Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui myredeea

buna burtici

am dat intamplator peste voi si speram sa ma primiti si pe mn in grupul vostru

ce ziceti?

Bine ai venit Myredeea.

Scrie repejor peste 10 mesaje scurte ca sa treci de moderare, ca altfel mesajele tale raman in urma necitite de noi, apar mai greu.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

23+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Buna seara, harnicutelor!

Ati scris nu gluma de cand nu am mai intrat Eu m-am calmat, sunt mult mai linistita acum in schimb cineva da din craci

Simcri si Vicky, multumim de info despre recoltarea celulelor stem . Si la mine balanta inclina spre nu, dar imi faceam oarecare procese de constiinta. Acum nu prea mai am.

Cocutza, felicitari pentru printesa! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa!

Acuma vor sa ne taxeze si pe zi de spitalizare la stat

Eu nu vreau ajut la bebe. Am crescut cu o sora mult mai mica decat mine, am vazut cum se face baita, stiu sa schimb scutece, etc. si al meu a avut-o pe nepotica lui in casa si nu-i chiar pe langa in ceea ce priveste copiii mici si bebeii. Mami meu oricum e inca tanara si mai lucreaza si soacramea ar putea sa vina ca e in pensie, dar nu vreau, desi ma inteleg bine cu ea, e o femeie buna la suflet. Dar e pisaloaga si superstitioasa, cred ca m-ar dispera cu tot felul de sfaturi Deja mi-a zis sa beau bere dupa ce nasc, ca sa am lapte . O persoana straina sau din afara familiei nu vreau nici atat, nu imi place sa-si bage nimeni nasul in casa si intimitatea mea.
Poate o sa avem nevoie de ajutor la gatit si curatenie. Viitorul sot se pricepe, si acum mai face, dar daca nu primeste concediu nu stiu saca o sa mai fie in stare dupa munca si de treburi casnice. Ne-om descurca noi ca suntem mari

18+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myredeea

buna burtici

am dat intamplator peste voi si speram sa ma primiti si pe mn in grupul vostru

ce ziceti?

Bine ai venit! Sarcina si nastere usoara iti doresc si un bebel frumos si sanatos!

18+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fluturashhh

Citat:
citat din mesajul lui lillyas

Buna!

Vin si eu cu o intrebare: voi la cate saptamani vreti sa intrati in prenatal?

Aaaaaaaa...am scapat de moderareee!

24+

Eu, daca ma mai tin nervii, din saptamana 32.

19+ Ingrid Maria

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]

Si eu tot pe la 8 luni m-am gandit sa intru in prenatal, asta vorba ta, daca o sa ma tina nervii pana atunci, si daca o sa imi permita starea de sanatate si gabaritul. De-ocamdata nu cred ca o sa fie probleme, dar nu am de unde sa stiu.

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Eu am facut dus dupa ce mi s-a rupt apa,si sotul m-a ajutat sa ma rad ca eu nu mai puteam.Nu ma asteptam sa se intample,vroiam sa fac carnati zilele alea!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Bun venit Myredeea!

Nici eu nu voi recolta celule stem. Au venit si la cursul de puericultura reprezentantii unei firme care se ocupa cu asa ceva si nu m-au convins deloc.

Eu cred ca nu voi intra in prenatal, imi pastrez concediul de maternitate dupa nastere, din saptaman 35 imi voi lua concediu de odihna, ca am multe zile de luat, asa ca o sa imi ajunga zilele pana cand nasc.

In legatura cu ajutorul pentru bebe, mama si soacra-mea lucreaza inca, asa ca o sa apelez la bunica mea, plus ca 3 saptamani o sa stea si sotul acasa.

Raluca

S 27+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Buna seara dragi burtici!
Imi cer scuze ca dau buzna si ma bag peste voi.Vreau sa va anunt ca in timpul sarcinii am fost disperata sa imi cumpar o crema buna si nu scumpa pentru burtica si totodata sa nu imi afecteze portofelul.Am gasit una in Germania si m-am gandit sa fac fericite si alte viitoare mamici.Sunt si produse pentru bebelusi,de calitate si bune la pret.Aduc si pe comanda daca o sa doriti ceva pe viitor.
http://www.facebook.com/#!/de.yshop.7 Puteti sa dati add pe adresa de facebook sa fiti la curent cu ce e nou !
sau sa intrati pe site/ul
http://de.yshop.ro/categorie/bebelusicopii-si-mamici-3642.html

Va doresc sarcina usoara in continuare,puiuti cuminti si o nastere rapida !

ANDREEA,mami fericita de Andrei (22.09.2012)

http://lb1f.lilypie.com/arhLp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaiIunie2013 spune:

Fluturash, vad ca nu ti-a iesit semnatura

Vrei sa arate asa:

?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui duduta190578

Eu am facut dus dupa ce mi s-a rupt apa,si sotul m-a ajutat sa ma rad ca eu nu mai puteam.Nu ma asteptam sa se intample,vroiam sa fac carnati zilele alea!

23+

Foarte tare faza cu carnatii! Mamei mele cred ca i s-a rupt apa cand era la o nunta cu tata. Eu am iesit pe la 3 noaptea

Eu cu ceara nu cred ca as suporta sa ma mai fac. Mergeam la salon si faceam inghinal total prin facultate, dar din lipsa de timp in ultimii ani am ras tot cu trimmer-ul de la epilator,deci am ceva radacini. Eu nu stiu ce o sa fac, ca o sa fie vara si eu in general nu suport parul pubian, mai ales vara pe calduri. Nu stiu daca o sa ma mai pot face daca o sa am burta mare . Nu cred ca o sa o mai vad Cred ca trebuie sa-i fac viitorului sot un training pe tema asta

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaiIunie2013 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MaiIunie2013

Fluturash, vad ca nu ti-a iesit semnatura

Vrei sa arate asa:

?

Hai mai, vad ca dupa postare nu mai arata imaginea aia frumoasa
Cand facui "vizualizeaza mesajul" inainte de postare, se vede imaginea cu bebe in burtica, asa frumos

Mergi la inceput