Burtici cu stelute de iulie- august 2013 (19)
Raspunsuri - Pagina 20
unidanad spune:
Am vazut ca spuneati voi de sarcinile pierdute. Eu o singura sarcina am mai pierdut. Eram si mai mica aveam 20 ani ma durea foarte tare e burta noaptea plangeam de durere. Mi-a curs ceva roz si eu am zis ca ala e ciclu gata. Mi-a curs f putin o zii dar nici prin cap nu imi trecea. Cu durerea de burta m-am dus la un cabinet de cartier si era acolo un doc chinez si mi-a spus ca am anexita. Mi-a dat antibiotice dar durerea de burta tot nu trecea era f mare. Pana la urma intr-o zi sotu mi-a spus da poate oi fii gravida mi-am luat un test si surpriza pozitiv. Am fost la urgenta si mi-a spus sarcina oprita in evolutie si normal trebuia sa am 8 saptamani. . Din pacate nu am mai avut ce sa fac. Culmea stiti care este, si cealalta sarcina tot termen aveam sf lu iunie inceputu lu iulie. Au trecut fix 5 ani si am ramas gravida exact in aceeasi perioada. Si acum pastrez ecografia de la cealalta sarcina in portofel . Sper ca nu v-am suparat cu povestea mea.
15+
Dana
Delia_Rodica spune:
Unidanad eu cred cu tarie ca toate se intampla in viata asta cu un rost. Trebuie sa trecem peste neplaceri, sa mergem mai departe ca sigur urmeaza si ceva bun/frumos. E bine ca a venit bebele acesta, ca o raza de soare Si nu cred ca deprimi pe cineva, fiecare a trecut prin diverse probleme si aici le impartasim.
Eu continui sa ma simt prost pt vaicarelile mele de spate sau alte lucruri minore, cand tot citesc prin cate treceti voi.
As vrea sa va povestesc multe si eu dar imi dau seama ca nu am ce, in afara de acele scurgeri scurte care au trecut, nu ma deranjeaza nimic in mod deosebit, nu am probleme. Va urmaresc, citesc tot dar nu prea am ce spune. Va pup sa stiti ca-s pe aici, alaturi de voi
Problemele mele minore sunt legate de ceapa si usturoiul crud. Nu le suport de cand sunt insarcinata. Desi am scapat de greturile mari de 2 saptamani, cand mananc una din astea, mi-e rau tare. Ieri mi-a fost foarte pofta de ceapa verde, am luat din gradina tatei si am mancat 2 fire, atat, ca-mi era frica...dar nu suficient de frica. Mi-a fost atat de rau . NU MAI MANANC pe sarcina, lui Bubu clar nu-i place. Pt mine e greu sa ma abtin, ca-mi plac mult
viitoare mamica de hocheist 12+
doxy spune:
Buna fetelor! Ce mai faceti? Eu vin cu vesti, o sa am o fetita.
L-am intrebat de doua ori pe dr. daca e sigur :)) Mi-a aratat 2 chestii rotunde si o zis ca-s labiile. Dar eu tot ma intreb daca e posibil sa fie testiculele.
Dar mi-a scris pe foaie "sex feminin" asa ca am document.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 16+
diana_popa27 spune:
Buna fetelor!!!
Bobitza_85 e clar ca a fost infectia mai veche si ai imunitate la toxo
Asta cu mangaiatul si contractiile e ceva nou.. nu am stiut nici nu mi-a zis nimeni nimic...E drept ca eu am facut parte din categoria norocoaselor si nu am avut deloc dureri sau contractii in afra de junghiutile alea de ligament rotund care sunt scurte si doar la miscari bruste.. O fi general valabil ?...ca eu sunt toata ziua cu mana pe burta cand sunt acasa si mai ales seara cand stau in pat. Eu citisem pe site-uti ca e bine sa ii vb si sa mangai burta ca BB reactioneaza.
marrya31 si eu ama vut o data senzatia asta cum imi masam burta ca parca ar fi mai tare intr-o parte uterul si in cealalta moale... am presuspus ca s-a refugiat acolo BB ca nu m-a durea si doar la pipait simteam diferenta .
Paula Bafta cu toate! Curaj si o sa treaca toate
Fetele cu probleme e normal sa va plangeti! si plangeti-va linistite! Nu trebuie sa uitam deloc ca trecem prin niste transformari psihologice la fel de importante ca si cele fizice.
Eu sunt puternica in general si cand mi-a fost mai rau ...am plans de suparare pt cat de neputincioasa ma simteam... fara sa aiba sarcina probleme. Suntem labile psihic
Si imi pare rau dar nu tine replica cu "daca ti-l doreai asa de tare taci si inghite"...sau "alte se chinuie sa faca un copil ani de zile si tu....." . Pt mine replicile astea se incadreaza in categoria "Mananca tot .. ca sunt altii care nu au ce manca!"
Depresia prenatala si postnatala e comuna ...asa ca daca numai ne plangem toata ziua si dramatizam putin situatia eu zic ca o ducem bine.. un plans o criza de nervi..... Sunt femei care isi ucid pruncii dupa ce nasc din cauze depresiei (lucru care e la fel de comun ca si sinuciderea in depresie)....
Asa ca daca aveti chef sa va plangeti sa sa injurati si sa va crizati .....BAGATI !!! de-aia suntm aici sa ne asiguram ca nu e nimic anormal in asta
16+