Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

E buna asta cu "dusca" . Desi am trecut de primul trimestru asa ca putem sa ne permitem macar un pahar de bere.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

...eu ma enervez cu reclama din dreapta nu pot citi

viitoare mamica de hocheist 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Ah, fetelor, si eu vreau o dushca!!!!

Happy_Ama 16+

Mergi la inceput

Hey, s-au "potolit" reclamele

Happy_Ama 16+

Mergi la inceput

daaaaaaaaaabem

Mergi la inceput

Un gin tonic as bea!!!

Happy_Ama 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Mai eu cate o gura de bere, fur de la sot cand am pofte sau imi iau fara alcool.
Ca nahh....am pofte..asta e scuza.
Dar acuma..simt nevoia sa ma fac manga..si nu cred ca m-am facut vreodata.

Elena & Denisa (26.10.2004)
17 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

{quote]citat din mesajul lui Mihaelafalt

Buna burtici.
Eu sunt bine am fost la eco aseara si bebe e bine, dupa ce i-am auzit inimioara ne-am minunat ce mult a crescut intr-o saptamana.
Din pacate am schimbat tratamentul de menstinere cu injectabil, nospa si scobutil si trebuie sa fac rost de progesteron injectabil ca uterul este contractat si de acolo sangerarile.
Mony eu pana acum am luat nospa de 40 cate 3 pe zi pana la prima sangerare apoi am luat 4, arefam de 200 aceeasi poveste, magne b6 2 pe zi, cetebe, acifol, 1 pe zi, clexane 1 pe zi, femibion 1 cate 1 pe zi inlocuit luni si vineri cu medyn, si aspenter 2 pe saptamana.
Stiti cumva unde as putea gasi proluton sau prontogest mai repede ca am gasit undeva dar dureaza minim 10 zile lucratoare.
Bety ma gandesc la tine, sper sa fie bine si sa fi facut degeaba amnio sa nu fie nici o problema, Ela identic si pentru tine.
Olimp da mai sunt si medici tmpiti dar ma mir cum reusesc eu sa dau peste ea, ca s-a intamplat a 2 oara cand am fost la urgenta intr-un an sa dau peste ea, prima data am zis ca e medic am dat 100 si ceva de ron pe medicamente, le-am luat degeaba treaba s-a agravat si am mers la medicul meu care mi-a dat altceva.
Legat de infectii urinare, simptome pot fi usturime si urinat mai des eu sunt un caz patit de 2 ori am facut urocultura si sumarul de urina si nu aveam nimic, am baut mai multe lichide, ceai de merisor si urinal hot drink si s-a rezolvat, acum nu stiu daca sunt permise in sarcina.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
[/quote]
Mihaela si eu fac progesteron injectabil. Am facut initial Prontogest, 1/zi, apoi au adus Lentogest, care e cu actiune prelungita si fac o injectie pe saptamana. Eu le cumpar si mi le si fac la clinica Promed.

10+

Mergi la inceput

Ele, ce idee bunaaa!! Bere fara alcool! Eu nu le am cu berea, dar acum chiar ca ar merge!

Happy_Ama 16+

Mergi la inceput

Stefana ma bucur ca sunteti bine

Mergi la inceput