Burtici cu stelute de iulie- august 2013 (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Fetelor eu sunt in zona , va citesc.
Alina iarasi m-am relaxat cu "prazul"..scuze ..cu vorbele tale.
Ama deci si tie ti-a zis dr ca burtica e de la contractii? clar si eu am avut toata viata CM de pomina. Durerile erau tinute in frau doar de AC-uri. De aia am 16 ani de cand beau continuu.
Va citesc, nu ma dati la disparute dar ...am un dar si un of cu care nu vreau sa va incarc pe voi.

Elena & Denisa (26.10.2004)
16 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Alina, ai dreptate. Stiu. Dar fiindca nu am pe nimeni cunoscut sa fi trecut prin asta, ma ajuta mult sa mai empatizez cu voi. Sa stiu ca nu sunt total anormala. Si sa stiu ca e totul bine

Happy_Ama 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Ele, poti sa impartasesti cu incredere! Fetelor, mi se termina pauza. Intru la urmatoarea

Happy_Ama 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrya31 spune:

Buna! Eu m-am trezit azi pe la 6:30 aveam burtica asa tare si umflata, era pietroi... dupa aceea pe la 11 la fel... in partea de jos, mijloc, am mai simtit asa pe la 12-13 sapt in stanga, vreo cateva zile,era ca o portocala, acum sa simtit mai mare..
Pistruiatule si eu zic ca o sa ai o sarcina fara probleme, chiar daca nu consumi carnita, eu urmaresc un grup pe fb, raw vegan si sunt acolo cateva burtici si mamici, iar ele nu consuma nici lactate, doar legume, fructe...

Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.15+

Mergi la inceput

Buna! Eu m-am trezit azi pe la 6:30 aveam burtica asa tare si umflata, era pietroi... dupa aceea pe la 11 la fel... in partea de jos, mijloc, am mai simtit asa pe la 12-13 sapt in stanga, vreo cateva zile,era ca o portocala, acum sa simtit mai mare..
Pistruiatule si eu zic ca o sa ai o sarcina fara probleme, chiar daca nu consumi carnita, eu urmaresc un grup pe fb, raw vegan si sunt acolo cateva burtici si mamici, iar ele nu consuma nici lactate, doar legume, fructe...

Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.15+

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Fetelor care administrati, imi stergeti si mie msj astea multe :D am avut ceva probleme cu netunsi nu-mi lua msj si tot am apasat pe trimite de cateva ori :D am incercat sa sterg eu da zice ca nu am permisiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Si eu aveam dureri mai si CM abundent, insa dupa ce am pierdut o sarcina, am facut ceva investigatii si am descoperit 3 fibroame. Pentru ca imi doream copii, am cautat pe net si am aflat de embolizare. In martie anul trecut am facut-o, iar 2 fibroame, durerile si abundenta CM au devenit o amintire de atunci.

13 +
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Alina eu spun sa trimitem toate pm pe iul.aug2013 cu numerele de telefon.
Sunt multe gravidute de care nu mai stim nimic de ceva timp.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 16+

Mergi la inceput