Burtici cu stelute de iulie- august 2013 (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

maria vezi ca bat la usa , eu vin cu cana de lapte !

marrya
ma bucur ce bebita e bine si cu inimuta puternica , frumoasa poza de ecograf , eu nu am asa poze frumoase ma refer clare pe intelesul meu , dar...important e ca bebe e bine

fetelor cred ca am ajuns la nu consens cu numele ...
azi de dimineata am stat cu sotul pe site-uri sa cautam un nume de fetita ...si la ambii ne-a placul Ilinca asa ca vom avea o Ilincuta ...nu e batut in cuie dar mere certitudine sa ramana ..

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

maria oricum important e sa faci clexanele , de cand il faci nu ai mai avut probleme cu sangererea asa-i ?
vineri in 1 feb merg la dr Nicoriici dupa reteta , tu cand mergi ?

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Maria, multumesc de invitatie, dar eu sunt deja la masa de pranz!
Ieri am avut o durere ingrozitoare de cap, care s-a lasat cu plansete zbuciumate noaptea, pe la 1. Dupa care am vomitat putin si am scapat ca prin minune. Azi m-am trezit la 5.30 ca mi se lipise burtica de spate, de atata foame.
Referitor la hormoni, ca si eu am luat-o razna de tot si nu stiu cat ma mai suporta sotul: saptamana trecuta, eu am stat mai mult pe acasa, in varful patului; sotul la servici, la 9-10 ore. Intr-o seara cand a venit acasa, bineinteles ca eu eram in varful patului si nu avusesem cu cine sa ma cert toata ziua (nu mai spun ca in chiuveta era un maldar de vase din seara trecuta) si m-am gandit eu ca el e prea odihnit si trebuie sa ne apucam de curatenie totala, ca nu mai suport sa stau in casa asta. El mi-a explicat ca trebuie sa manace si sa se odihneasca putin, dar eu nu si nu, ca acum trebuie sa ne apucam. Mi-am luat un lighenas cu solutie si am inceput sa fac curat si sa ma cert in acelasi timp cu el, ca nu ma ajuta. M-am plimbat 5 min cu ligheanul in mana si daca am vazut ca nimeni nu ma asculta, am varsat ligheanul in mijlocul covorului, pe parchet, i-am mai dat si un picior si am mai trantit cate ceva, i-am aruncat tigarile si mi-am luat cizmele si haina si am plecat de acasa, asta nu inainte sa tip la el si sa plang pe holul casei, sa ma auda si vecinii ce oropsita sunt si ce patesc eu acasa. Am plecat cu masina care mai avea putina benzina, cu gandul sa o consum pe toata, ca dimineata, el sa nu mai aiba benzina nici sa plece de pe loc. M-am intors acasa dupa 1 ora, l-am dat jos din pat, el s-a culcat pe canapea imbracat, acoperit cu un pled. Doar m-a intrebat unde am fost si daca ma gandesc la bebelus cand fac asa ceva. Nu l-am bagat in seama. Dimineata, a plecat sa-si cumpere tigari si la intoarcere m-a intrebat daca a trecut criza. M-a pufnit rasul si ne-am impacat. I-am trimis niste articole despre problemele hormonale ale gravidutelor, ca sa nu ma mai ia in seama alta data.
Asa ca am sa incerc sa nu mai repet scene de acest gen.

10+

Mergi la inceput

Maria, multumesc de invitatie, dar eu sunt deja la masa de pranz!
Ieri am avut o durere ingrozitoare de cap, care s-a lasat cu plansete zbuciumate noaptea, pe la 1. Dupa care am vomitat putin si am scapat ca prin minune. Azi m-am trezit la 5.30 ca mi se lipise burtica de spate, de atata foame.
Referitor la hormoni, ca si eu am luat-o razna de tot si nu stiu cat ma mai suporta sotul: saptamana trecuta, eu am stat mai mult pe acasa, in varful patului; sotul la servici, la 9-10 ore. Intr-o seara cand a venit acasa, bineinteles ca eu eram in varful patului si nu avusesem cu cine sa ma cert toata ziua (nu mai spun ca in chiuveta era un maldar de vase din seara trecuta) si m-am gandit eu ca el e prea odihnit si trebuie sa ne apucam de curatenie totala, ca nu mai suport sa stau in casa asta. El mi-a explicat ca trebuie sa manace si sa se odihneasca putin, dar eu nu si nu, ca acum trebuie sa ne apucam. Mi-am luat un lighenas cu solutie si am inceput sa fac curat si sa ma cert in acelasi timp cu el, ca nu ma ajuta. M-am plimbat 5 min cu ligheanul in mana si daca am vazut ca nimeni nu ma asculta, am varsat ligheanul in mijlocul covorului, pe parchet, i-am mai dat si un picior si am mai trantit cate ceva, i-am aruncat tigarile si mi-am luat cizmele si haina si am plecat de acasa, asta nu inainte sa tip la el si sa plang pe holul casei, sa ma auda si vecinii ce oropsita sunt si ce patesc eu acasa. Am plecat cu masina care mai avea putina benzina, cu gandul sa o consum pe toata, ca dimineata, el sa nu mai aiba benzina nici sa plece de pe loc. M-am intors acasa dupa 1 ora, l-am dat jos din pat, el s-a culcat pe canapea imbracat, acoperit cu un pled. Doar m-a intrebat unde am fost si daca ma gandesc la bebelus cand fac asa ceva. Nu l-am bagat in seama. Dimineata, a plecat sa-si cumpere tigari si la intoarcere m-a intrebat daca a trecut criza. M-a pufnit rasul si ne-am impacat. I-am trimis niste articole despre problemele hormonale ale gravidutelor, ca sa nu ma mai ia in seama alta data.
Asa ca am sa incerc sa nu mai repet scene de acest gen.

