Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Buna dimineata fetelor

Ce vreme brrrrr, sa stati la caldurica .

Eu cu indigestia asta ieri nu prea am putut manca , sper ca azi sa fie bine.

Votez si eu pentru Clara Maria, Maria este numele meu preferat, asta pentru ca si pe mine ma cheama Maria si as fi vrut pentru fetita dar am zis sa nu fie ciudat .

Sa aveti un weekend minunat si calduros

20+ cu Emma Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Neata! Ce iarna, ninge orizontal pe-aici.
Iris, mai sunt mamici care renunta in ultima clipa, mai ales la ecografii scumpe. Poate rogi pe asistenta, sau la receptie sa-ti dea un telefon in caz ca anuleaza cineva.
Felicitari mamicilor de fetite! Ce nume frumoase ati ales! Intre Ingrid si Clara, personal votez Ingrid. Mi se pare puternic si sofisticat.
Noi ne gandeam sa-i spunem Emilia daca era fata. Dar pentru baiat, Emil nu-mi place deloc.
Nu imi mai iese din minte un nume, pentru baiatul nostru: Catalin. Am crezut ca-mi trece, asa cum mi-a trecut Constantin, Mihai, Gabriel. Sotului insa nu-i place. Orice nume ii propun: nuu, ca el a cunoscut pe cineva cu numele asta si nu era ok. Cred ca a cunoscut prea multi oameni Bineinteles ca stie si Catalin care nu era ok, dar mai insist.
N-am mai ajuns la analize, dar stiu ca nu am sa scap. Pana la urma, la morfologie nu mi-a iesit macrosom. Avea 550g la exact 23 saptamani cf UM si din grafic reiesea ca la nastere va avea 3,9kg.
Apropo de FB, daca va mutati toate eu ma retrag definitiv. Sunt total impotriva.
Ar trebui sa ies afara, cu ceva treburi, brr!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Si eu votez pentru Ingrid

carmen, te inteleg perfect in privinta numelui

Iris, nu fii mami suparata, bebe sigur sigur e bine si nu e nevoie sa iti faci probleme, iar daca scapi de morfo in perioada recomandata, tot vei urmari sarcina la fel ca si cum ai fi facut ecografia

La mine e bairam non stop in burtica, eu nu inteleg cand se doarme, poate noaptea cand dorm si eu

18+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Carmen bebe al meu avea la 22 sapt comform UM 599 g mie nu mi-a zis nimic de diabet ,dar stie ca si ceilalti copii sau nascut cu greutate mare , plus ca la eco se face o estimare si sunt diferente fata de realitate. La Dragos la eco de 8 luni mi s-a spus ca are 3.900kg de ma speriasem ca nu puteam sa-l nasc ,in realitate s-a nascut cu 3.500kg.
Daca medicul zice s-o faci ,mai bine faci analiza si scapi de grija.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Elyana daca la mine se simte miscare multa de la un singur bebe ,ma gandesc ca la tine de la 2 bb, e non-stop miscare.
Sa fie sanatosi si sa creasca mari amandoi miscaretii !

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Buna fetelor!

Mie imi place cum e afara azi, mai ales ca nu trebuie sa ma depasez pe nicaieri, nu trebuie sa deszapezesc masina etc...acu' stau cu picioarele pe calorifer si ma uit afara la copiii veniti la sanius...sunt asa frumosi...nici nu se vad de hainutele de iarna. Abia astept si eu sa ies cu minunea mea cand va fi cazul.
M-am trezit binedispusa direct cu mainile pe burtica, iar bebe se adunase undeva in partea stanga...noi am zis ca sta cu funduletul in sus, era fff umflat acolo in stanga. Cred ca 15minute am stat sa il simt. M-am resemnat cu cresterea burticii...cand va vrea ea atunci va creste rotunda .
Astazi planuiesc o tura de forta la bucatarie...sa gatesc ceva traditional pentru sot...cum ar fi o tocanita ..el e mare fan tocanite. Pe seara am musafiri....
Ma relaxez uichendul asta ca am avut o saptamana cam tensionata la munca. Mai am 3 luni si scap de ei, desi sunt sigura ca ma vor bate la cap si cand voi fi acasa...dar mai e pana atunci.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emyly79 spune:

Buna mamici!
Va urmaresc de ceva timp dar abia acum m-am hotarat sa ma inregistrez.
Datele mele sunt: UM: 01.09.2012 DPN dupa ultima eco : 02.06.2013
La eco de 16 sapt dr a zis ca e baietel dar astept confirmarea de la morfo de trim 2.
Citesc zi de zi ceea ce postati si ma bucur alaturi de voi de aceasta perioada superba din viata noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturashhh spune:

Salutare fetelor :))
Nu ne-am mutat pe fcb, acolo mai impartasim poze si articole primite de la alti utilizatori.
Ca si nume de baieti noi ne gandeam la Eduard Alexandru (chiar mi s-a parut un nume deosebit si puternic, dar eu nu sunt adepta prescurtarilor de la nume deci nu l-as fi strigat niciodata Edi - cumnatul-meu a ramas in familie strigat Bebi si e om la 35 de ani;) )Revin la nume de baieti Petru, Petru Catalin, Matei, Iosif si Luca.
N-am mai avut scaun de 3 zile, daca maine dim nu am o sa iau jumatate de Dulcolax (mie mi-a dat dr voie din sapt 16 pana in sapt 32 sa utilizez anumite medicamente).
Trebuie sa iesim din casa ca suntem invitati la un botez si in plus trebuie sa luam si notite pt botezul Mariei:)

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna.

Emyly, bine ai venit! Sarcina usoara!

Fluturash, mie dr mi-a recomandat supozitorele cu glicerina. Vad ca daca mananc zilnic ciorba si cereale vitalis cu fructe nu mai am probleme.

Eu de dimineata si pana acum am stat in bucatarie :( am facut o ciorba de perisoare si o musaca. A durat mai mult pt ca a stat Matei dupa mine, macar de ar ajunge un bucatar renumit :D

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 21s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Neata burtici, asa mai pe la amiaza iar, ne este lene sa ne trezim dimineata si o intindem cu somnul pana la 12 amiaza, atunci e dimi pt noi

Va servesc cu ceai de menta, paine prajita cu unt cine doreste

Citat:
citat din mesajul lui doina_1984
Deny, nu cred ca este vreo problema ca ai slabit putin mai ales ca ai avut acel episod de diaree, plus ca esti la regim acum.

Multumesc, m-am linistit.

Flafi, nu-i loc pe aici de scuze pt ce am facut la prima pagina Cu placere
Cu fara suparare oricand primim orice propunere, idei pt prima pagina, sa contribuim toate, asa cum a fost cu "botezul" titlului la odiseea noastra.
Acum eu vin cu o idee, sa incerc la toate DPN-urile sa le dau alta culoare(poate cu verde), ca e prea mult rosu pe acolo. Ce spuneti? Vicky?

Bun venit noilor gravidute Sarcina usoara va doresc si la termen. Curand va trecem si pe voi pe listuta.

Revin, sa citesc celelalte pagini, am mancarea pe foc.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

22+ cu Cristina Naomi
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput