Burtici cu stelute de iulie- august 2013 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Am uitat sa urez bun venit Elfului pistruiat! Cred ca mi se potrivea si mie - sunt o pistruiata cu ochii verzi :))

13 +
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Cris nici eu nu le-am facut niciodata invitatie speciala nasilor,vorbeam cu ei cam cand vrem sa facem petrecerea si ei veneau.La fel la toate sarbatorile. Si cand a fost ziua lu nasa,nu am asteptat sa ne faca invitatie speciala,i-am zis ca o sa trecem pe la ea in ziua respectiva,daca o gasim acasa,macar sa-i lasam cadoul si sa-i spunem la multi ani. Nasii eu ii consider ca parte din familie.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chitaila

Citat:
citat din mesajul lui Mony08

Rog gravidutele noi sa ne dea datele pentru listuta, si in caz ca am omis pe cineva.

chitaila, UM 15.09.2012, DPN 14.07.2013 + Stefan(30.12.1998)

12 saptamani

mai ai 3 mesaje de scris si o sa te vedem si noi in timp real.
Ti-am vazut mesajul doar pentru ca am observat ca s-au deplasat mesajele si am cautat in urma,altfel nu-l vedeam.
Asa ca punete repejor la scris sa te vedem si noi in timp real.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Buna ziua tuturor!
Azi sunt cam tarziu la apel. Azi noapte am stat pana pe la 4 cu al meu.. ne-am dansat, el a baut un vin eu o apa, ne-am mai adus aminte de unele altele si am alergat pretendentii cu 4 picioare de la usa pe scari in jos... pe la 10 am facut ochi. Copilul a venit, a vazut care e treaba ca nu prea miscam si s-a dus saracaul, si-a pus o cana cu lapte la microunde... a but-o si apoi inapoi in dormitor la jucarii pana am binevoit noi sa ne dam jos din pat. Am mai potolit nitel si din hormoni, slava domnului... mai cu grija, mai pseudo dar se cheama ca sunt cu mintile mai limpezi azi.
Pistruiatule elf... fara nicio problema poti duce totul la capat cu bine cu stilul tau de viata. Nucile sunt o varianta excelenta ca veni vorba de carnea de peste si ale ei Omega 3 si 6... o mana de miez de nuca pe zi te scoate din toate cele. Nu neglija fasolea, mazarea, lintea si cerealele integrale. Semintele de susan sunt de un mare ajutor mai ales acum cu nevoia crescuta de calciu pentru osatura lui bb. Si daca vei avea problema cu constipatia ceea ce nu cred ca o sa ti se intample ia i calcul semintele de in. sunt o sursa magnifica de fibre. ca veni vorba... am rezolvat-o cu constipatia cu painica mea integrala facuta in casa. Am descoperit ca nu ma mai oafeaza faina integrala simpla... e prea ciudatica pentru gusturile mele de acum din cauza cantitatii de tarata continute. Prin urmare mi-am luat faina "Slabesti mancand" a Gabrielei Man... ce-i drept e cam scumpicica dar daca fac painica cu lapte si ii pun o gurita de iere... ca asa zice si la reteta iese excelenta. Eu ii adaug intotdeauna seminte de in, susan si floarea soarelui si iese o minunatie... o mananci goala. Prin urmare de acolo s-a rezolvat cu problema iesitului afara regulat. Cel putin pe moment.
Soia, fasolea, oul, nautul, lintea, nucile etc inlocuiesc carnea nesperat de bine. Ba chiar sunt mai valoroase din punct de vedere nutritiv si chiar proteic decat aceasta.
Ama, ma bucur ca te-ai linistit. Si ca sa o parafrazez pe maica-mea: "Te-am mintint noi vreodata?"
Diana... eu scriam si ieri pe forum ca am renuntat la TT. Am 2 cazuri extrem de apropiate carora le-a iesit absolut eronat... cu risc extrem de mare. Amniocenteza si ulterior nasterea si dezvoltarea normala a copilului au infirmat totul. Am si zis ca am o anamneza si o varsta ok iar DT-ul a iesit bine. Prin urmare am renuntat la TT. E decizia noastra si nu e supusa discutiei si nici nu avem pretentia ca toata lumea sa faca la fel. E insa de luat in calcul felul in care trateaza inclusiv ginecologii acest aspect... sunt atatea pareri diferite ca semnele de intrebare apar invariabil. Elena... imi pare extrem de rau pentru emotiile prin care trebuie sa treci. Salut insa frica ta de procedura si nu de rezultat. Asta spune multe. Noi oricum tinem pumnii stransi toate.
Buna ideea cu lista de telefoane. Subscriu si eu numai ca nu stiu cum ar trebui facuta. Daca e cineva mai in tema sa inceapa si noi adaugam.

