Burtici cu stelute de iulie- august 2013 (19)
Raspunsuri - Pagina 11
Mony08 spune:
happy fwlicitari pentru carucior
dalia in ceea ce priveste durerile ar trebuii sa vorbesti cu doctorul,nu cred ca este nimic rau ,dar el te poate sfatuii cel mai bine sau sa-ti dea un tratament.
Si eu m-am trezit azidim cu contractii dureroase,dar mi-am luat no-spa si stau cumintica in pat. Aseara am avut niste crampe urate,care nu i-au placut nici lu bebe ,ca mi-a dat una asa de tare cum nu l-am mai simtit pana acum.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 16+
Adde2510 spune:
Elf dragut, eu cred ca trebuie sa ai pregatite niste mancaruri de legume, ciorbe, piureuri si sa mananci consistent totusi. Acum depinde si cat iti cere organismul, tu spui ca esti f. tanara deci probabil ca nu mananci mult. Eu intr-un fel mananc acum la peste 30 de ani, in cu totul alt fel mancam la 20+ cand de fapt nu stiu din ce traiam. Si e bine sa ai mereu ceva gen "gustari" la tine, seminte, fructe, un ousor, tu stii mai bine. Eu mananc fructe zilnic si lactate la fel. Referitor la carne, as lasa-o balta, daca n-ai mancat deloc de atatia ani, desi stiu ca sunt unii vegetarieni care mai mananca peste (am uitat din ce motive). Poti sa-ti faci singura o lista cu mancaruri, inainte de a ajunge la nutritionist. Am mai citit ca in sarcina aportul de calorii creste cu aprox. 300 de calorii, deci ce inseamna asta? Un iaurt si o banana :)
Cris_25 spune:
Mie foarte greu mi se incarca forumul in ultimul timp ... ati patit si voi?
In alta ordine de idei, eu ma bucur maxim ca se vorbeste asa mult (chiar daca tin pasul cu greu) pentru ca aflu multe lucruri inainte sa apuc eu sa pun intrebari!
Apropo de hormoni de sarcina ... va zic si eu una haioasa. Ma cert zilele trecute cu un prieten foarte drag X. Bine-nteles dintr-o prostie, eu super sensibila de ceva ce mi-a spus ... am inceput imediat sa plang si n-am mai vb cu el. Cere scuze omul in nenumarate sms-uri, dar cand ne intalnim face-to-face nu are curaj sa zica nimic. Si trimit eu la sot mesaj in care scriu sec: X e un porc! Ghiciti unde a ajuns sms-ul? Nu la sot, bine-nteles, ci la X!!! Am crezut ca intru in pamant de rusine
12
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
Cris_25 spune:
Tot din zona hormoni de sarcina (sau poate nu? ) ... Azi finii fac petrecerea de ziua celui mic, face 3 ani ... S-a discutat despre aceasta petrecere, stim ca e azi...doar ca noi nu am fost invitati inca. Cu siguranta vom fi invitati in cursul acestei zile ... dar vi se pare normal? Adica sa ma sune azi sa-mi spuna ca la ora 18-19 e petrecerea? Credeti ca sunt o ciudata? sincer
12
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
dalia87 spune:
wow mony,simti asa tare pe bebe la 1 sapt?si eu vrea...
pt contractii mi-a dat dr sa iau utrogestan si magnerot ,amandoua de 2 ori pe zi.si mai iau cate un no-spa cand nu se opresc contractiile.utrogestanul cred ca e pt mentinerea sarcinii,nu?
voi ce vitamine prenatale luati?mie mi-a scris dr sa iau femosun,dar cum is asa scumpe ,la 72 lei,acum ca am trecut de trim 1,eu iau elevit,acelea le-am luat si in prima sarcina si sunt doar 42 lei.
Adde2510 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris_25 Tot din zona hormoni de sarcina (sau poate nu? ) ... Azi finii fac petrecerea de ziua celui mic, face 3 ani ... S-a discutat despre aceasta petrecere, stim ca e azi...doar ca noi nu am fost invitati inca. Cu siguranta vom fi invitati in cursul acestei zile ... dar vi se pare normal? Adica sa ma sune azi sa-mi spuna ca la ora 18-19 e petrecerea? Credeti ca sunt o ciudata? sincer |
Cat de greu merge forumul :(((
Depinde ce fel de petrecere, cati invitati si - mai degraba - poate ei considera prezenta voastra de la sine inteleasa. Adica tu de unde stii de petrecere, nu tot de la ei? Sau din alte surse :)) ?
graphistar spune:
Dalia, am luat si eu Femosun in primul trimestru, dar am reusit sa nu-l cumpar, l-am primit de dr mea de familie, primise de la distribuitor si mai avea o cutie in cabinet. Cand mi s-a terminat, am intrebat medicul ginecolog ce vitamine imi mai recomanda si, uitandu-se pe rezultatele analizelor, a spus ca nu mai este nevoie sa mai iau, stau bine la capitolul vitamine.
13 +
Laura
graphistar spune:
Despre utrogestan, medicul mi-a spus mai demult sa nu-l iau continuu, sa fac pauze si apoi sa-l iau, insa pe prospect am citit ca se ia numai in primul trimestru si acum am dubii: sa-l mai iau sau nu?
13 +
Laura
graphistar spune:
Cris_25, cred ca se subintelege ca voi sunteti invitatii principali, de vreme ce sunteti si nasii (ai parintilor sau si ai copilului). Probabil in forfota pregatirilor, finii au uitat sa va anunte, stiind ca voi sunteti mereu prezenti. E adevarat si pe noi ne invita la petrecerea finutului nostru, insa o fac cu 1 sapt inainte si numai pt a ne confirma cand se va petrece, in ce zi exact, ca trebuie pregatiri si mai conteaza si cand reuseste mamica sa fie libera, pt a pregati tot ce e necesar la o armata de invitati. In rest, daca nu ne invitau, noi am fi mers oricum de ziua copilului, chiar de nu se pregateau cu mese intinse. Copilul trebuie sa se bucure de cadouri si de prezenta noastra :)
13 +
Laura
Mony08 spune:
Dalia numai cand il deranjeaza ceva imi da cate una mai tare.
Utrogestanul intradevar este pentru mentinere.
Mie nu mi-a dat sa iau prenatale,m-a pus sa-mi fac analizele,a vazut ca au iesit bine si nu mai mi-o dat nimic sa iau.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 16+