Burtici cu stelute de iulie- august 2013 (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Ele, eu zic sa nu te ingrijorezi, conteaza sa te duci la un medic bun cu experienta in amniocenteze.

Am o prietena care a facut marti o amniocenteza si a fost ok, ea este foarte panicata, nici sange nu poate sa-i ia klumea ca lesina.A zis ca i-a facut o anestezie cu xilina (locala) si nu a durut-o nimic, doar a simtit ceva, dar doctorul i-a spus ca e cel mai bine sa inchida ochii.

A stat la clinica cateva ore ca sa-si revina si i-a dat si CM 2 zile sa stea in pat ca sa fie totul ok + no-spa.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrya31 spune:

Buna fetele, felicitari pt carucioarele colorate, bun venit noilor burtici!
Noi suntem bine, am fost acum cateva zile si I-am ascultat inimioara lui bebica, batea asa tare... mie mi-a facut test de urina si a zis ca am infectie si mi-a trimis urina la laborator pt analize, acum astept rezultatul... Burtica incepe sa se contureze, dar tot micuta e :D
Acum astept sa vina 21 feb pt scan, sa aflam ce este bebica, care e si ultimul, aici se fac decat 2 eco toata sarcina, testul pt down a iesit bine...
Era cineva care zicea ca vrea sa vada pozica cu bebe, la avatar bebe meu are 13 spt 3 zile... oricum doctorul nu ar zice ca e bine bebe daca nu ar fi, nu are nici-un interes..plus ca uneori imaginea nu e foarte clara, deci nu se vad toate cele foarte bine...
Multa sanatate si sarcina usoara in continuare! Va pupic si va va urmaresc in deaproape

Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

merci marrya pentru poza oricum am reusit sa-mi iau gandul de la asta in ultimele ore.Dau vina pe hormoni pentru extra-grijile care ataca ,asa, in fiecare zi trebuie sa-si faca numarul :))

faith trust and pixie dust.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Olimp, Diana, si Happy, va felicit pt papusele! Sa va traiasca si sa va aduca numai satisfactii si bucurii!
Ele, stai linistita. totul va fi bine!
Maitreyi, multa sanatate!!!
Amalia, felicitari pt burtica frumoasa!
Elf cu pistrui, eu am o problema cu carnea. de 3 zile nu am pus carne pe gura.Nici nu vreau sa o vad...acum, de cand cu problema sotului si cu regimul lui, cred ca e si pe sistem nervos. Dar nu e bine, la noi, la gravi, sunt f importante proteinele din carne. Ma voi stradui sa pap.
Paula,, mi se pare o idee grozava cea cu agenda! Sa o punem in practica.
Acum sa va zic ce am mai facut azi...
Nu stiu daca am mai zis dar eu merg in paralel in 2 locuri pt ca la Medlife am un abo si fac gratuit toate analizele si am zis ca e bn sa am o a doua opinie. Asadar, dupa rez de dimi, am fost la 14:00 acolo si am discutat cu dr. de ieri, cea care mi-a facut controlul manual (intre timp am mai discutat cu niste prietene si au zis ca se practica aceste controale pt a verifica colul, uterul, etc.)
I-am aratat Torch-ul si a zis ca e bine ca am fost de dimi sa imi ia sange sa il repet si mi-a mai dat sa fac o analiza care arata de cand e infectia cu Toxoplasmoza.
A zis ca e esential sa fie mai veche de 3 luni, deci sa nu o am de cand sunt insarcinata. Daca e mai veche, e super ok, nu e nicio probl.Daca e recenta, se face amniocenteza sa vada daca are si bebe ceva,...e mai complicat.Eu sper sa nu se ajunga la asa ceva...

Am luat sange si pt asta si acum astept 7 zile sa iasa rez sa vedem care e situatia. Totusi, mi se pare fff ciudat pt ca eu nu am animal in casa, nu am intrat in contact, mai am si anticorpi la asta... Habar n-am, vom vedea!
Apoi mi-a facut eco. Am apreciat ca a stat 30 de min. L-a analizat pe bebe pe toate partile si a zis ca e ff ok. Trans.Nuc a iesit intre 4-5 mm si osul nazal nu se vede inca dar a zis ca e normal ca e ff micut.
M-am programat pt dublu test si morfologie de trim 1 pe 12 febr. O sa am 12 s jumate.

