Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Olimp unde esti? Hai la raportul de seara. acum am ajuns si eu acasa , de cand am iesit de la lucru am fost dadaca , am stat cu nepotelul ( are 5 ani) , acum asa sunt de obosita ca nici daca lucram 12 ore nu eram asa

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna seara fetelor

maria aicea sunt la apel !

acum am ajuns acasa , am fost cu sotulache si am papat pizza , mi-a fost pofta.

betty succes maine , imi place de tine , fara emotii , tin pumnii , cat despre bani dati la doctorii la privat nici pomeneala doar sunt platiti , din totalul pe care il dai fi-i linistita ca isi iau ei partea...doar de ce privat ..platesti dar fara spaga.

ele bafta si tie pt joi , ai sa vezi ca au sa fie bune rezultatele

doxy multumesc si mie imi place mult ILINCA , deja toata ziua vorbesc cu ea...LETITIA e un nume mai rar la noi in Ardeal dar imi place ca e traditional.

Happy mie nu mi-i se pare ca te plangi , ei eu tot intreb pe aici oare de ce asa- de ce asa si ce sa fac , eu sincer am dureri pe sub burta dar iau no-spa linistita nu ma despart de el si iau si magneziu , si el ajuta la relaxarea musculaturii si combaterea contractiilor.

dana
ia no-spa nu sta cu dureri pana pe 7 cand ai programare

dedicut tu de ce te internezi ? poate mi-a scapat ceva ? sanatate multa

fetelor eu nu deschid cutia pandorei cu sarcinile pierdute si toate evenimentele prin care am trecut , prefer sa le las acolo undeva in trecut , hai sa ne bucuram de momentul de fata , de burticile nosatre care dospesc

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Olimp aseara am facut si eu pizza , nu am scris ca m-am gandit ca va fac pofta, cand mai poftesti la pizza va invit la noi , si o sa iti fac si budinca de caramel daca veniti. Noi in wekenduri suntem acasa pana vine caldura

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
10+

Mergi la inceput

maria ne tot inviti pana cand o data chear om bate la usa

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

17 +

Mergi la inceput

delia r multumesc pt felicitari

doxy si tie iti timit felicitari pentru fetita , ce frumos un baietel si acum o fetita

mihaela multa sanatate si ai grija de tine stai intinsa in pat si ia no-spa. Domane nu imi vine sa cred ca exista asemenea medici , sa nu doreasca sa fac o ecografie mai ales cand ii spui de trecutul tau... , oamenii astea nu merita sa profeseze

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Olimp, sa-ti fie de bine! Si eu am papat in we o data pe saptamana merge un rasfat
In legatura cu pastilutele, si eu iau magne-b6 de la inceput. Dar acum m-am convins ca tb sa stau cu nospa-ul dupa mine

Happy_Ama 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

Acum am ajuns si eu,m-am lalait sa vad de vitamine,ca doctorita imi daduse sa incerc cate o folie din vre-o 3 sa vad cu care ma potrivesc mai bine,dar la farmacie cica nu deschid cutii,asa ca am ramas pe elevit.
Olimp,si noi am zis la fel,dar toti din jur imi sareau in cap,ca cum,chiar daca e privat ,tot nu merge sa te duci asa.`Noi azi am stabilit ca daca la un moment dat consideram noi ca vrem sa ii dam ceva ca merita,o sa facem asta,pana atunci,nu are rost.

Inainte sa plec eram asa zapacita ca am si uitat sa multumesc fetelor care m-au incurajat .Vreau sa zic ca m-am indragostit de doctorita. Acum m-am convins,sigur ceva era cu ea in ziua aia. Azi a fost adorabila, mi-a explicat atatea, ba chiar a tinut sa vorbeasca de mine mult pe tema sa am grija sa nu ma ingras mult. Nu am cuvinte de cat de draguta a putut fi. Si prima oara intrasem in cabinetul in care ma primise ultima data si am dat peste alta doctorita si era asa acra si ma gandeam cum ar fi fost sa fi nimerit la ea. Brrr,m-a facut sa o indragesc si mai mult pe dr mea. M-am intristat asa un pic, trebuie sa mai astept pana la 17,18 ssaptamani si eu care ma gandeam ca la 16 gata,ecografie si aflu si eu ce o sa am :(

faith trust and pixie dust.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

buna seara burticilor!

Am fost si eu azi la eco si probabil suntem fetita...n-a vrut sa se arata si sa fie fotografiata .Joi mai facem o incercare ca trebuie sa-mi recoltez Toxoplasma si CMV.

Felicitari fetelor pentru colorarea carucioarelor! :)

va pup

15+

Mergi la inceput

elfule ma bucur ca sunteti bine si iti place dr ta , conteaza enorm sa mergi cu plcere si sa-ti inspire incredere...

bubulina eu consider ca de accea e privat , pltesti si gata , oricum tarifele sunt pe masura , eu am apleat de cele mai ulte ori la privat si nu am dat niciodata nimic si mi-i se pare normal sa fie asa.

apropo doream sa-ti spun ca esti tare tare frumoasa si fofogenica

17 +

Mergi la inceput

happy asa sa faci , eu iau cu mine intotdeauna o folie de no-spa si una de mg.

niciodata nu sti cand ai nevoie , si de ca sa rabd durere si sa ma panichez cand se poate si altfel

17 +

Mergi la inceput