Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (30)
Raspunsuri - Pagina 19
emyly79 spune:
Stimulentul de insertie se acorda daca te intorci mai devreme decat perioada pentru care ai optat si se acorda pana cand bebe face 2 ani.
22+
Cosmy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elyana Mie mi-a facut tati o supriza si a cumparat http://www.tiketech.com/img/360s/sport-twin/ pe negru Am vazut review-uri proaste referitor la roti, cica se desumfla repede. Oricum il voi avea "acolo". Aici ma gandeam sa cumpar un landou twin, banuiesc ca pana pe la 3-4 luni nu au bebeii pretentii sa priveasca drumul? Am gandit-o bine? Si nu stiu ce scaune de masina sa aleg 18+ + |
Bine v-am regasit!
Elyana, Daria n-a vrut sub nicio forma sa stea culcata-n carut...parca o puneam pe scaieti. Dupa ce-a inceput sa-ti tina singura caputul o tineam fie in marsupiu, fie in carucior, dar inclinat astfel incat sa vada domnisoara ce se-ntampla-n jur(era foarte haioasa, se intindea ca o broscuta testoasa ) Deci, intervalul de 3-4 luni pe care l-ai acordat baietilor pt dezinteres fata de drum e tareeeee optimist
Fetelor, eu m-am apucat sa-mi fac lista cu ceea ce-mi trebuie pt mine si bebe in prima luna...cred ca pana intru in concediu, trebuie sa-mi mai iau un job
Va pup
25+Anastasia
doina_1984 spune:
paulinio, la mine s-au luat in calcul cele 12 luni din 0ct0mbrie 2009 pana in octombrei 2010, Matei fiind nascut pe 26 octombrie, deci sunt 13 luni. Am facut o groaza de drumuri intre primarie si secretariat pana am rezolvat problema asta.
Elyana, medicul de familie hotareste cum iti imparte concediu, majoritatea acorda din saptamana 32/33, trebuie sa aiba o marja de eroare pt ca poti sa nasti si la 42 s, iar DPN este la 40 s.
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 21s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
Madd11ee spune:
Iris, prenatalul este acelasi concediu ca si cod de indemnizatie(Maternitate si lauzie)..deci se ia in considerare la calculul CO.
Nu conteaza tipul de medical ca sa se ia in considerare ca vechime in munca..Eu chiar am avut o colega care saracuta a stat intre 2011 mai si 2012 iulie(adica mai bine de un an) in medical si a acumulat in continuare zile de CO..
19+
doina_1984 spune:
flafi, am inteles ca in luna martie este un targ sau 2, de ce nu astepti pana atunci ca sa vezi cat mai multe modele de carucioare si poate prinzi si vreo reducere.
andreea, felicitari pt fetita!
deny, multumim pt modificarile de pe prima pagina
mihaela, bine ai venit! Sarcina usoara!
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 21s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
flory_blanca spune:
Stimulentul se acorda pana implineste copilul doi ani, cand completezi formularele trebuie sa alegi ca ramai in CIC 1 an nu te poti razgandi dupa aceea si sa primesti stimulentul. Sper ca s-a inteles ceva.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
Carmen1985 spune:
Cosmy , si eu azi am invitat la ceai o prietena care naste cam in 2-3 saptamani sa ma ajute cu listutele ea are totul pregatit deja... mie dr mi-a zis la 7 luni sa am tot ce-mi trebuie pt spital ca nu se stie niciodata.
Mami de Bianca 07.05.2008 si 19+
Madd11ee spune:
Asa am zis si eu, ca de la 7 luni o sa am totul pregatit..Nu se stie niciodata din pacate..
19+
fluturashhh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Madd11ee Asa am zis si eu, ca de la 7 luni o sa am totul pregatit..Nu se stie niciodata din pacate.. 19+ |
Oare cand e bine sa incepi sa cumperi lucrurile pt bebe (carucior,scaunele, leagane, patut)?Sunt in 20 de saptamani dupa marimea bebetinei si am 2 temeri: 1. ca voi naste prematur si 2. ca voi pierde sarcina (stiu sunt prea pesimista, dar am rezervele mele).Deci cam de cand sa le luam?
19+ Ingrid Maria
[url="http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]"
Cosmy spune:
Hehe, de saptamana viitoare facem schimb de listute? Incepem schimbul de experienta?!
Hai ca mult a fost, putin a ramas
25+Anastasia