Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (20)
Raspunsuri - Pagina 8
flory_blanca spune:
Eu nu am dat niciodata ceva in plus la privat. Mi se pare corect sa mi se afiseze un tarif si eu sa platesc cu chitanta. Pai ne intoarcem la sistemul de stat cu spagi? Atunci ce rost mai are sa mergem la privat? Mai fetelor terminati cu spagile la privat ca stricati treaba si se invata si aia cu asa ceva ca la romanasii nostri nu le trebe mult pana sa intinda mana.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
marrya31 spune:
Chiar sunt curioasa ce a avut exact prietena ta... pe mine ma linistit oricum sa stiu ca bebe e bine, pt ca eram ingrijorata, pt ca durerea de burtica e persistenta, azi de urinat tot des, dar usturimi nu am mai avut, bine ca am si inceput sa beau mai multa apa, mi-am luat si suc de coacaze, ca am auzit ca e bun pt infectii...
Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.15+
betty200 spune:
Flory asa ma gandeam si eu si nici prin cap nu mi-a trecut ca ar fi cazul sa dau dar daca m-a intrebat fata m-am gandit ca poate-s io mai inapoiata si am zis sa intreb sa nu mor proasta. Mi s-ar parea o infectie ordinara sa incepem sa dam si la privat ... orice, nici macar o atentie nu mi se pare in regula, o multumire din suflet cred ca e suficient daca le oferi si o recomandare la prieteni sau pe net (daca ai fost multumit de serviciile primite).
15+
marrya31 spune:
Aici eu merg la stat si nu se iau spagi, iar asta e un lucru bun... iar pana acum au vb frumos cu mine si au fost atenti, desii am mai auzit si povesti mai putin placute...
Ce e diferit e ca nu ai un medic anume care sa te supravegheze pe timpul sarcinii si cu care sa nasti, iar analize se fac mai putine decat am vazut pe la voi, cat de ecografe, am mai zic decat doua toata sarcina, numai in caz de probleme ceva se mai fac in plus.
Aaa si nu poti opta pt cezariana...
Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.17+
graphistar spune:
Felicitari, doxy pt fetita!
Delia, aceeasi problema am si eu cu ceapa si usturoiul. Nu prea imi "fac cu ochiul" si incerc sa le evit.
Mihaelafalt, chiar azi dimineata am vomitat zgomotos in mijlocul sufrageriei sucul asta galben verzui. Noroc ca avem gresie, ca sa stau sa smotruiesc la vreo mocheta la prima ora, nu era exact ce mi-as fi dorit.
Probleme cu spatele am si eu doar cand dorm cu fata in sus. E cumplit, ma trezesc de dureri crunte si ma tarasc greu pe o parte.
Eu ma tot gandesc cum sa amenajez camera copilului. Abia astept sa se incalzeasca sa incepem cu o zugraveala si cred ca voi picta peretii - am cateva modele luate de pe net. Macar un copacel pe care sa fie masurat bebe si ceva animalute gingase, trebuie sa-i desenez.
Trebuie sa cumparam si patut, dar ma gandesc sa astept pt mai in vara. Dupa mine, acum m-as apuca de decorat si cumparat, asa nerabdatoare sunt!
13 +
Laura
flory_blanca spune:
marrya m-am si uitat sa vad unde locuiesti de nu se iau spagi ca era clar ca nu in RO.
olimp de care magneziu iei? no spa cate mg e voie pe zi ca e si simplu si forte. eu niciodata nu am stiut la care sa ma raportez.
betty eu am auzit doar de bine de gynia si cei care lucreaza acolo sunt destul de bine platiti incat sa nu fie tentatii.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
elfcupistrui spune:
Asta cu pictatul e asa dragut si ideea cu copacelul cu metru mi se pare una foarte buna . Asa in interior pentru lucrurile astea mi-ar placea sa ma fetita,sa ii pictez numai zane si elfi pe pereti in paduri asa de poveste si colorate,la baietei ramai de la o varsta fara micile placeri parintesti, ca ei se distanteaza mai repede ,din pacate.
faith trust and pixie dust.
13+
graphistar spune:
Miercuri merg la alt medic, la maternitatea privata, pt a asculta si alta parere, vreau sa urmaresc si fibromul embolizat cu care am ramas - oare a crescut in ritm cu bebe? Alina, inteleg ca tu ai un fibrom calcifiat. In urma unei embolizari?
Medicul ce mi-a urmarit sarcina pana acum, a reusit sa ma sperie teribil acum cateva saptamani, spunandu-mi ca am preeclampsie (am avut la cabinet tensiune 160/90 la ultimele doua ecografii + 2 episoade cu tulburari de vedere)si s-a grabit sa-mi dea tratament pt tensiune, desi tot ce trebuia era sa-mi monitorizez tensiunea cateva zile pt a afla daca am tensiune sau sunt coplesita de emotii. In cateva clipe am trecut prin extaz, apoi prin agonie, de la fericire pana la siroaie de lacrimi n-a fost decat un pas, o clipa in care mi-am inchipuit tot ce e mai rau, mai ales ca medicul ma si vedea internata in spital pt monitorizare cat mai curand.
Eh, toate trec...sper ca miercuri sa aflu cat mai multe despre sarcina mea, poate aflu si culoarea caruciorului, mai stii? :)
13 +
Laura
graphistar spune:
Elf, depinde de imaginatia baietelului. Cand mai creste, pe la 7 ani iti dai seama daca-l fascineaza cosmosul - mai tragi o zugraveala peste mazgalelile lui ce cu siguranta se vor alatura celor de decor facute la nastere, pui niste stele, una-doua planete, o nava... sau, daca ii plac aventurile, cartea junglei, sau mai stiu eu ce erou de desene. Apoi la 14-15 ani, clar trebuie zugravit, si scoase din peisaj plusurile si masinutele, ca acus-acus aduce o mandra acasa sa faca temele impreuna :)
13 +
Laura
elfcupistrui spune:
Am multi baieti prin familie si inca de pe la gradinite nici nu te mai lasa sa ii pupi,sa aiba lucrusoare de decor prin camera ,sunt foarte atenti sa nu ii faci de ras .Ce-i drept, e si de educatie asa, ca daca il indrumi spre arte altfel stau lucrurile,si cum taticul a fost intr-un liceu de arte,eu cu mii si milioane de proiecte de genul,de la teatru de papusi,la voluntariat la adapost de cai si acum tind spre foto-video ca si profesie,la noi nu o sa fie probleme sa ne tot bucuram de aceste mici fericiri,de picnicuri si jocuri,de zile ploioase in casa cu boardgames si tot asa.
faith trust and pixie dust.
13+