10+

Mergi la inceput

Olimp, draga mea, a sosit ninsoarea si la Bucuresti si, odata cu ea, am primit si praful pentru fetite. La-am luat si la-am pus in burtica!
Multumesc!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalia87 spune:

Buna mamicilor!
Nu am mai scris de mult ca nu mai ajung sa fiu la zi cu cititul,am sarit peste vreo 2 capitole si cred ca tre sa fac iar acest lucru ca nu reusesc nicicum sa citesc atata.la voi e ziua si capitolul :)
Am vazut ca ati discutat despre nasterea la stat/privat si vreau sa spun si eu de experienta mea,una buna,slava Domnului.Apropo nu sunt fete din Oradea pe forum?Cand am nascut fetita acum,aproape 2 ani nu era deschisa nici o maternitate privata,acum sunt doua,dar sincer acolo au mers doctorii de care eu m-am cam ferit,nu am auzit de bine de ei,asa ca nici nu ma tenteaza sa merg acolo.si in plus tarifele sunt undeva pe la 1000 euro,ceea ce pt mine e mult avand in vedere ca la stat am platit prima data totalul de 900 ron si au fost conditii foarte bune.cand vad ce tarife aveti voi in alte judete la nasterile la stat(adica atentiile care le daTI) ma cam sperii,si ma bucur ca la noi inca nu se asteapta asa mult,sau cel putin nu stiu eu.la noi maternitatea de stat s-a renovat in mare parte si inca sunt sectii in renovare,eu am avut sansa sa stau la etajul renovat unde nici vorba de gandaci.baia curata,doar 2 mamici in salon,pat nou,televizor si toate conditiile.asistentele de la mamici au fost super dragute si nu le-am dat nici o atentie,doar la bebei a fost o asistenta comunista mai in varsta si acolo a trebuit sa cotizez ca sa ma inteleg cu ea,in rest nu am avut parte de tratament urat.medicul meu s-a comportat exemplar si m-a vizitat in fiecare zi dupa nastere sa vada daca is bine.intr-adevar eu am nascut prin cezariana si la nasterile normale ii posibil sa mai ai parte de comportament nasol din paRTEA asistentelor sau doctorilor,la etajul nasterilor,mai ales daca nu ai doctor,si nasti cu cel de garda care abia te baga in seama.la mine a fost o experienta frumoasa zic eu,putin grea din cauza durerilor de dupa.deci fetelor,eu zic ca in fiecare oras e diferit si nu puteti hotara unde sa nasteti la privat sau stat doar in functie de ce se spune pe forum,fiecare oras au oameni si oameni angajati la stat sau privat.
in rest noi suntem bine,cred.Peste 2 sapt ma duc iar la eco,eu cam am contractii,se intareste uterul si cateodata am dureri mai ales in stanga.mai sunt fete cu contractii asa timpurii,sunt ok?cu prima nu am patit asa.sper sa fie bine pana la capat.de simtit bebe inca nu se poate pune problema,(am doar 12 sapt)mi ciuda pe fetele care deja au bucuria asta.tin minte cum am simtit la prima sarcina asa ca nu cred ca o sa ratez momentul.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

elfcupistrui pentru listuta trebuie doar sa ne dai datele , UM,DPN,DN.
In legatura cu carnea,nici nu prea mananc carne,f rar,,si de obicei carne de peste.La tine cum corpul tau este obisnuit cu un astfel de stil alimentar,nu cred ca ar afecta bebele in nici-un fel.

Paula si eu sunt de acord cu o agenda.
Un alt lucru care ne-ar ajuta,daca ni s-ar trimite date prin PM,cum ar fi caruciorul,datele pentru listuta,pentru ca este destul de greu sa cauti din urma,plus ca sunt si multe gravidute moderate ,peste care de multe ori pot sa trec ,sa nu le vad mesajele.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Olimp nu am mai avut sangerrari de cand inceput cu 0,4 mg . Eu mai am Clexane pana in 8 Februarie . Tu o suni pe Nicorici inainte sa mergi la ea? Ar trebui sa ma duc in 8 Februarie , dar preventiv mi-am scris ieri la lucru inca 9 fiole sa le am in plus acasa

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Bobitza nu stiu daca ai citit in capitolul trecut unde-ti spuneam ca si eu am avut aceeasi problema cu anticorpii anti-toxoplasma ca si tine la sarcina anterioara si-ti spuneam si ce analize am facut, ce si cum, unde am fost etc.!
Spun pentru ca eu te-as sfatui, cum a spus si Maitreyi sa mergi la un dr de specialitate, nu la ginecolog, el nu are treaba cu infectiile, fie ele si in sarcina!!!
Si faza ca ti-a recomandat amniocenteza daca ai infectie, nu stiu, e dubioasa mie dr parazitolog mi-a zis pur si simplu ca se da tratament, amniocenteza e un risc in plus inutil, e clar ca in cazul in care ai infectia exista riscul ca si bb sa fie afectat de parazit pe parcursul sarcinii (trece transplacentar) si clar se da tratament antiparazitar, nu e nicio nenorocire, la dr la care am fost erau in evidenta o gramada de gravide cu totxoplasmoza in tratament care au dus sarcina la capat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Eu ma lup acum cu o greata care imi sta in gat , sper sa imi treaca repede sa nu iau Wc in brate ca pana acum nu l-am luat

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
10+

Mergi la inceput