Burtici cu stelute de iulie- august 2013 (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Neata, frumoase burtici!
Mi-a fost dor de voi!!! Nu a prea avut cine sa ma inteleaga we asta

Bobitza, sa stii ca si eu cred ca am pierdut o sarcina inainte de asta tot asa, la CM. Tin minte ca am iesit in oras, era we, si la un moment dat m-au luat crampele. Am zis ca e normal..ca deja intarziase ...si am mai stat. Si mi-a fost tot mai rau pana cand la plecare efectiv nu mai puteam sa ma misc de pe loc. Apoi a 2a zi...a venit... A fost crunt. cu dureri si toate cele...nu mai dau detalii
Apoi pe 7 nov seara,la 2 luni de la evenimentul cu pricina,am luat un test. trebuia sa vina pe 7 si nu venise. Pe 8 era ziua de nastere a sotului meu si ma gandeam ce frumos ar fi...si pe 8 dimineata, surpriza, mi-au iesit 2 liniute!!! i-am facut cadoul pe care ni-l doream atat de tare! Si (le-am mai povestit fetelor) eu visasem cu 2 zile inainte ca am un bebe Gabriel. Si de Sf Gabriel am aflat

Rodica, asta spuneam si eu acum cateva zile. ca unele foste gravidute, care nu au avut probleme, iti dau niste replici de te simti o ciudata care se vaita si nu are nicio sansa. Sa stii ca si pe mine ma doare spatele. Am sageti din burtica pana in spate asa... Si ma streseaza tare cand aud ca cele cu care vorbesc spun ca nu au simtit asta decat la sfarsitul sarcinii, cand era burta mare...

Sa aveti o zi minunata!

Happy_Ama 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Ele nu stiu cum as putea sa te incurajez, dar sunt alaturi de tine . Eu zic ca va fi bine, asa simt eu. Cumnata mea a facut amnio la Cluj si a fost bine. Va doresc multa sanatate tie si bebelului

viitoare mamica de hocheist 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Burticilor sa avem o saptamana faina

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dreya spune:

Buna dimineata burtici!

noi o sa avem
e foarte bine...i-a masurat toate cele pe acolo...suntem bine bine!

va pup!o samptamana frumoasa !

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Felicitari Ama, sanatos/sanatoasa sa fie, toate asta ne dorim intr-un final

viitoare mamica de hocheist 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata gagici!!

Dreya, felicitari pt fetita!!

Oare ce am vrut sa va zic? Imi amintesc eu si revin...aaa, Mariei, voiam sa-i scriu sa-si schimbe semnatura ca de cate ori citesc "sarcina oprita din evolutie" imi sta inima pana apuc sa vad si noiembrie 2011. Si tot acolo imi cad ochii

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 15+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Deci m-a vazut dr de dimineata. Copilul nu are nici un semn ecografic de edwards. Dar pentru siguranta , dr mi-e recomandat amniocenteza. Deci joi sunt programata sa o fac. O fac in maternitate, ca am inteles ca au contract cu Geneticlab.Mi-a zis ca am placenta posterioara si e foarta usoara procedura in cazul meu. Nu trebuie sa treaca cu acul prin placenta pt a lua lichidul amniotic.

Miercuri ma internez, joi o fac, vineri imi da drumul ca ma tin sub observatie.

Elena & Denisa (26.10.2004)
16 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Ele, iti tinem pumnii! Doamne Doamne te va ajuta sa te linistesti in curand si sa scapi de stresul asta!

Happy_Ama 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Elena, macar stii o treaba. Dar de ce te interneaza de miercuri? Hai ca te tin pana vineri e ok si pt tine, macar esti sub observatie. O sa scapi repede si totul va fi bine.
Cat costa amnio la Brasov?

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 16+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Paula, procedura de spital, sa imi ia analizele de dimineata etc.
1300 e doar analiza la laborator. Alte taxe nu am, probabil ce mai dau la dr, care azi au fost f draguti si nu mi-au luat nimic.

Elena & Denisa (26.10.2004)
16 saptamani

Mergi la inceput