Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (30)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Buna harnicutelor!

Offff! Mai devreme am scris un mesaj kilometric, dar nu eram logata cand l-am postat, deci l-am scris degeaba!

Eu pana la urma cred ca voi opta sa imi iau cele 126 de zile dupa ce nasc, si sa imi iau co in ultima luna. E destul de convenabil asa pt mine, oricum mai am zile de concediu ramase de anu trecut care trebuie consumate.

Eu o sa stau acasa pana cand implineste 2 ani, desi va fi mai greu d.p.d.v. financiar. Is mai batuta in cap nu ma vad lasand-o cu altcineva mai mult de cateva ore pe zi, ocazional! La 2 ani probabil va merge direct la cresa. Dar eu nu le condamn pe mamicile care se intorc mai devreme la munca, pentru ca sunt sigura ca nu o fac din placere, ci din lipsa de alternativa si ca nu le este nici lor usor. Orice mamica ce isi iubeste puiul merita respect fie ca sta acasa cu el sau se intoarce la servici ca sa-l poate intretine!

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Multumesc pentru raspunsuri :D atunci o sa aleg un carucior mai "convertible" Sunt pierduta rau, prea multe alegeri, tipuri, modele, accesorii. Si la gemeni sunt chiar mai putine si tot mi se pare prea complicat :))

Va dati seama ca platesc in aur pentru a arunca un ochi pe listuta aia la cat de traumatizant mi se pare procesul de "pregatire"

18+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaiIunie2013 spune:

Capitolul 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Aceeasi nerabdarea o am si eu.
Si despre patut, si cadita si nebulizator

Citat:
citat din mesajul lui flafi

Deny, eu sunt nerabdatoare sa discutam din nou despre carucioare Ca as vrea sa merg sa il iau, dar inca nu ma pot hotari... si nici la scoica nu ma pot hotari...

26+ cu Vlad Alexandru

Miche 23+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iris1211

Citat:
citat din mesajul lui Madd11ee

Fetelor, este cum a zis Paulinio, nu se scurteaza CO daca ai concediu medical..Cum cel de maternitate de 126 de zile este tot un medical(cod indemnizatie 08), functioneaza la fel.. Deci se vor calcula zilele de CO cum a zis Paulinio..

CIC ia in calcul data nasterii copilului, nu conteaza cand vrei sa intri in concediul asta..Exista chiar varianta sa iei maternitatea, sa te intorci 3 luni si sa intri dupa, pentru ca iesi automat cand face copilul 1 an sau 2(in functie de cum ai optat).

Venitul pentru CIC il reprezinta cel pe ultimele 12 luni pana la nasterea copilului, asta va constitui baza de calcul.

19+

Dar totusi prenatalul este un concediu medical. In situatia asta vi se pare normal sa se calculeze co la cm?

24 + cu

Mie da. Adica nu mi se pare ca daca ai fost de ex bolnav de aprindere de plamani si ai stat cateva saptamani in CM te-ai si odihnit. Fiecare concediu cu scopul lui. Asa zic eu. Si totusi nr de zile de CO cuvenite se calculeaza la inceputul anului si se planifica. Eu zic ca e normal sa se considere "perioada lucrata".

25+
Edy

Mergi la inceput