Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturashhh spune:

Monika, straduieste-te sa intri intr-o stare zen:) eu nu ma mai enervez pt nimic :)Suntem doar eu si bebetina si tre sa am grija sa nu se nasca stresata caci se pare ca daca mami e stresata cat e insarcinata bebe va fi si el stresat de-a lungul vietii, deci gandeste-te la bebe inainte sa te enervezi.
Cele care ca si mine se confrunta cu nevoia de a incapea in haine au o oferta cei de la Rococo ( http://www.hainedegravide.ro/ )Poate va intereseaza

18+ Ingrid Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

fluturas- intr-adevar cei de la regina maria sunt foarte nesuferiti si dificil de lucrat cu ei, nici mie nu imi mai sunt pe plac, dar sper sa fie profi cand o sa vina momentul.

26+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madd11ee

Off..Elyana, nu cred ca barbatii isi dau seama ce inseamna pt noi..Eu ma enervam si cand imi zicea ca nu am burta si cand imi zicea ca m-am mai ingrasat..Saracul acum doar da din cap

19+

Vai cat am ras la "acum doar da din cap"

18+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Mersi fetele pentru sustinere si sfaturi! Adevarul e ca atunci cand ne-am inteles vorbisem si de semnarea contractului si a fost toata lumea de acord, dar nu s-a concretizat pana la urma. Bine ca nu ne-am apucat de nimic. Asta e, n-a fost sa fie! Gasim altul mai bun Acum m-am mai linistit.

Doina, sper sa iti rezolvi si tu problemele fara prea mult stres

18+ cu

Mergi la inceput

Eu vroiam sa nasc la Regina Maria pe asigurarea privata a sotului, iar cei de la Reg Maria s-au bagat intr-o discutie care il privea strict pe sotul meu si angajatorul sau si nu s-a mai putut sa fiu luata pe asigurarea sotului.Eu d-aia nu vreau sa mai fac nimic cu ei.Si in plus am inteles ca la ei in laborator nu se lucreaza chiar toate analizele cerute de pacient adica se dau rezultate din burta (asta e un zvon, dar eu am preferat sa previn decat sa tratez si toate testarile le-am facut la Synevo-am lucrat acolo deci stiu ce si cum si ma stie toata lumea).

18+ Ingrid Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Elyana, la mine e ff funny..A invatat o tehnica de supravietuire, aia de a parea atent chiar daca nu e..Si era sa o dea in bara o data, cand ma plangeam eu ca ma simt grasa, iar el voia sa dea din cap si sa zica "aha"..

Inca nu stiu ce sa fac cu celulele..Stiu ca Medlife lucreaza cu Stem Sure..Probabil cu ei o sa lucrez daca o sa ma decid..Dar sunt asa indecisaa

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

draga fluturas iti spun din surse foarte sigure ca asa se intampla toate retele private de sanatate cu analizele.
mai ales daca ai nesimtirea sa ti le mai deconteze si statul.
daca vrei sa ai analizele pe bune facute fie ai o relatie la privat, fie la stat, pt ca sansele sa fie "din burta" sunt imense si la una si la alta...

26+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Elyana si Madd ce m-ati distrat cu sotii vostri. Asa si al meu, acum da numai raspunsuri corecte cand intreb de greutate...

Monik
, cu siguranta n-a fost sa fie si va asteapta ceva mai bun. Nu mai fi suparata.

Doina, succes sa rezolvi problemele si stresurile.

fluturashhh
, oare de unde apar zvonurile astea legate de analize?Eu am auzit chiar zilele trecute zvonul acesta, dar era legat de Medlife.
Mi-e greu sa cred asa ceva...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elyana

Citat:
citat din mesajul lui Madd11ee

Off..Elyana, nu cred ca barbatii isi dau seama ce inseamna pt noi..Eu ma enervam si cand imi zicea ca nu am burta si cand imi zicea ca m-am mai ingrasat..Saracul acum doar da din cap

19+

Vai cat am ras la "acum doar da din cap"

18+ +

Eu ii spun sotului meu ca sunt moartea pasiunii, dar el ma tot contrazice...Oricum i-am spus de la inceput daca ma faci grasa, purcelusa, balena sau ma trezesc cu cadouri gen abonamente la sala imi iau burta si nu ne mai vezi.Mama e una tata poate fi oricine :).Oricum stim ca niciunul dintre noi nu e perfect si de regula nu ne jignim pe tema asta. Am o prietena (neinsarcinata, tanara, fara copii, slaba) careia prietenul, mai nou logodnicul, ii spune ca s-a ingrasat cat o vaca, sa mai lase mancarea....Eu in locul ei i-as da sa nu le poata duce si l-as da si afara din casa, dar deh....

18+ Ingrid Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kabecka

Elyana si Madd ce m-ati distrat cu sotii vostri. Asa si al meu, acum da numai raspunsuri corecte cand intreb de greutate...

Monik
, cu siguranta n-a fost sa fie si va asteapta ceva mai bun. Nu mai fi suparata.

Doina, succes sa rezolvi problemele si stresurile.

fluturashhh
, oare de unde apar zvonurile astea legate de analize?Eu am auzit chiar zilele trecute zvonul acesta, dar era legat de Medlife.
Mi-e greu sa cred asa ceva...

Dupa cum spuneam lucrez in domeniu si am prieteni peste tot...Pana si la Regina Maria.Mie mi-a spus un angajat de acolo, de fapt am asistat la o discutie intre un angajat de acolo si un fost angajat.O graviduta facuse un test la ei si iesise ok, dar medicul a pus-o sa se retesteze in alta parte, iar rezultatul a fost cu totul si cu totul altul.Noroc ca unii medici sunt mai luminati si daca li se pare ceva suspect cer retestarea.Eu il declar drept zvon pt ca nu am chef sa fiu data in judecata pt calomnie.Este ceva ce am auzit fara sa vreau si nu am dovezi.

18+ Ingrid Maria

Mergi la inceput