Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Olimp, tu nospa ai luat mai mult de 3/zi?

Happy_Ama 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

happy mie dr mi-apus asa

no-spa 4 pastile /zi , in caz de durere sustinuta pana la 6 /zi , dar nu a fost necesar niciodata sa iau asa multe , dar 4 am luat de mai multe ori. Acum iau ocazional.

magneziu - maxim 6 /zi , iau 2 constant acum.

si inca ceva ai mare grija la ce mananci , fasole , mazare , varza , mancare condimentata , prune , pere , struguri toate dau crampe si accentueaza durerea , mai ales ca digestia e inceata , gazele stau mai mult si dor.

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Bubulina si eu te-am admirat in poze!!!
Dedicut daca te uiti dupa mine in spital, vezi sa fiu si rosie in cap, ca mi-am schimbat culoarea.
Elf ce frumos sa faci copii la tineret!! Ai timp berechet de fratiori si surioare.

Legat de dat bani la privat....m-a ajutat o asistenta la un moment dat, nu aveam programare si imi trebuia un consult urgent=ecografie (cand am facut TT).La final sa o "multumesc "pe femeie dupa cum eram invatata. Doamne ce a putut sa imi faca..ca de ce o fac de ras, ca e datoria ei sa ne ajute...am lasat capul in pamant, am zis multumesc si am iesit.

Elena & Denisa (26.10.2004)
16 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrya31 spune:

Buna fetele! Felicitari pentru fetite, vreau si eu :)
Eu ieri am fost la spital ma tot durea burtica, in partea de jos...mi-a facut control si a zis ca arat bine jos, mi-a luat o proba si urina pt analize si mi-a dat un antibiotic pt infectie urinara... am intrebat si de umflatura de sambata si mi-a zis ca a fost bebica...

Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Oups! Varza pap des salata. Si condimente la fiecare masa...

Happy_Ama 16+

Mergi la inceput

happy lasa varza pentru un timp si ai sa vezi ca te vei simti mai bine , varza e foarte grea mai ales acum sunt sigura ca durereile sunt accentuate si de ea.

marrya ma bucur ca e bine bebe , ti-a dat antibiotic dar ai infectie urinara , ti-a si dat rezultatul ?

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

olimp acceasi intrebare vroiam sa i-o pun si eu lu marrya.
Nu stiam ca durere in partea de jos poate insemna infectie urinara.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrya31 spune:

Olimp la faza asta cu antibioticul eu sunt in dubii, da l-am luat daca mi l-au dat, da nu stiu daca sa le si inghit... urina de sapt trecuta a iesit bine, iar ieri asistenta a testat pe loc urina si a iesit bine, dar cand ma vazut doctorita si ma controlat, ea a zis ca testele astea nu sunt prea bune si trebuie trimis la laborator, ma intrebat ce simptome am in afara de burtica, urinez des si ma si ustura la urinat si asa a tras concluzia ca e infectie... inauntru a zis ca arat bine, acum eu ma gandeam sa astept 2-3 zile pana vine rezultatul si dupa sa iau daca e medicamentu...

Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.15+

Mergi la inceput

marrya eu zic ca daca mai rezisti inca trei zile sa mai astepti sa vezi rezultatul , apropo am o colega care s-a confruntat cu usturimi la urinare si parca nu avea infectie , chear am sa o intreb maine despre ce era vorba, ceva parca cu ph-ul urinii , o intreb ce i-a dat rd, si iti zic maine.

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

Ele ,ce imi spui tu acolo ma face sa ma simt asa de bine. Pana acum credeam ca sunt eu nebuna de imi zicea toata lumea intr-un fel. Noi la acum in cateva zile 19 si respectiv 20,nu suntem foarte familiarizati cu anumite proceduri,ne gandeam sa nu parem noi tarani sau zgarciti si dupa sa nu se mai uite la noi. Ca ma gandeam ca in capul lor o fi ca daca mergem la privat ,toti au bani. Dar noi nu prea avem suport financiar exterior,amandoi am fost la niste licee foarte bune (eu una la Colegiul National Mihai Viteazu, care este unul din primele) si amandoi am lucrat,el a continuat,eu urmeaza sa dau la facultate acum,la foto-video,am pregatiri ,aici ma ajuta mama,dar financiar ea nu are posibilitate foarte mare (lucreaza in invatamant,ca si pedagog si ,desi are facultate si toate gradatiile de merit luate si tot ce se putea,la noi in Romania nu se plateste asa ceva prea mult...)

faith trust and pixie dust.

13+

Mergi la inceput