Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Citat:
citat din mesajul lui doina_1984

Buna ziua!

Multumim pt capitolul nou! Sa fie plin de vesti bune!

Am venit de la morfo si totul este in regula, a ramas baiat , este mai dezvoltat cu 2 zile fata de ultimul CM si are 386 gr. Am comparat pozele cu cela de la Matei si nu cred ca o sa semene intre ei, deci am sanse sa semene cu mine Dr. a fost foarte multumita de masuratori.

Am vb si de nasterea la privat si m-a asigurat ca nu se va scumpi cu mai mult de 500 ron orice ar hotari statul, oricum era foarte revoltata de ce se intampla.

Mi-a dat de facut analizele de trimestru 2 si mi-a dat sa iau Femosun (contine DHA, acid folic, fier, iod etc.)

Bebeii vostri ce greutatea aveau pe la 21 S? Eu ma asteptam sa aiba mai mult, dar dr mi-a alatat curba lui de crestere si, asa cum va ziceam, e mai mare cu 2 zile. Dar eu compar cu eco facut la Matei la 23s5z cand avea 680 gr. Oare creste asa repede in greutate in aproape 3 saptamani?

Ma apuc sa citesc din urma, revin

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 20s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Draga Doina, al meu la 17 sapt avea 220 g, la 22 sapt avea 550g, asa ca eu cred ca se poate. Oricum, daca nu era in grafic ti-ar fi zis, dar eu inteleg ca l-a laudat si e bine. Si eu iau Femosun, 75 lei cutia.

24+
Edy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Fluturash, distractie placuta la botez
Eu votez pt Ingrid

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

22+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Fetelor, sunt tare necajita.
Sa va spun cum e cu kg mele.Pana la inceputul lui ianuarie (22 sapt) luasem 4.5-5 kg. M-am cantari ieri si am +10.5-11 kg (maine trec la saptamana 25+). E posibil asa ceva? Si tin sa precizez ca nu mi-a crescut pofta de mancare, am mai avut si mormantarea, si portiile le-am micsorat ca mi-e deja stomacul in gat atat de sus mi-a urcat uterul.
Sa nu mai zic ca umblu ca un pinguin , imi simt zona genitala exterioara si fesierii super vascularizate, umflate, iar statul im fund la birou ma termina! Binenteles ca lucrez si uit sa ma ridic din ora in ora, stau cate 2 ore sau 4 ore intepenita pe scaun, iar cand ma ridic ma chinui sa umblu normal sa nu atrag atentia.
Azi am plans de nervi pe chestia asta. Nu inteleg cum poti lua in 3 saptamani 6 kg, si mi-e groaza si de testul acela de toleranta la glucoza.
Mai mult decat atat, ma tot holbez la calendarul meu de sarcina, si daca la inceput imi doream sa lucrez inclusiv in aprilie, acuma deja estimez ca abia o sa rezist pana la sfarsitul lui martie, si deja m-e teama sa mai fac estimari, vazand ca e tot mai greu de la o saptamana la alta. Noaptea dorm cu perna intre picioare, insa in timpul zilei mi se umfla picioarele, mainile. Dimineata cel mai nasol e ca am fata super umflata, zici ca nu sunt eu!
Voi cum mai sunteti? Sunt curioasa in special de fetele cu DPN in prima parte a lunii mai.

De pupat in schimb va pup pe toate!

24+
Edy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Buna dimineata! Iris , am mai vb cu mamici despre dr Dinu de la clinica Materna si ele zic ca el stie dupa ce sa se uite si nu-ti da explicatii. De aici durata scurta de examinare care m-a nemultumit pe mine, plus ca dr din orasul meu cu care m-am obisnuit vorbeste non-stop in timpul ecografiei. Asa ca nu te lasa influentata prea mult de o parere, eventual tu pregateste-ti niste intrebari pe care sa i le pui.. daca dr ta nu poate veni probabil din cauza vremii, eu zic ca e o optiune buna , decat sa ramai fara morfologie.

Mami de Bianca 07.05.2008 si 19+

Mergi la inceput

Eu votez pentru Clara Maria. E super!

