Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (20)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Salut rotunjoarelor!
Am ajuns acum o jumatate de ora acasa, am fost programata la 13 la amniocenteza. Am ajuns pe la 13 fara 10 si m-au rugat sa astept, se pare ca cei 2 medici aveau o alta amniocenteza mai complicata ca a durat mai mult de o jumatate de ora pana m-au dus pe mine sa ma imbrac. Cred ca pe la 13,40 m-au imbracat cu o camasa de-a lor, mi-au dat papuci si m-au dus in cabinet. Butnaru a inceput ecografia, mi-a pus un camp steril pe burta, in 2-3 minute au gasit pozitia potrivita, Iuga apasa cu degetul pe burta sa vada pe ecran unde trebuie sa intepe, apoi dezinfectat cu un tampon . Au reperat pozitia, mi-a spus sa trag aer in piept, am simtit o mica intepatura (dar mult mai putin deranjanta decat nospa pe care mi-a facut-o asistenta ulterior in salonul de odihnire in sold.

Le-am spus ca am vb cu dr. genetician si am negociat maxim 15 ml, au ras si au zis ca daca o sa fie 16 e ok? Le-am raspuns ca 16 accept dar nu mai mult.

Deci dupa intepatura a inceput sa traga lichid in seringa, m-a mai intrebat in gluma daca am baut bere ca lichidul facea spume si gata, a scos acul, m-a dezinfectat iar asistenjta m-a dus in salonul alaturat unde m-am intins pe pat si unde am cunoscut-o pe pacienta care a fost anterior. Ea cand m-a vazut ca intru m-a intrebat de ce m-a adus inapoi , credea ca am completat doar formularul de consimtamant, cand i-am spus ca-s gata a ramas socata, probabil a durat 5 maxim 10 minute de cand am plecat din salon pana cand m-am intors. Si eu m-am mirat ce rapid a decurs totul la mine. Iuga mi-a zis ca pozitia mea anatomica a fost foarte buna si din cauza asta au terminat asa rapid.

Dupa ce-am povestit cu cealalta graviduta(bine ca am facut asta doar dupa ce am fost gata ca poate ma panicam) mi-am dat seama ca ea pt ca avea placenta pe peretele anterior a fost mai complicat si au trebuit sa treaca prin placenta. Au intepat-o de 7 ori si abia au putut extrage 11 ml lichid. Asta era a 3-a tentativa de amniocenteza ca pana atunci Buttnaru n-a reusit sa gaseasca o pozitie favorabila. Bine ca a scapat saraca! Avea si ea 42 ani.

Concluzia mea este ca totul a fost mult mult mai usor decat am preconizat. Nu mi-a facut anestezie si nu a durut aproape deloc. Doamne ajuta sa fie totul ok.

Ele fii increzatoare ca si la tine pozitia este buna, asa scriai la un moment dat nu? Deci dupa ce-am trecut prin asta sunt sigura ca as face amnio si daca n-as avea varsta asta doar pt a sta relaxata toata sarcina. A fost foarte foarte usor.

Va multumesc la toate ca v-ati gandit la mine, am simtit ca am sustinere sa stiti. Ele de acum stau cu gandul cel bun atintit catre tine si Doamne ajuta!

Ca indicatii a zis ca o zi sa stau linistita si apoi pot relua toate activitatile.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Vai Betty cat ma bucur ca ai scris si ca a fost bine.
Toata ziua am stat pe DC si am dat F5.

Deci am zis "Au" cand am citit de mamica cu 7 intepaturi.
Da, asa mi-a zis medicul, ca am placenta posterioara.
Sper sa pot scrie la fel de relaxat ca tine, dupa ce scap. Recunosc: sunt o fricoasa!!

Iti tin pumnii si tie, sa vine rezultate bune la toata lumea si sa scapam de stresul asta inutil.

Elena & Denisa (26.10.2004)
17 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Betty, bine ca ai scapat! O sa fie bine
Ele, iti tinem si tie pumnii! Curaj!

Happy_Ama 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Buna dragele mele,

Sa le iau pe rand:

Doxy felicitari pt fetita!!! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si norocoasa!

Betty muuuulta bafta la amnio! Te asteptam cu vesti bune!

Ele iti doresc si tie muuulta bafta si curaj!

Delia sper sa iti traca in curand starile de rau si sa afli ca ai o fetita , asa cum iti doresti!

