Burtici cu stelute de iulie- august 2013 (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Ele, iti tinem pumnii! Doamne Doamne te va ajuta sa te linistesti in curand si sa scapi de stresul asta!

Happy_Ama 16+

Multumesc Ama!

Elena & Denisa (26.10.2004)
16 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Neata.
Eu in weekend nu m-am atins de calculator asa ca am ce recupera. Adormeam foarte greu seara si am zis cateva zile pas la tv si calculator, in schimb m-am pus pe citit si nu am lasat cartea din mana pana nu am terminat-o. Asa ca acum am ce recupera. Ma pun pe citit sa ajung la zi.
Pana saptamana trecuta parca simteam mai des si mai energic bb, acum sunt zile cand nimic nimic, asa ca un nou stres de ingrijorare. E oare normal? Nu trebuia sa il simt mai bine pe masura ce inaintez in sarcina?
Offf... daca m-ar lasa si pe mine paranoia si gandurile, sa ma pot bucura de perioada aceasta. Asa am facut si prima data asa fac si acum, ma panichez din orice si totul mi se pare o problema.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Alexandra stai linistita ca toxo se trateaza cu succes in sarcina. Am si eu o prietena care a trecut prin chestia asta, mergea des la analize si monitorizari dar acum are un baiat sanatos de 8 luni. Stiu doar ca i s-a recomandat sa nu alapteze si i s-au facut la bb la
iesirea din spital analize si totul a fost ok, la el nu s-a transmis. Stai linistita ca solutii exista.

Elf pune-i intrebari data viitoare referitor la tot ce te nelinisteste. De aceea mergem pana la urma la consult sa vedem daca totul e bine. Nu iti fie jena. dupa parerea mea un dr bun trebuie sa te linisteasca si sa iti raspunda la intrebari. Referior la vitamine sunt foarte multe femei care nu iau si nu au nici un fel de problema, nu sunt obligatorii. Se poate trai foarte bine si fara ele, eu le vad rostul doar daca ai ceva carente indicate prin analize. Relaxeaza-te si bucura-te de sarcina.

Mony eu la prima saarcina am fost mult mai activa ca acum, speram sa mi se ridice statuie si ma tineam mandra si stilul meu de a aborda sarcina. din pacate nu am primit nici statuia mult visata am si nascut prematur asa ca m-am linistit cu vitejiile. De data asta ma doare burta, am avut sangerarea, indicatie fara efort sa stau mai mult in pat. si eu am senzatia ca uneori lumea crede ca exagerez si ma simt prost, si eu ma simt ca o leguma, dar asta este nu toate avem norocul sa avem sarcini usoare fara nici un fel de problema. Mi-as dori sa spun si eu ca nu mi-am schimbat modul de viata dar se pare ca nu fac parte dintre cele "norocoase". Asa suntem noi mai buboase.

Olimp , Diana felicitari pt fetite.

Elena va fi bine, ai sa vezi. Priveste partea plina a paharului, macar asa o sa stai linistita. Si am inteles de la cele care au facut ca nu doare, e mai nasoala imaginatia noastra decat realitatea.

Happy ma bucur tare mult ca esti bine.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna burtici.
Intreba cineva cand o sa colorez si eu caruciorul, mai dureaza putin abia am 8 saptamani si 1 zi, sunt mezina pe aici.
Fetelor s-a mai intamplat cuiva sa vomite din senin ceva ca si veninul, verde-galben? Azi dimineata ma spalam pe fata ca pe dinti nu poate fi vorba am inceput sa vomit instant, fara sa fi mancat nimic, acum imi e bine.
Sambata seara am patat iar o pata maronie, ieri m-am dus la spital la urgenta cu gandul ca prid un eco sa scap de piticii de pe creier sa ii vad inimioara lui bebe batand, dar am facut un drum degeaba si am venit foarte nervoasa acasa, am dat peste o proasta de doctorita care mi-a facut control pe masa, a zis ca nu sangerez si a certat-o pe asistenta de la urgenta sa nu mai primeasca astfel de cazuri ca sunt cazuri de policlinica, i-am explicat ca am mai avut probleme ca am mai pierdut sarcini si am rugat-o sa imi faca un eco nu a vrut ca eco e undeva langa sala de nasteri si nu poate, dar nu a vrut ca alta data am mai facut eco acolo, azi dupa amiaza trebuie sa o sun pe doctorita mea sa vedem cum e ea de garda sa ma duca ea la acelasi eco ca ea poate.
Statul in pat imi face bine si vad ca se opreste sangerarea/maroneala imediat.
Ele succes la amnio.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Mihaela Doamne Ajuta sa fie bine. Stai la patut . Te asteptam cu vesti bune de la eco

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Flory si eu am cazut in strachina, cum se spune. imi este foarte usor sa va incurajez pe voi, mai greu sa ma incurajez pe mine Sunt foarte speriata si stresata de aceste dureri de burta, mai ales ca nu exista o explicatie palpabila pentru ele. Doar o banuiala a dr ca poate de la inflamatii vechi netratate. Fizic nu vede niciun motiv. Si totusi ele exista. Si ca si tine si fetele care mai au simptomele astea ma simt prost fata de "lume" ca nu sunt activa cum eram. Si as vrea sa imi spuna cineva "e normal", "ti se intampla asta pentru ca..." si sa ma linistesc

sunt intr-o pasa proasta....

Happy_Ama 16+

Mergi la inceput

Mihaela, tinem pumnii! ai grija de tine

Happy_Ama 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Felicitaru Dreya pt fetita, sa fiti sanatoase si frumoase

viitoare mamica de hocheist 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Neatza fetele sunt asa dezamagita. Am vb cu doc sa imi fac programare si tocmai pe 7 mi-a zis sa ma duc. Si eu care credeam ca sapt asta colorez si eu caruciorul . Colac peste pupaza a fost sotu sa ia rezultatul la analize la bitest si i-a spus de acolo ca sunt la doc. Am intrebat-o pe doc si mi-a spus ca da dar sa mutat cu biroul si cineva a ratacit analizele si acum trebuie sa ia copii de la laborator offff ce aiuriti.

Happy si eu am dureri de burta si nu i-am mai spus ca nu mi-am dat seama acum trebuie sa astept pana pe 7.

Alexandra da la Ilfov sunt la Dr Olteanu este super dragutza si finutza imi explica tot nu este ca alti doc. Imi place tare mult de ea. Ma bucur ca si tie iti place Dr Dragu. Din cate am observat cam toti medicii de la Ilfov sunt foarte dragutzi si nu disperati dupa bani.

15+
Dana

Mergi la inceput

Dana, eu nu inteleg cum ne-am gasit noi toate aici cu problema asta. Dar bine macar ca ne putem impartasi pt ca pe net sunt numai articole de care te sperii

Happy_Ama 16+

Mergi la inceput