Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (20)
Raspunsuri - Pagina 19
olimp spune:
betty ma bucur enorm , eu zic ca nici nu va mai fi nimic rau de acum incolo , ce a fost mau greu a trecut
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
17 +
Bobitza_85 spune:
Happy eu sunt pana acum, cel putin, pt Eva si Artur Oricum,e loc sub soare pt muuulti puiuti cu aceste nume
11
happy_ama spune:
Bobitza, credeam ca te-a deranjat Chiarnu am retinut ca ai zis de Eva
Happy_Ama 16+
MariaBcf spune:
Betty felicitari , esti foarte curajoasa.
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
10+
mstefania spune:
Am citit putin din urma dar scrieti mult prea mult pentru mine, vreo 3 capitole am ratat,asa eram si eu la prima sarcina, scriam mai mult pe un alt forum dar acum nu imi ajunge timpul...
Am citit si am intrat sa ii urez Elenei multa bafta pt joi, sa ai curaj si sa fie cu rezultate bune!
Iar pt Betty, ma bucur ca a trecut cu bine ziua de azi si sa ai rezultatul bun la amnio si abia astept sa scrii care a fost reactia copiilor la vestea pe care le-o vei da.
Despre mine, nu mai am greturi, burtica se rotunjeste mai bine zis se alungeste :)) spre fatza, spre deosebire de fetita cand eram rotunda ca o minge. Saptamana viitoare merg la control (18 sapt)si mai vedem ce mai zice dr si daca se definitiveaza caruciorul albastru
Va mai citesc atunci cand am timp si voi mai posta din cand in cand, sper sa va mai amintiti si de mine. Ma uitam pe prima pagina cate gravidute sunt pe lista si cate posteaza din ele.
Stefania 17+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)
MariaBcf spune:
Sambata la ora 12 ma duc si eu la eco, abia astept sa treaca timpul
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
10+
elfcupistrui spune:
Vai,ma bucur ca sunteti bine! Sper sa veniti cu rezultate bune toate si sa nu va ingrijorati
Acum m-ati facut sa ma gandesc asa mai mult,daca cei de la Sanador au gresit cu analiza de toxo...si eu sunt la ei si acum urmeaza o lista lunga de analize,nici nu vreau sa ma gandesc cat ma costa ca ma ia ameteala deja.Dar oricum,ma bucur ca ati avut posibilitatea sa repetati testul si ca ca e totul bine
Voiam sa intreb,voi cat de des mergeti la controale/ecografii? Pupici cu sclipici,ca tare vorbarete ati fost,nici nu apuc sa scriu de un subiect ca se mai scriu 5 pagini si se duce de mult :))
faith trust and pixie dust.
13+
delia_timpau spune:
alexandra, ce ma bucur ca esti bine!!
ce tare, suntem vecine!!! yupiii!!!
betty, ma bucur mult si pt tine!!
ce de vesti bune in seara asta!!
olimp, multumesc de sfat
eu iti recomand berea fara alcool :-)
ele, multa bafta maine!
13+
Bobitza_85 spune:
Happy, cum sa ma supar draga mea?! Doamne fereste
Elf, eu ma duc cam la o saptamana la control...asta pt ca la inceput am avut ceva probleme cu acel hematom si ma chema dr sa vada care e situatia si apoi...am ramas dependenta sa-l vad pe puiutul meu 1data pe sapt
11