Alina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Mony, multumesc!

Fetelor, eu am avut dureri mai mereu. Am avut vreo luna mai 'lejera' si acum de 3 zile le am iar. Aseara dr mi-a spus ca nu sunt des intalnite in perioada asta. M-a intrebat dc aveam dureri inainte, la cm. si eu chiar aveam dureri sa ma tavalesc, nu alta. a spus ca probabil am avut niste inflamatii netratate si acum cand se intinde uterul...se simte. Numai ca durerile se asociaza contractiilor. Prin urmare mi-a zis sa nu le ignor. Sa iau no-spa pana ma lasa, pana la 3/zi. Ma streseaza rau durerile astea. Nu pt mine cat pt riscul asociat... Si ma simt foarte ciudat ca pe internet nu gasesc decat2-3 cazuri de fete care au avut asa dureri...tot timpul...deci cine are dureri, sa vina la mine

Happy_Ama 15+

Mergi la inceput

Alina, m-am linistit partial....asta cu durerile si contractiile ma streseaza f rau

Happy_Ama 15+

Mergi la inceput

Ama, daca te consoleaza cu ceva, eu ianinte de V. muscam din paturi 2 zile jumate in fiecare luna si nu supravietuiam fara pastile. Dupa ce am nascut primul copil la CM nu am mai simtit absolut nimic mai mult decat o usoara tensiune in ovare. si am inteles ca e o chestie destul de comuna.

Alina 17+

Mergi la inceput

No-Spa eu iau 3 pe zi la 8 ore distanta de cand am aflat ca sunt gravida. adica de la 5 saptamani de sarcina. Probabil ca fata ele si la mine ar fi cazul de asa ceva insa datorita faptului ca le iau... nu simt nimic si uterul e relaxat si in vacanta. Un pic de incredere in cafeaua aia de ai baut-o azi dimineata trebuia sa pui. Vorba elfului... bune informatiile si incurajarile si parerile astea cu carul dar in majoritatea cazurilor qccentueaza paranoia cat nu face si in legatura cu nimicuri. Hai capul sus... nu face sa ne traim sarcina intre 2 eco si 3 dureri de burta. Mai poftiti doamnelor, mai profitati de soti... de locurile mocca din autobuz, de pupaturile pe burti si asa mai departe... cand se naste copilul cu mana pe inima va spun ca la noi nici naiba nu se mai uita... aliluia si un praz verde.

Alina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Ama si eu am dureri usoare mai tot timpul. Recunosc ca n-am mai luat no-spa, am vrut sa nu ma indop cu pastile. Am luat la un moment dat, cateva zile, m-au lasat durerile si apoi , la vreo 2-3 saptamani, cand au inceput iar, le-am neglijat si nu am mai luat pastile. Inteleg de la voi ca ar fi bine sa iau pana ma lasa iar...si tot asa.
Asa ca acu merg sa inghit un hap :)

13 +
Laura

Mergi la inceput

Alina, si eu la CM aveam dureri teribile. Cu cate 2 nurofen odata abia ma mai lasa putin. Dar de fel rezist fara probleme la dureri. Numai ca acum stiu ca e un sufletel iubit acolo si ma tem pt el. Contractiile nu ii fac bine...

Happy_Ama 15+

Mergi la inceput