Anca, stai linistita, nu te uitam! Te intelegem, mai ales ca tu mai ai un bebe care are nevoie de muuulta atentie.

Dedicutmultumim pt sfaturi! Sunt foooarte interesante!

Happy foarte bine ca ti=ai luat concediu. Si eu eram workaholic dar m-am relaxat...bebe e cel mai important in acest moment asa ca prefer sa il ascult pe medic si sa ma menajez.

Bubulina felicitari pt fetita!

Elf cu pistrui e fosrte important sa ai incredere in dr tau. Ma bucur ca esti linistita in privinta asta!

Olimp am vazut ca ziceai ca iei mereu o folie de nospa si una de magneziu. Eu nu am luat niciodata Magneziu. Oare ar fi bine sa iau daca merg pe Elevit?

Marrya important e ca e bebe bine. Restul trec... Eu cand am avut aceleasi simptome ca tine la urinal, am luat Urinal, care e homeopat si mi-a trecut. Nu am luat antibiotic.

Alexandra 11

Mergi la inceput

Doxy ce dragut e baietelul tau. Eu imi doream fetita insa de ceva timp chiar nu mai am preferinte.Cand mi-a zis dr ca e baietel (desi e inca mic si nu e sigur)m-am bucurat mult! Am auzit ca sunt f mamosi si iubitori, asa ca nu ai cum sa le rezisti.

Iulia, ce tare! Mi-ar placea si mie sa vad cum arata locul unde stau bebeii in spitalul Ilfov. Am auzit ca e super dar prefer sa vad cu ochisorii mei.

Happy la postarile din urma, cand vb de nume eu am zis ca pt mine pe 1 loc pt fetita este EVA, imi place si Rebeca Eu pt Eva optez daca e fetita. Imi plac Artur si Eduard la baietei

Alexandra 11

Mergi la inceput

Mihaelafat multa sanatate!!! MA BUCUR MULT CA E BINE BEBE

Alexandra 11

Mergi la inceput

Fetele, apropos de dushca...eu nu le am cu alcoolul insa in sarcina imi e pofta sa mai gust un vin rosu, un smirnoff ice dar nici nu am pus pe gura!!! Stiu ca nu e voie si gata!

Alexandra 11

Mergi la inceput

Betty, draguta, acum am ajuns cu cititul la zi
Ma bucur enorm ca ai trecut cu bine peste aceasta procedura! Esti curajoasa! Multa sanatate tie si bebelusului tau!

Alexandra 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

alexandra, ce dragut ca ai rabdare sa ne raspunzi fiecareia!

eu stau chiar vis-a-vis de sp ilfov si imi pare rau ca nu nasc aici.. merg dupa doctorita mea la cf2. am fost odata la sp ilfov la urgente, nu am dat niciun ban si o asistenta f draguta mi-a povestit ca au conditii foarte bune si dpctori competenti.

13+

Mergi la inceput

Dragelor, acum dupa ce am citit ce ati scris fiecare vreau sa va povestesc cate ceva si despre noi
Ieri la 09:00 am fost la Sybevo sa fac analiza 3 pt Toxoplasma.Au zis ca vin rezultatele pana Vineri si pe la 14:00, surpriza...primesc mail cu ele. Arata asa:
IgG 428, POZ >= 30
IgM 0,637, NEG <0,8

DECI SI MEDLIFE SI SYNEVO DAU REZULTATUL NEGATIV,ba chiar am anticorpi Imi vine sa ii omor pe cei de la Sanador la ce sperietura mi-au dat! Ma gandeam cu sotul...daca eram cu posibilitati materiale mai slabe si nu imi permiteam sa repet testul, mai ales ca a costa 3 mil primul, plus celelalte 2...ma indopam 6 sapt cu antibiotic degeaba plus stresul aferent ...

Azi am avut putina treaba si am fost pana la munca, trebuia sa ma vad neaparat cu un client, desi sunt in medical pana sapt viitoare.
Am gasit o atmosfera apasatoare, stresanta, agitatie, eu din pacate nu am parte numai de colegi draguti...asta e. Vreau sa merg sa vb cu dna dr sa vad cum fac sa imi reduca si mie programul la 6 ore. Nu rezis sa stau 9 ore , mai ales ca am si munca de teren, afara e frig...

Va pup!

Alexandra 11

Mergi la inceput