24+
Edy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mony_omv

Fetelor, sunt tare necajita.
Sa va spun cum e cu kg mele.Pana la inceputul lui ianuarie (22 sapt) luasem 4.5-5 kg. M-am cantari ieri si am +10.5-11 kg (maine trec la saptamana 25+). E posibil asa ceva? Si tin sa precizez ca nu mi-a crescut pofta de mancare, am mai avut si mormantarea, si portiile le-am micsorat ca mi-e deja stomacul in gat atat de sus mi-a urcat uterul.
Sa nu mai zic ca umblu ca un pinguin , imi simt zona genitala exterioara si fesierii super vascularizate, umflate, iar statul im fund la birou ma termina! Binenteles ca lucrez si uit sa ma ridic din ora in ora, stau cate 2 ore sau 4 ore intepenita pe scaun, iar cand ma ridic ma chinui sa umblu normal sa nu atrag atentia.
Azi am plans de nervi pe chestia asta. Nu inteleg cum poti lua in 3 saptamani 6 kg, si mi-e groaza si de testul acela de toleranta la glucoza.
Mai mult decat atat, ma tot holbez la calendarul meu de sarcina, si daca la inceput imi doream sa lucrez inclusiv in aprilie, acuma deja estimez ca abia o sa rezist pana la sfarsitul lui martie, si deja m-e teama sa mai fac estimari, vazand ca e tot mai greu de la o saptamana la alta. Noaptea dorm cu perna intre picioare, insa in timpul zilei mi se umfla picioarele, mainile. Dimineata cel mai nasol e ca am fata super umflata, zici ca nu sunt eu!
Voi cum mai sunteti? Sunt curioasa in special de fetele cu DPN in prima parte a lunii mai.

De pupat in schimb va pup pe toate!

24+
Edy

Moni, si eu am luat 9 kg, asa ca suntem aproape. Aceeasi senzatie o am si eu cand stau prea mult pe scaun, dar si dimineata dupa ce ma trezesc, trebuie sa ma ridic incet din pat. De umflat, nu ma umflu, incearca sa reduci consumul de sare si spune-i ginecologului tau de chestiile astea. In privinta kilo, toata lumea imi zice acelasi lucru> sa am grija ca de acum incep sa acumulez kilo la greu, sa nu mai mananc paine si dulciuri, cat mai multe legume, fructe si lactate.
Nu mai plange, trebuie sa ne pastram moralul bun

Raluca

S 26+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Eu bifez +9 la doar 18 saptamani brrr

18+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Buna, fetelor!

In sfarsit, merge forumul.
Va multumesc tuturor pentru sfaturi si incurajari.
Pana la urma am reusit sa ma programez pentru vineri la alta dna dr din Bacau, as fi vrut la cea din Iasi deoarece este renumita ca si ecografista, pe cand cea din Bacau e doar ginecoloaga cu aparatura necesara. Oricum, ideea e ca m-am linistit si decat deloc morfo, e buna si aceasta. Costa 270 ron si ne da un cd cu filmuletul, iar daca vrem si poze, aceasta costa 15 ron/buc.
Ieri am fost la shopping si i-am luat primele 4 fustite - chiar m-a ajutat la ridicatul moralului. Acum sper ca micuta mea Anda Ioana (apropo' vreau sa-mi treceti si mie numele cireselei pe prima pagina) sa nu fi devenit Andi. Daca o fi asa, gasesc eu cui sa i le dau.
Carmen1985, referitor la ceea ce ai scris despre dr. Dinu, cica asa este, cam mutulica de fel, trebuie intrebat ca daca nu, iti spune el doar ce crede de cuviinta.

Hai va !

23 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Buna, fetelor!

In sfarsit, merge forumul.
Va multumesc tuturor pentru sfaturi si incurajari.
Pana la urma am reusit sa ma programez pentru vineri la alta dna dr din Bacau, as fi vrut la cea din Iasi deoarece este renumita ca si ecografista, pe cand cea din Bacau e doar ginecoloaga cu aparatura necesara. Oricum, ideea e ca m-am linistit si decat deloc morfo, e buna si aceasta. Costa 270 ron si ne da un cd cu filmuletul, iar daca vrem si poze, aceasta costa 15 ron/buc.
Ieri am fost la shopping si i-am luat primele 4 fustite - chiar m-a ajutat la ridicatul moralului. Acum sper ca micuta mea Anda Ioana (apropo' vreau sa-mi treceti si mie numele cireselei pe prima pagina) sa nu fi devenit Andi. Daca o fi asa, gasesc eu cui sa i le dau.
Carmen1985, referitor la ceea ce ai scris despre dr. Dinu, cica asa este, cam mutulica de fel, trebuie intrebat ca daca nu, iti spune el doar ce crede de cuviinta.

Hai va !

23 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturashhh spune:

Multumim pentru voturi, ne-am decis ca pe micuta sa o botezam Ingrid Maria :)
Pt moderator: UM 16 septembrie si e fetita :))Multumim
Ce ziceti fetelor? http://www.danpetru.com/blog/maternitate/viitori-parinti-roberta-si-alex/ Pretul unei sedinte este 150E.Vrem sa facem sedinta foto maternity si una new born.Pana in luna 8 fac cercetari de piata :)

18+

Mergi la inceput