Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (30)
Raspunsuri - Pagina 7
doina_1984 spune:
Buna ziua!
Binenteles ca n-am reusit sa-mi rezolv toate problemele azi - din cauza birocratiei din Romania
Flafi, si eu sunt de parere ca este mai bine singuri, fara ajutor, sigur o sa va descurcati pt ca "TREBUIE". Si eu am avut o experienta neplacuta legata de ajutor asa cum povestea Flory
fluturash, eu am facut baie dupa ce mi s-a rupt apa si incepusera deja contractiile regulate, nu puteam sa ma duc la spital "negatita" ; pe mine m-a linistit, mi-a calmat contractiile si nici nu mi-a facut ceva rau.
cocutza, eu cred ca este nevoie si de cateva body-uir cu maneca lunga
+ pantaloni lungi - pt noptile mai racoroase, dupa baie etc. Bebeii isi regleaza mai greu temperatura la inceput.
vio, eu din cauza contractiilor nu am putut face dus, asa ca a trebuit sa fac baie.
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 21s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
DenyAnd spune:
Am lipsit motivat
Duminica am fost la gratar all day, si ieri am avut treaba si seara am cazut obosita si somnoroasa in pat, abia azi am putut sa intru sa va citesc.
Acum ma pun pe citit, am ramas in urma mult, din capitolul trecut
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
22+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
Madd11ee spune:
Buna fetelor!
Abia acum am reusit sa intru sa va salut si sa va citesc...
Am avut o zi super plina..Mi-am facut ordine in niste acte si am avut de rezolvat o gramada de chestii..
Se pare ca va trebui sa fac un drum de Constanta..Dar doar pentru o zi si cu sofer, asa ca e ok.. Mi-e cam groaza de ce gasesc acolo...Plus ca de maine incep raportari
Pana la urma nu o sa recoltez celule stem..Si eu am gasit mai multe dezavantaje decat avantaje..Daca o sa ma razgandesc, o sa vina bb2..Dar sunt slabute sansele sa imi schimb parerea..
Eu o sa iau body-uri cu maneca scurta si cu ceva peste daca e frig..bine..termenul la mine e in iunie, deci probabil nu va fi nevoie nici de caciula, nici de ceva peste..La mine(daca reusim sa ne mutam din garsoniera noastra la un apartament) o sa vina si mama..dar nu mai mult de o saptamana..Oricum, sotul meu o sa isi ia tot concediul pe care si-l poate lua..abia asteapta sa isi vada mogaldeata..
19+
DenyAnd spune:
Vicky, multumesc pt raspuns. O sa "repar" azi din nou prima pagina, din fericire inca mai am notitele cu fetele noi si nu treb sa rasfoiesc din nou paginile in urma.
Fetelor, sambata seara eu am facut modificari la prima pagina, am schimbat ceva culori pe acolo(toate DPN-urile le-am dat verde), am adaugat si nume de fetita ce au fost anuntate de burtici, am adaugat si burticile noi, si azi cand revenii nik! Mi-e o ciuda pe DC asta, cand le cade serverul nu se mai salveaza nimic ce ai muncit la prima pagina. Mi-a luat cateva ore bune. Si tin minte bine ca am salvat modificarile inainte sa cada serverul. Nah, nu s-a salvat nimic.
Lasa ca imi trece suparicile
In rest suntem bine, mancam mai bine, dupa regimul ala, am inceput meniul ca in fiecare dimi cereale cu lapte, la pranz si cina mancare(ceva usor, sunt mai atenta la ce pap, no dulciuri). In fiecare seara nu uit de magneziu eferrv. si nu mai am probleme cu constipatia.
Ceva nou: dimi ma trezesc cu mainele si fata umflate, ma doare pielea de la maini, dar sper seara imi trece.
Burtica a mai crescut, nu mai incap nici eu in palton, ca si Fluturash nu-mi iau altul nou acum cand se apropia primavara. Ma misc mai greu, din masina mi-e tot mai greu sa cobor, treb sa ma ajute sotul.
Miscarile bebitzei sunt la zi, are programul ei. Noaptea din cand in cand o simt, doar atunci cand aproape ma intind pe burta sa dorm(e pozitia mea de somn obisnuita), dar mititica riposteaza si schimb pozitia, intr-o parte. Nici pe spate nu prea mai pot dormi.
Cam atat news de la me
Daca imi mai amintesc, voi scrie.
Ma duc sa termin de citit paginile din urma sa fiu si eu la curent ce mai faceti
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
23+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
myredeea spune:
buna burtici
am dat intamplator peste voi si speram sa ma primiti si pe mn in grupul vostru
ce ziceti?
DenyAnd spune:
Asa...
Celulele stem, cand se discuta despre asta mereu am evitat si o evit in continuare. Nu sunt interesata, nu cred in ele, cred doar ca e reclama pt bani.
In legatura sa vina cineva sa ne ajute, in cazul meu nu are cine. Nu cred ca as putea sa primesc ajutorul cuiva. As primi-o doar pe mama sau sormea, dar ele sunt ocupate, au responsabilitati si ele zilnic(job, home, sot), sa nu mai zic de distanta prea mare, plus ca nu avem loc pt un patut la bebitza, daramite pt un musafir pt o luna macar. Si ele imi respecta intimitatea, ofera ajutorul numai daca le cer eu.
Asa ca nu le cer, o sa ne descurcam cumva singuri. Sotul nu va putea sa-si ia concediu nici daca vrea, dar ma va ajuta seara dupa 17 si in weekend.
Elyana, dar tu ai 2 in burtica, sfatul meu e sa accepti ajutorul cuiva(nu de mama ta zic, ma sperie parca e tatal meu), crede-ma o sati fie fff greu singurica cu doi bebei. Si taticul sa va ajute, nu doar pt o luna. Dar si cu tati langa voi o sa va fie greu. Iti spun din experienta unei familii de gemeni. Am fost bona la gemeni(aveau 5-6luni si era epuizata rau mamica gemenilor), mamica respectiva o avea pe mama sa(bunica gemenilor) langa ea ca ajutor si tot nu a fost suficient. Mai avea nevoie si de bona. Si a fost nevoie de bona numai pt bebei, nu pt facut mancare si curatenie, pt menaj avea alta femeie. A avut bona si inaintea mea, inca de la nastere. Lucram in schimb cu inca o bona, ea dimi pana la pranz(7:30-8 pana 14), eu de la pranz pana seara dupa baita bebeilor, papa si nani. Dupa ce adormeau, plecam acasa. Ora 21-22. Deci, si pt bona e f obositor sa supraveghezi toata ziua pe gemeni, si aici include si schimbat, hranit, baita, plimbat cu caruciorul, luat in brate cand plang, jucat cu ei, de toate, ca o mama pt ei. De cealalta nu i-a placut mamei, si am ramas numai eu, faceam 2 schimburi, de la 8 pana la 21-22. Zi de zi. Greu.
Nu vreau sa te descurajez, ci sa iei in calcul un ajutor cu voi, cineva de incredere voua.
23+ cu
lillyas spune:
Buna!
Vin si eu cu o intrebare: voi la cate saptamani vreti sa intrati in prenatal?
Aaaaaaaa...am scapat de moderareee!
24+
fluturashhh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lillyas Buna! Vin si eu cu o intrebare: voi la cate saptamani vreti sa intrati in prenatal? Aaaaaaaa...am scapat de moderareee! 24+ |
Eu, daca ma mai tin nervii, din saptamana 32.
19+ Ingrid Maria
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]