Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (29)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Citat:
citat din mesajul lui flafi

draga fluturas iti spun din surse foarte sigure ca asa se intampla toate retele private de sanatate cu analizele.
mai ales daca ai nesimtirea sa ti le mai deconteze si statul.
daca vrei sa ai analizele pe bune facute fie ai o relatie la privat, fie la stat, pt ca sansele sa fie "din burta" sunt imense si la una si la alta...

26+ cu Vlad Alexandru

Pe bune?? Asta chiar n-as fi crezut-o, dar de fapt de ce ma tot mir?In tara asta orice este posibil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madd11ee

Off, imi pare rau, Mony..Incearca sa te linistesti..Doina, sper sa rezolvi si tu ce ai de rezolvat..
Ralu, ca tot ai adus in discutie, tu o sa recoltezi celule stem? De fapt, voi o sa recoltati?
Eu una sunt destul de indecisa..

19+

Eu nu voi recolta, de aceea am si zic sa dau acest cod pentru cineva care este interesat :)

20+ cu Emma Gabriela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fluturashhh

Eu nu fac cu cei de la cord blood pt ca au cea mai veche si inefienta tehnica.Au fost primii pe pta cu stem si au avut primii clienti, motiv pt care etic vb nu au mai putut sa-si modernizeze tehnologia.Clientii deja existenti ar fi fost nemultumiti.Cei de la cord blood stocheaza sange integral si din cate stiu cand vei avea nevoie (speram sa nu ai nevoie niciodataaaaaa) exista riscul sa nu se poata separa suficiente celule de sange.Stiu ca au oferta buna si mai e si concursul cu caruciorul, dar mai bine te-ai reorienta.3 companii bune ar fi regina Maria (eu nu as face cu ei pt ca nu-mi plac, e vb de stolul meu de pasarele gravide, lucrez in domeniu oarecum si ei imi sunt f antipatici ca si corporatie), Biogenis si Stem Sure.Sincer ma bate totusi gandul (desi nu sunt prea incantata) sa fac cu cei de la Regina Maria, doar pt ca m-am saturat sa caut si sa cercetez.
Eu o simt mereu pe a mea pt ca este mai mare ca dimensiuni cu 2-3 saptamani decat un bebe normal.Ea seamana cu taica-su (spre usurarea mea-la inceput tati mi-a spus asa:"Poate sa fie neagra sau asiatica, daca nu e lunga n-o recunosc:) si suntem in grafic...si dr s-a minunat la ultima eco de cat de lunga e )

18+ Ingrid Maria

Chiar nu stiam tocmai pentru ca nu m-am documentat deloc

20+ cu Emma Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Uuups, fetelor, grava faza cu analizele dupa ureche! Chiar nasoala treaba!

Flafi, si tu cum procedezi cu analizele?! Ai o pila ceva la privat/stat sau ai mers pe "incredere" ca sa zic asa?

Cat despre soti si reactiile lor...al meu zice ca "mmm..parca nu se vede nimic in plus..." dar asa mai cu juma' de gura. Oricum, el e sincer si mi-a spus ca abia dupa ce termin cu alaptat etc, o sa ma "traga" la raspundere pe tema kilelor. Pana atunci, noi 3 sa fim sanatosi, sa trecem cu bine peste sarcina, nastere, primul an de viata si dupa aceea ne gandim si la aspectele fizice.
Oricum, eu va anunt de pe acum...daca mi se lasa sanii rau dupa alaptat, eu imi fac lifting...sa fie clar! Si pe sot l-am anuntat deja. Deci lifting, nu marire etc.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Multumesc, fetelor! Va pup pe toate :*

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 21s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Pai din punctul meu de vedere problema nu este ca el crede acest lucru si o si spune, ci faptul ca persoana accepta.
Personal mi se pare abuz.

