Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Delia, ma bucur sa aud si de la tine ca sunt ok conditiile la Ilfov. Am mai auzit de la cineva, dar nu am vazut.
Si eu in locul tau mi-as urma dr. Cred ca el e cel mai important, plus ca si la Cf 2 cred ca sunt ok conditiile.

Mie imi place mult dr mea de la Ilfov, e spitalul aproape de mine, plus ca nu sunt disperati dupa bani...dai cat vrei/ai

Alexandra 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna seara fetelor

betty ma bucur ca ai scapat asa de usor si fara dureri .... si ca totul a decurs asa de usor fara complicatii , deci sa inteleg ca ambii Dr sut ok .

ele asa va fi si in cazul tau , ai sa vezi ai sa scapi si tu , curaj

si rezultatele sunt convinsa ca vor fi cele asteptate de voi ..adica bune

bobitaza poti sa iei Mg linistita daca doresti , nu se cerata cu alte medicamente , eu iau zilnic .

fetlor care aveti dureri de burica nu mai stati si suferiti luati no-spa , nu merita sa stati si sa suferiti si cine mai stie ce alte complicatii.

EVA imi place numele , simplu si elegant

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

17 +

Mergi la inceput

Aaa, Delia uita ca mi-am amintit un amanunt de acum cateva capittole chiar si cu memoria mea slaba din ultima vreme
Si eu stau in Titan, la Rasarit de Soare, langa Auchan, asa ca sunt candidata perfecta pt plimbarile din Parcul IOR la primavara si la Vara

Alexandra 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Da Olimp, ambii mi se par competenti.

16+

Mergi la inceput

bobitza ai imunitate ! super !

mihaela ma bucur ca sunteti bine si bebe e bine , cate emotii !

apropo de baut , eu vreau bere ciuc cu lamaie , dar in vise , ca nu am voie alcool doar iau tratament pt tensiune

delia greturile astea pe mine m-au lasat de tot pe la 14 satamani , exact cum spui si tu deja de pe la 12-13 sapt aveam zile bune si zile cu greata , dar pana la urma am scapat

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

17 +

Mergi la inceput

betty

cum te simti , te doare ceva ?

17 +

Mergi la inceput

Vaaai, Olimp, ce te-as invita sa bem un Ciuc Radler

Alexandra 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bobitza_85

Doxy ce dragut e baietelul tau. Eu imi doream fetita insa de ceva timp chiar nu mai am preferinte.Cand mi-a zis dr ca e baietel (desi e inca mic si nu e sigur)m-am bucurat mult! Am auzit ca sunt f mamosi si iubitori, asa ca nu ai cum sa le rezisti.

Iulia, ce tare! Mi-ar placea si mie sa vad cum arata locul unde stau bebeii in spitalul Ilfov. Am auzit ca e super dar prefer sa vad cu ochisorii mei.

Happy la postarile din urma, cand vb de nume eu am zis ca pt mine pe 1 loc pt fetita este EVA, imi place si Rebeca Eu pt Eva optez daca e fetita. Imi plac Artur si Eduard la baietei

Alexandra 11

Si la mine Eduard e stabilit in caz de baietel! Ce ne facem acum?!

Happy_Ama 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Olimp, deocamdata nimic sper ca nici de acum.

16+

Mergi la inceput

bobitza

17 +

Mergi la inceput