Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna burtici.
Eu sunt bine am fost la eco aseara si bebe e bine, dupa ce i-am auzit inimioara ne-am minunat ce mult a crescut intr-o saptamana.
Din pacate am schimbat tratamentul de menstinere cu injectabil, nospa si scobutil si trebuie sa fac rost de progesteron injectabil ca uterul este contractat si de acolo sangerarile.
Mony eu pana acum am luat nospa de 40 cate 3 pe zi pana la prima sangerare apoi am luat 4, arefam de 200 aceeasi poveste, magne b6 2 pe zi, cetebe, acifol, 1 pe zi, clexane 1 pe zi, femibion 1 cate 1 pe zi inlocuit luni si vineri cu medyn, si aspenter 2 pe saptamana.
Stiti cumva unde as putea gasi proluton sau prontogest mai repede ca am gasit undeva dar dureaza minim 10 zile lucratoare.
Bety ma gandesc la tine, sper sa fie bine si sa fi facut degeaba amnio sa nu fie nici o problema, Ela identic si pentru tine.
Olimp da mai sunt si medici tmpiti dar ma mir cum reusesc eu sa dau peste ea, ca s-a intamplat a 2 oara cand am fost la urgenta intr-un an sa dau peste ea, prima data am zis ca e medic am dat 100 si ceva de ron pe medicamente, le-am luat degeaba treaba s-a agravat si am mers la medicul meu care mi-a dat altceva.
Legat de infectii urinare, simptome pot fi usturime si urinat mai des eu sunt un caz patit de 2 ori am facut urocultura si sumarul de urina si nu aveam nimic, am baut mai multe lichide, ceai de merisor si urinal hot drink si s-a rezolvat, acum nu stiu daca sunt permise in sarcina.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Ma omoara reclama din partea dreapta a paginii, nu reusesc sa citesc ce ati scris, acopera jumatate din mesaj si nici nu vad vreun X sa pot inchide. La voi tot asa apare?

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Si la mine apare reclama asta

viitoare mamica de hocheist 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

La mine nu mai apare reclama.

offf, de ce nu mai apare Betty?? !!!

Elena & Denisa (26.10.2004)
17 saptamani

Mergi la inceput

Daca Betty azi a facut amnio, banuiesc ca va sta internata 1-2 zile. Sau nu se sta internat in cazul asta? Ca nu stiu...
Oricum ii transmitem gandurile noastre bune!

Mergi la inceput

La unele clinici nu te interneaza. Procedura dureaza f putin si daca e totul ok dupa putin timp pleci acasa (2-3 ore).
Acuma depinde...pe mine ma interneaza...Tot sper sa ajung joi seara acasa.

17 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Care-i faza cu reclama? Am zis ca are pc-ul meu ceva si-mi venea sa-i ard una la emisfera dreapta sa-l reglez. Bine ca ati postat voi ceva legat e asta si m-am convins ca el saracul iesea victima colaterala. Sotul meu si cu mine ne-am gandit la un moment dat la Calin..... adica intr-o noapte pe la 4.
Eu pana una alta incerc sa-mi gasesc ceva de facut si din care a mai iasa si niste banuti. A sunat deja o prietena cu care am mai colaborat pe traduceri si s-a bucurat ca sunt libera ca pasarea cerului. Sper ca pana in jumatatea lunii viitoare sa ma lipesc de ceva ca simt ca o iau pe campii. Ma termina si vremea asta indecisa... nimic nu pot face de ea. lancezesc toata ziua si nici noaptea nu dorm ca lumea din cauza asta. Ma ducea capul sa fac ceva pe cont propriu insa e un teritoriu foarte aglomerat si e greu sa intri pe piata. si ca sa te dedici in totalitate pana iti faci un nume e cam greu cu 2 copii acasa din care unul pisic de cateva saptamani - luni etc.
Imi tot strofoc creierul cum sa fac sa iasa bine toata afacerea asta. La stat nu m-as maiintoarce, patronul m-a dezamagit intr-un mare fel... cumva in astia 2 ani trebuie sa misc ceva ca altfel n-o sa fie prea roz.

Alina 17+

Mergi la inceput

Ele, am intrebat daca te interneaza ca am inteles ca se face anestezie, s`apoi m-am gandit ca te tin sub supraveghere. Si parca am auzit pe cineva ca urmeaza sa se interneze. Oricum tinem pumnii sa fie totul bine. Cred ca ai emotii mai mari decat Betty.
Alina, la 4 dimineata? De asta alegeati nume asa de romantice Calin, Catalina, ehehee.

Mergi la inceput

Mihaela, nu reusesc sa citesc mesajul tau, dar asa pe jumatate din cat e vizibil am inteles ca bebe e bine si a mai crescut. Asta conteaza ca restul le suportam noi.
Au inceput si la mine arsurile. De fapt au inceput de vreo cateva zile dar tot speram ca e ceva de moment, dar se pare ca nu. Sunt acele arsuri de sarcina, groaznice care m-au chinuit ingrozitor si in prima sarcina. Mie atunci dr. mi-a zis ca am voie sa iau dicarbocalm.

Mergi la inceput

Anestezia consta intr-o xilina subcutanat. Deci nu e mare lucru.
Unii dr nu o fac.
Pe mine ma interneaza ca imi face amniocenteza in maternitate. Si cum e procedura: analize prima zi, a doua zi amnio si o zi sub observatie. Fetele din Bucuresti stiu ca in 2h sunt acasa.

Si emotii nu iti inchipui cate am.....astept sa vina sa imi zica ca totul e roz si ai o senzatie de visare. Se poate oare?

Of, daca as putea as trage o dusca inainte de procedura.

17 saptamani

Mergi la inceput