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Elyana

Citat:
citat din mesajul lui Madd11ee

Off..Elyana, nu cred ca barbatii isi dau seama ce inseamna pt noi..Eu ma enervam si cand imi zicea ca nu am burta si cand imi zicea ca m-am mai ingrasat..Saracul acum doar da din cap

19+

Vai cat am ras la "acum doar da din cap"

18+ +

Eu ii spun sotului meu ca sunt moartea pasiunii, dar el ma tot contrazice...Oricum i-am spus de la inceput daca ma faci grasa, purcelusa, balena sau ma trezesc cu cadouri gen abonamente la sala imi iau burta si nu ne mai vezi.Mama e una tata poate fi oricine :).Oricum stim ca niciunul dintre noi nu e perfect si de regula nu ne jignim pe tema asta. Am o prietena (neinsarcinata, tanara, fara copii, slaba) careia prietenul, mai nou logodnicul, ii spune ca s-a ingrasat cat o vaca, sa mai lase mancarea....Eu in locul ei i-as da sa nu le poata duce si l-as da si afara din casa, dar deh....

18+ Ingrid Maria

26+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Legat de Medlife am patit-o pe pielea mea acum cativa ani cand pe mine ma ustura si sufletul cand mergeam la toaleta iar ei imi scoteau urocultura curata ca lacrima. Apoi m-am mutat la Sanador

Monik, capul sus, si spor sa gasesti in alta parte, afacerile in familie sunt cele mai periculoase. Si-au luat-o si ai mei de curand de la o matusa tot la fel zicea ca "da, da" si cand si-a facut curaj a zis "stiti, de fapt, nu" dupa ce se investise o anumita suma in baza acelui "da, da"

18+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturashhh spune:

Mai exista si faza in care medicii de familie primesc pt fiecare intepatura( pacient) o suma sau cea in care daca au pacienti care nu vin prea des la ei (cum e cazul meu) trimit doar trimiterile catre laborator, si laboratorul deconteaza suma de la casmb ca si cum ar fi avut pacient si ar fi lucrat proba.Este destul de groaznic.Eu va pot spune doar ca cei de la Synevo nu isi permit sa faca magarii si nici nu au nevoie.Reactivii pt teste se achizitioneaza la cel mai mic pret si de la unul dintre prod de top, si in plus tipa care coordoneaza lab Reg Maria a fost data afara de la Synevo tocmai din cz asta.Eu cu sau fara pile stiu ca in Synevo pot avea incredere.Eu imi folosesc pilele ca sa primesc rezultatele mai repede, doar atat.

18+ Ingrid Maria

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Kabecka

Elyana si Madd ce m-ati distrat cu sotii vostri. Asa si al meu, acum da numai raspunsuri corecte cand intreb de greutate...

Monik
, cu siguranta n-a fost sa fie si va asteapta ceva mai bun. Nu mai fi suparata.

Doina, succes sa rezolvi problemele si stresurile.

fluturashhh
, oare de unde apar zvonurile astea legate de analize?Eu am auzit chiar zilele trecute zvonul acesta, dar era legat de Medlife.
Mi-e greu sa cred asa ceva...

Dupa cum spuneam lucrez in domeniu si am prieteni peste tot...Pana si la Regina Maria.Mie mi-a spus un angajat de acolo, de fapt am asistat la o discutie intre un angajat de acolo si un fost angajat.O graviduta facuse un test la ei si iesise ok, dar medicul a pus-o sa se retesteze in alta parte, iar rezultatul a fost cu totul si cu totul altul.Noroc ca unii medici sunt mai luminati si daca li se pare ceva suspect cer retestarea.Eu il declar drept zvon pt ca nu am chef sa fiu data in judecata pt calomnie.Este ceva ce am auzit fara sa vreau si nu am dovezi.

18+ Ingrid Maria

Ufff unele lucruri parca este mai bine sa nu le stii nu poti avea incredere in nimic in zilele noastre - la privat mai dai si o galagie de bani ...

no comm

20+ cu Emma Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

M-ati bagat in boala cu analizele. Macar traiam cu impresia ca la privat sunt cinstiti , dau un ban dar stiu pt ce. Offf...tara nimanui e asta.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput