Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (29)
Raspunsuri - Pagina 20
fluturashhh spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cita_ralu
Eu nu voi recolta, de aceea am si zic sa dau acest cod pentru cineva care este interesat :) 20+ cu Emma Gabriela |
Nu vreau sa te fac sa te razgandesti ci doar sa ma asigur ca sti: celulele stem se recolteaza nu doar pt a le pastra pt cel mic, ci pot fi utilizate si de voi, parintii si de orice alt membru al familiei care este compatibil si are nevoie.Este o plasa de siguranta pt toata lumea.Si daca va hotarati la bebe 2 nu mai aveti neaparata nevoie pt ca aveti deja un rand recoltat.Eu o consider o investitie de care nu vreau sa am nevoie.
18+ Ingrid Maria
mony_omv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RoxP Eu iau Femosun de cand l-am descoperit :) de prin saptaamna 7; sunt in saptamana 18 cu baiatul si acum 4 zile cand am fost la eco dr. mi-a spus ca are 250grame. Oare isi va dubla greutatea in 2 saptamani? Sunt tare curioasa 18+ Titan |
Eu zic ca in doua saptamani nu, dar in 4 sigur.
24+
Edy
Elyana spune:
M-am uitat pe site la rococo, am cumparat acum cateva saptamani o pereche de blugi de la ei (care pt mine sunt cam prea largi in talie oricat ma chinui, cu toate ca la picioare numar mai mic nu-mi venea cu dres) si inca o pereche de pantaloni negri (de gura mamei, ca eu nu vroiam) de care nu ma mai despart
Legat de bluze, nu-mi place!! Eu vreau decolteu, am si eu sani pentru 1 an de zile, vreau sa profit de ei, mai ales ca vine primavara !!!
18+ +
Madd11ee spune:
Da, si mie mi se pare aberant sa faca asa observatii..
Eu recunosc ca nu am avut probleme cu sotul..doar ca ma apuca pe mine hormonasii si atunci nu mai stiu eu ce sa fac sa ii calmez..si de asta a capitulat
M-ati lasat masca cu faza cu analizele..Off...nici nu mai stii ce sa crezi..
19+
mcoca spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui fluturashhh
Nu vreau sa te fac sa te razgandesti ci doar sa ma asigur ca sti: celulele stem se recolteaza nu doar pt a le pastra pt cel mic, ci pot fi utilizate si de voi, parintii si de orice alt membru al familiei care este compatibil si are nevoie.Este o plasa de siguranta pt toata lumea.Si daca va hotarati la bebe 2 nu mai aveti neaparata nevoie pt ca aveti deja un rand recoltat.Eu o consider o investitie de care nu vreau sa am nevoie. 18+ Ingrid Maria |
Din pacate asta e teoria ...
Vicky, Printzesone and BB (26+)
Elyana spune:
M-am linistit cu miscarile, astia doi si-au facut program diferit, nu stiu cum de nu se trezesc reciproc, dar e problema lor cum si-au manageriat ora de joaca
In mod cert cel mai mare e mai activ, isi petrece mai mult timp treaz
Ce rau imi pare ca au inceput sa se simta loviturile prin burtica si tati nu e aici sa se bucure nici nu stiu cum sa ii zic fara sa il intristez
18+ +
Madd11ee spune:
Oh, doamne, mai bine nu stiam de faza cu analizele
Legat de celulele stem, neincrederea mea e destul de mare..atat in factorul uman care intervine in tot procesul, cat si in utilitatea lor..Iar eu sunt convinsa ca in 10 ani se vo schimba ff multe..Plus ca, daca imi schimb parerea intre timp, apare bebe2..Tot caut sa ma infomez acum..
19+
Hellie spune:
Vicky, da-mi si mie niste surse te rog cu faza asta tricky cu celulele. Sincer, eu sunt total indecisa si m-ar ajuta teribil. Spun asta pentru ca si eu deocamdata inclin balanta catre "teorie"...
p.s. deocamdata si eu cred ca e mai mult un beneficiu de business decat unul medical efectiv.
19+
flafi spune:
Hellie nu am pile nicaieri.
Intotdeauna mi-am facut analizele intr-o retea , unde mi-au iesit bine intotdeauna. Inainte de a ramane, medicul m-a trimis in alta parte pt analize sa vada de ce nu raman. Practic aveam nevoie de investigatii pt infertilitate.. ma rog poveste lunga.
3500 lei mai traziu, alta clinica, am vazut si eu analizele la sange pe bune. Chestii pe care le stiam, dar nu imi fusesera niciodata confirmate in analize.
peste ceva timp un prieten de-al sotului cu care nu mai vorbise de multi ani i-a spus ca si-a facut o clinica si i-a povestit de ce se intampla in retele. Printre care si faptul ca in acea zi avusese 2 cazuri de gravidute la care le facuse analize (pt ca medicii lor tot insistasera sa le faca in alte parti) si aveau sifilis, desi peste tot pe unde fusessera analizele iesera bine.
Acum toate aveti medic ce va urmareste sarcina, ma gandesc ca cel mai bine este sa il intrebati pe el/ea unde sa va faceti analizele.
Spre ex acum in saptamana 28 tre sa refac analizele si nu am nici cea mai vaga idee unde, pt ca nu as mai da din nou nu stiu cate mii de lei.
26+ cu Vlad Alexandru