Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (20)
Raspunsuri - Pagina 20
elfcupistrui spune:
Pe mine m-a chemat deabia peste 3 saptamani spre 4 pentru eco si a zis sa mai trec o data sa vorbim de analize dupa ce la fac si mi se parea asa putin...
faith trust and pixie dust.
13+
marrya31 spune:
Bobitza, sora mea sta exact langa Auchan...dupa geamu de la balcon se vede magazinul...
Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.15+
paula_m spune:
Cine mai stie sa deschida capitole noi? Sa-i trimit parola?
Eu sunt intr-o pasa proasta, nu mai intru atat de des, si vad ca nici Mony nu intra f des, si la cat sunteti de vorbarete, trece ziua si capitolul?
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 16+
Am implinit doi anisori!!!
poze
unidanad spune:
Bobitza, Delia si eu cred ca ma voi alatura voua la plimbarile prin parcul IOR desi nu zi de zi. Am stat pana acum 1 an jum exact langa Auchan iar mama si tata au ramas tot acolo deci voi venii f des. Si acum vin aproape zi de zi.
16+
Dana
elfcupistrui spune:
Ai,ce dragut! Eu tot din titan sunt,poate o sa le facem cunostiinta copiilor ,Poate ii vezi peste ani si ani devin cei mai buni prieteni si dupa vine povestea de cum s-au cunoscut :paaai ,sa vezi,mamele noastre....si aa....pe forum...Si tot asa,ar fi amuzant si dragut tare.
faith trust and pixie dust.
14+
Ele spune:
Delia, Stefania
Paula sper ca pasa proasta doar din cauza racelei care va bantuie. Pup si sa revii in forta.
Eu mi-am facut bagajul pt maine, am facut baie si acum, drept sa zic ,m-as culca ca sa nu mai ma gandesc la nimic.
Nu am net in spital, deci ma relaxez cu carti.
Va pup, sa stati cumintele , fara dureri , contractii ..si va scriu vineri, cand ma externeaza.
Elena & Denisa (26.10.2004)
17 saptamani
Delia_Rodica spune:
Betty ce ma bucur ca totul este bine
Astept vesti bune si de la Ele
viitoare mamica de hocheist 13+