Burtici cu stelute de iulie- august 2013 (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui unidanad

Mony asa e in legatura cu bebeii fiecare creste in felul lui dar sincer acum sa zica mama si tata la 3 luni probabil ca este copilul lui Lois si Clark . Offf sigur crezi ca sunt rautacioasa dar nu sunt delocc, doar ma oftic cand vad anumite viitoare mamici care habar nu au de capu lor sau chiar mamici si cunosc cel putin 3 fete care nu reusesc sa faca bebei iar altele...... Imi pare rau ca sunt atat de sincera. Sa mai dau un ex mai am o cunostinta are 20 ani un bebe de 2 luni si a fost cu el la cumparaturi. Sau oprit la MCdonalds sa manance si ia dat si copilului cartofi prajiti pt ca ii era tare pofta ( asa mi-a spus ) deci eu despre genul asta de oameni vb.

15+
Dana

nu stiu daca e o atitudine sanatoasa, pt tine zic. nu mai bine nu vezi, nu auzi, etc? adica na, daca i-ar da copilului tau evident ca sari dar asa? nu ajuti pe nimeni iar tie iti creezi un deserviciu ca te enervezi inutil. e un fel de nu zic da' spun...

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 12 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Buna seara, burtici! Acum am reusit si eu sa intru.

Bebe e bine! Colul inchis. Lichidul intact. Am urcat si eu pe masa...ca tot se vorbea aici...dar nu mai conteaza decat ca bebe e bine. Numai ca desi scurgerile cica ar fi normale, durerile nu sunt. Pt ca durerile se asociaza contractiilor. Mi-a zis sa iau no-spa pana trec...pana la 3/zi. Cica aceste dureri ar putea fi legate de vechi inflamatii netratate (eu aveam dureri ff mari la CM). Oricum...trebuie sa inceteze cumva... Apropos de ce se vorbea pe aici, nu as vrea sa fiu interpretata ca o plangacioasa. Si eu fac tot ce e de facut in casa, merg la serviciu si in weekend la cursuri. Seara si noaptea invat. Dar nu asta e ideea. Eu una chiar ma ingrijorez daca simt ceva in neregula. Nu pt mine sau durerea mea, pe care as suporta-o si non-stop, ci pt siguranta lui bebe. Si daca maine dr mi-ar spune sa stau in pat, ar putea sa cada casa pe mine, ca in pat stau! Asta e, fiecare are limitele, temerile si prioritatile ei. Si a judeca pe cineva din afara nu e niciodata o idee buna

In alta ordine de idei, se pare ca mai avem o printesa :) Dar pt ca inca nu suntem siguri 100% - bebe a stat mai mult cu spatele - inca nu coloram caruciorul.

Olimp si Diana, felicitari pentru printese!
Ele, imi pare rau ca treci prin stresul asta! Suntem alaturi de tine!

Happy_Ama 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Olimp feicitari pt fifitza

Diana felicitari si la voi

eu is praf cu nasul...am luat oscilo, homeogene, ceai de lamaie, di tati...sper sa treaca odata!

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 12 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

olimp multumesc

ai inteles gresit ce am scris eu NU as putea sa las fie ce-o fi. Si de-aia mi-e groaza de rezultatele astea ca un rezultat prost ar insemna pt mine intrerupere de sarcina. Binenteles ca fiecare e indreptatit sa faca ce vrea si tine de constiinta si de forta fiecaruia . Eu una stiu clar ca nu as putea sa suport ...nu atat un sindrom down cat edwards sau altele in care nasti un copil mort sau dupa cateva zile sau un an de la nastere..sa ma uit la el cum se stinge prin spitale ... nu doar eu ci si familia mea.
E opinia strict a mea legata strict de corpul meu nu vreau sa supar si sa deprim pe nimeni numai simt nevoia sa ma explic (nu stiu de ce).

Eu resperct f f mult opiniile fiecaruia in ceea ce priveste deciziile legate de ei si de corpul lor,si familia lor in situatii de genul asta pt ca stiu ca fiecare se gandeste f f bine si rumega de pe toate partile situatia inainte sa decida ceva.

16+

Mergi la inceput

happy_ama bine ca e BEBE bine ! felicitari... multe mamici de fetite pe aici

Am citit acum ca un femur mai scurt (nu extrem de scurt) inseamna in general ca e mai mic de statura copilul....acum asta puteam sa i-o zic si eu Dr-ului fara masuratori ca nu ma astept sa iasa o handbalista din mine de 1.58 m si el de 1.72m

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Ms, Diana! Orice ar fi este asteptat(a) cu toooooata iubirea din lume!

Happy_Ama 15+

Mergi la inceput

eu acum am vazut ce burtica serioasa creste Amalia acolo !!!
Superb..abia astepts a se vada si la mine asa de bine .
Azi cand am fost la DR de familie a zis ca se vede bine si mi-a apasat pe abdomen intr-un fel ciudat cu muchia palmei asa cu karata:)) sa vada unde e capatul uterului si a zis ca sunt la 4 luni dupa ce a simtit ea acolo. m-a apasta tare dar deasupra buricului .

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Fetelor eu dospesc 2 cozonacei deaia e burtica mai mare deja nu ma mai incape nimik,pana sa incep pregatirile pt fiv aveam 45 kg cand am ramas gravida aveam 58 kg acum am 61kg doar burta e de mine

amalia tsakoniati
16+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Fetelor va multumesc mult pentru urarile transmise. Imi doresc sa fim cu toatele sanatoase si sa aducem pe lume bebelusi sanatosi.

Delia, Olimp, Diana felicitari pentru carucioarele colorate!

Saptamana viitoate sper sa-l colorez si eu!

Va pup

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

merci Olimp ,poate am eu stomacelul mai paradit ,dar daca bag si cat lapte ar trebui sa beau pe zi si maibag si niste citrice sa mai iau ceva vitamine si dupa mai trec si in seria de leguminoase cum ar fi fasolea si mazarea care sunt indispensabile la mine, ei,s-a dus si feminitatea mea si starea de gingasie :))
A.si ca sa iti raspund ca probabil cu capitolul asta nou (in care eu nici nu stiu cum sa ma adaug la listuta ),multe nu au vazut si celelalte mesaje ce s-au mai scris in partea cealalta. Eu sunt ovo-lacto-vegetariana de 5 ani- in martie se fac.Initial ma panicase mama,ca trebuie sa ma apuc sa mananc carne,ceea ce ma ingrozea ,numai mirosul ma face sa o iau la goana.Eram dispusa sa incerc ca sa nu periclitez sanatatea bebeului, desi stiam ca dupa atata timp ti se face rau si de la o bucatica mica de carne,ca na,organismul s-a dezobisnuit. Dar am inceput sa citesc si am aflat ca e chiar sanatos pentru mogaldeata ,ca previne multe boli,de inima si tot asa A ramas doar sa dau o fuga pana la un nutritionist,sa ma asigur ca imi face un meniu echilibrat,sa nu am carente,ca acum nu sunt numai eu de luat in calcul,ca de neglijat pe mine pot sa o fac,dar acum sunt 2 inimioare ce bat in mine

faith trust and pixie dust.

13+

Mergi la inceput