Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (29)
Raspunsuri - Pagina 8
fluturashhh spune:
Fetelor multumesc pt voturi, astept si parerile celorlalte burtici.Sincer si eu inclin spre Ingrid.Eu ma numesc Iulia, iar pe sotia tatalui meu o chema Ioana:)Asa fiica mea va mosteni initiala :)) Si parca Ingrid Maria Dumitru suna bine:)
18+
Iris1211 spune:
Gata, incerc sa ma calmez ca m-am umflat deja de plans.
Maine de dimineata o sa ma pun pe dat telefoane sa vad ce pot rezolva cu o programare pentru saptamana viitoare.
Va pup si va multumesc de incurajari.
PS: Fluturash - Ingrid era si pe lista mea, dar nu si pe a sotului, deci inca un vot de la mine.
Noapte buna s-aveti!
23 + cu
flafi spune:
Deny- multumesc si mii de scuze :)
Iris- imi pare teribil de rau! Sper sa gasesti pe altul si p-aia sa o batem!
Vot: Clara
25+ cu Vlad Alexandru
doina_1984 spune:
Multumesc fetelor
Iris, incearca sa-l suni pe dr tau si poate suna el vreun dr care face morfo si te programeaza mai repede.
Deny, nu cred ca este vreo problema ca ai slabit putin mai ales ca ai avut acel episod de diaree, plus ca esti la regim acum.
Vicky, imi pare rau ca e posibil sa ai iar diabet gestational din cate am citit este multa bataie de cap cu el.
fluturash, eu votez Ingrid, Clara este greu de pronuntat, mai ales de catre copii. Apropo, Matei ii zice lui bebe "Bip- bip" de la Filip
Madd, distractie placuta!
o noapte linistita!
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 21s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
Miche spune:
Va pup in miez de noapte !
Fluturash Votez Clara ! (of, stiu ce greu e sa decizi ! dar placut)
Vicky, scarbos testul ala. Bine ca nu sunt valorile foarte mari . Saptamana viitoare si eu
Miche 23+ si
Darius (26.11.2004)
fluturashhh spune:
Buna de foarte dimineata:) Mariuca n-a vrut sa ma mai lase sa dorm (azi trebuie sa mergem si la un botez).Deci o cafeluta cu muuuult laptic vrea cineva?
18+
raluca1109 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fluturashhh Dragele mele, va rog sa votati Ingrid Maria sau Clara Maria :)) Am ramas la astea 2:))eu oricum deja o alint Mariuca :)) Multumim 18+ |
Clara Maria
Raluca
S 26+ Miruna
raluca1109 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fluturashhh Dragele mele, va rog sa votati Ingrid Maria sau Clara Maria :)) Am ramas la astea 2:))eu oricum deja o alint Mariuca :)) Multumim 18+ |
Clara Maria
Raluca
S 26+ Miruna
VIOIKA76 spune:
Buna dimineata!
fluturash eu as alege Ingrid ,sunt de acord cu Doina ca e greu de pronuntat Carla.
Iris sper ca ai gasit un alt medic !
Vicky tin pumnii sa scapi de diagnosticul de diabet de sarcina !
Wekend placut !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum25+