Eu am facut si la Dr de la spital azi o eco si mi-a luat sange pt DT , insa raman la parerea ca a fost devreme pt ca la eco nu mi-a zis decat ca trans nucala e sub 8 mm si e bine si ca a vazut ce e

Adica Baietel Eu am intrebat-o cum si-a dat seama si a zis ca a vazut "betisorul" ca statea bine si se vede ca un triunghiulet. Parea fff sigura pe ea. Totusi, la 10 sapt???

Dr. de la Medlife nu s-a pronuntat, nu a zis nmk de asta. Soacra mea zice ca ori e asta " prea experta" :)) ori s-a grabit.
Eu ma bucur indiferent ce e, important e sa fie sanatos/ sanatoasa!

Dupa toate astea am fost la biserica. Am aprins cateva lumanari si m-am rugat si am venit acasa alt om...linistita, calma, optimista. Trebuie sa fim bine cu totii... si bebe si eu si tati asa ca de acum inainte nu ne mai stresam! Am zis!

Soacra mea zice: mai intr-un fel e bine ca in ziua de azi va investigati si stiti din timp toate probl, dar pe de alta parte prea va panicati la orice nimic si prea va faceti griji aiurea! Intr-un fel, are dreptate.

Cum bine zicea cineva pe forum, parca uitam sa ne bucuram de perioada aceasta minunata cu gandul la eco, controale, DT, TT. Nu e bine!

Va fac o confesiune: eu chiar m-am atasat de voi! Cand am cate o problema abia asteopt sa vin sa scriu sa impartasesc ce mi se intampla, sa vad si parerile voastre. E un sentiment placut sa stii ca e mereu cineva dispus sa te asculte si sa te linisteasca! (in afara de sot, dar dragul de el nu prea stie ce sfaturi sa imi dea Si el e la prima sarcina :))) Invatam amandoi )

Pt asta, va multumesc!

Va pup pe toate!

Alexandra 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

bobitza,sigur empatizezi foarte mult cu sotul tau. E si de asteptat ,la o asa perioada zbuciumata ce ai avut , sentimental acum esti si mai sensibila,undeva ai avut nevoie sa te conectezi cumva cu sotul tau,sa ii arati ca il sprijini.Probabil ca asta a fost in subconstientul tau,cum ziceai si tu psihic. Oricum rau nu face la bebelus ,doar daca inlocuiesti cu grija tot.Daca totusi ramai in starea asta un picut mai mult,incearca soia,mananca multa fasole,mazare,spanac,pana revi la carnita.E de munca pe partea asta . Sper sa te simti mai bine pe toate planurile si sa nu mai intampini probleme

Si wow! La 10 saptamani,uff,si eu care credeam ca sunt cea mai micuta pe-aici,deveneam asa usor trista ca toate isi coloreaza caruciorul si eu nu mai am rabdare sa treaca saptamanile :))

faith trust and pixie dust.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Multumesc pt mesaj, Elf dragut!

Eu nu ma bazez pe "profetia" dr de azi. :)) Prefer sa aflu mai tarziu, ca restul fetelor, dar sigur, decat sa se schimbe de 5 ori pana la 16 sapt Asa ca nu-ti face griji, e normal sa afli mai tarziu, cand e si dr sigur pe ce spune.
Eu asa cum am mai zis, am 2 variante: Ori e baietel si dr, Dragu chiar e suuuper tare de a vazut asa repede ori s-a grabit si se schimba in fetita. Ramane de vazut

Noi il vom iubi enorm indiferent de sex :)))

Alexandra 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitaila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mony08

Rog gravidutele noi sa ne dea datele pentru listuta, si in caz ca am omis pe cineva.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 16+

chitaila, UM 15.09.2012, DPN 14.07.2013 + Stefan(30.12.1998)

12 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

diana mai incurc si eu borcanele , mintea imi joaca feste...

bobitza
va fi bine , si daca va fi nevoie sa faci tratament il vei face si bebe va fi bine , cat despre sexul copilului si mie initial mi-a spus de 2 ori ca e baietel dar se pare ca intre timp i s-a uscat puta

elfule
am priceptu , dieta ta ...poate nu ar fi rau macar peste - cate putin daca ai introduce in alimentatie , stiu ca ti-e greu acum dupa 5 ani , dar bebe trebuie sa se dezvolte normal , sistemul nervos are nevioe de anumite proteine care din pacate se regasesc doar in carne . eu te respect orice varianta alegi , in cazul in care nu vei papa carnita ia suplinemte alimentare acceptate , gen ulei de peste capsule etc.

bubulina

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Burticilor va invit la o

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Olimp o sa ma duc la Surcel saptamana viitoare .

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
10+

Mergi la inceput