Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (20)
Raspunsuri - Pagina 5
dnapotecuta spune:
Buna ziua doamnelor. Intru si eu scurt sa semnez condica si apoi fug sa il iau pe V. de la gradi.
Buna intrebarea cu camera. Eu am e gand sa o fac la dublu asta pentru ca stau la 2 camere si la confortul meu renunt cu greutate. evident asta nu se va intampla din prima... nu am o rezolutie anume ca dupa 1 an sa mult bb 2 cu bb 1 in camera... voi lua lucrurile pas cu pas in sensul ca depinde mutarea de multe chestii: cum va vedea V. toata afacerea, cum si cat va dormi bb2 noaptea si de la ce varsta... in principiu totul va depinde de relatia pe care reusesc sa o construiesc intre cei 2 si de firea celui de-al doilea copil. In plus, ar mai fi un aspect... sa vedem cum ne prmitem noua mobila cu 2 paturi. Nu este momentan o prioritate. Un bb poate dormi in patutul lui pana aproape de 2 ani asa ca... vazand si facand. Eu aveam o dilema in cazul in care era fetita dar nu cred ca se justifica diferentele de sex cand sunt de varsta asta. Iar treaba cu intimitatea vine pe la pubertate din cate stiu eu asa caiar nu e ceva de luat in considerare pe moment foarte mult. important mi se pare sa se impace intr-un anume fel si sa isi doareasca fiecare compania celuilalt. Evident, la 7 ani cand incepem scoala se va crea o noua circumstanta de luat in seama insa, pana atunci moare sultanul... invata magarul alfabetul... vorba lui Nastratin Hogea.
Mai pe scurt eu as fi pro camera impartita.
Bafta la amnio fetelor care merg si felicitari pentru bebeline celor care au aflat de curand.... vad ca putine noi cele cu baietei. Barem ai nostri vor avea serios de unde alege fete cand vor creste.
Dureri de spate nu posed cine stie ce slava domnului insa daca m-am intins pe spate amortesc de pe acum ceva de speriat si necesit ajutor la ridicare. mi se pare mie de cacao atat de devreme d-apai altora. Sotul vad ca nu zice nimic si alta lume binevoitoare pe langa mine nu prea am deci la noi mai greu cu comentariile rautacioase. Daca sunt nu am auzit de ele asa ca-mi e perfect perpendicular. Am si o fata care nu prea lasa loc de replici adica lumea in general prefera sa ma comenteze in absenta ca in prezenta e cam greu.
Oricum, daca nu gasim intlegere in nicio alta directie de aia suntem aici, sa ne confesam una alteia.
No-spa... alt subiect ultra dezbatut... am luat si in sarcina cu V. insa numai la inceput vreo 2 luni. Acum de la 5 saptamani iau 3 pe zi fara intrerupere si asa ma voi duce pana la final. Asta din cauza ca fibromul e calcificat si poate provoca oricand contractii. BB ia bine in dimensiuni si greutate. evident ca mi-am pus de multe ori problema daca nu cumva exagerez cu atatea pilule insa.. deh, la faza asta trebuie sa merg pe mana doc.
Am fugit... va pup pe toate.
Alina 17+
yvyana spune:
Ama mersi o sa-ti tii si tu minunea in fata in cuarnd si o sa ai ce smotoci la falcute!!!
Alina daca tu exagerezi eu ce sa mai zic?!!
Gata pauza mea , fuse-fuse si se duse ca mi s-a trezit mandra!
oanka80 spune:
seara buna si de la noi!
felicitari celor ce au aflat ce poarta in burtica, saptaman viitoare ajung si eu la eco, stau cu emotii mari, cred ca atunci aflu si eu sigur daca e baietel cum mi-a spus la 11 s sau s-a razgandit intre timp. numar zilele pana atunci
bafta betty,maine la amnio, si celorlalte ce vor urma sa faca.
nu ma stresati, aveti incredere in medic, la mine a durat f putin, durere minina, relaxare la pat 3 zile, e obligatorie dupa.
eu am bucatarit azi cam mult, batea vantul prin frigider, si acum am ceva dureri de spate, no-spa e si prietenul meu la nevoie, daca durerea e mai mare folosesc supozitor de papaverin.
am vorbit si cu directorul de la servici ca nu mai vin pt 7 saptamani, e un om f intelegator, desi mi-am ros unghiile de stres ca nu stiam cum va reactiona.
asa multe mai voiam sa spun, dar ideile mele sunt peste tot si nicaieri, neuoronii mei sunt varza.
va pupacesc pe toate si mai puneti si voi la fund remarcile rautacioase din afara, e greu sa analizezi un om, fara sa fi trecut vreodata prin stari asemanatoare.
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
15+
oanka80 spune:
cine are 2 clipe libere sa imi dea si mie o parola pt poze, poate ma milostivesc si eu sa pun cateva.
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
15+
paula_m spune:
Dedicut, Oana, v-am trimis eu parola
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 16+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Mony08 spune:
dreya,doxy felcitari pentru fetite
flory asa e,asteptam sa ajungem cu bine in momentul care sa ne tinem bbei in brate
Mihaela tie ce tratament ti-a dat doctorita? Ai grija de tine si cat mai mult repaus
Diana da,ai perfecta dreptate. Deci eu incep cu vaicarelile ca simt ca o iau razna... m-au lasat si pe mine greturile o saptamana si de trei zile au venit inapoi,in fiecare zi , azi n-am putut sa mananc mai nimic ca dadeam afara,asta e prima vaicareala. A doua din cauza careia simt ca o iau razna,cum stau un pic mai mult in picioare cum am iar scurgeri,mi s-a facut si mie pofta de pireu pana,si am stat 2 ore in bucatarie si iar au inceput.Deja stie sotul,gata cu gatitul,decat cand ma ajuta si el si ceva rapid. Urmatoarul lucru ,durerile,nu mai pot sa merg nici pana la magazin ca simt ca ma rup in doua I-am zis la sot ,s-a terminat si cu cumparaturile. Deci lucru si acasa,si asta o sa-mi fie programul zilnic.
Paula insanatosire grabnica si tie si la pitic
Amalia tu stai in continuare numai la patut?
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 16+
MariaBcf spune:
Paula am executat.
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
10+
MariaBcf spune:
Bety succes maine la amio , si restul fetelor care urmeaza sa faca
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
10+