost ieri la medic ca ma durea burtica nu nu stiam cauza, bineinteles ca medicul meu zen mi-a zis sa iau no spa si trece. A verificat colul si pozitia lui bebe pe masa si a zis ca sunt ok. Daca continua durerile sau se accentueaza sa il sun.
bineinteles ca dupa ce m-am dus la el mi-a trecut tot si fara sa mai iau no spa, deci el e un fel de panaceu.
Elf eu una ma duc cam odata pe luna la el , dar nu fac eco de fiecare data, si la prima sarcina am facut cred ca 4 maxim 5 toata sarcina. De obicei fac morfologiile plus cele doua cand stabileste daca sarcina e ok de la inceput. In rest control pe masa de fiecare data, si cu tot controlul asta de fiecare data pe primul l-am nasacut la 41 de saptamani, deci nu cred ca conteaza ff mult de cate ori te controleaza.
nu mai stiu ce studii spuneau ca eco ff dese ar putea dauna , dar nu garantez ca eu una nu sunt medic. Dar prefer sa fac doar atatea cate sunt necesare nici una in plus, chiar daca as vrea sa imi iau ecograf acasa sa ma uit zilnic.
Vorbeati inainte despre bere si acum am o pofta, dar fiind la munca orice sursa de bere e fff interzisa.Dar recuperez diseara il pun pe sot sa se sacrifice sa bea o bere sa gust si eu de la el .
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 17+ Ilinca
paula_m spune:
Mi-a venit rezultatul de la TT. E ok, nu am nici un risc.
Acum sunt si mai in ceata. Nu stiu daca sa mai fac amnio, sau nu!!
Macar daca nu era bun TT, stiam o treaba.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 16+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Cris_25 spune:
Fetelor, am primit si eu rezultatul de la DT ... si ma ingrijoreaza ceva:
Valoarea Free-Beta Hcg este 9544 ng/mL ... nu scrie care sunt valorile de referinta ... dar scrie ca "este scazuta in comparatie cu mediana corespunzatoare varstei gestationale". Voi ce valori ati avut la DT la acest indicator?
Stiti careva ce poate sa insemne asta? Cred ca o sa pana ajung la medic. Imi fac pe maine o programare
12+
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
anca_toma spune:
paula vezi ce iti zice si medicul. mie mi se pare fff suspect treaba cu TT ca conform statisticilor are marja 65% iar DT 85 % si acum pe care il crezi. eu una nu inteleg ce rost mai are TT daca e facut dupa DT in conditiile in care are o probabilitate mai mica. in fine cred ca doar medicul te poate lamuri din pacate.
sper sa te lamureasca cat mai repede si sa nu mai stai cu grija asta inutila cred eu.
anca_toma spune:
Cris mie mi-a iesit PAPP-ul mai mic decat valuarea de referinta fata de ecografie(ceva de genu).Dar doctorul mi-a zis sa stau linistita ca riscurile imi iesisera ok si ecografia era ok.Parerea mea e sa nu te alarmezi pana nu vb cu medicul.si dupa cum s-a dovedit deja aici DT da multe erori , si mai mult ne baga in sperieti decat sa te linisteasca.