Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (29)
Raspunsuri - Pagina 17
Elyana spune:
Hai ca tot suntem la subiectul kilograme sa va povestesc "suportul meu moral"
Eu ii trimit taticului poze in fiecare zi. Acum vreo 2 saptamani imi zice "You are getting big!" Boooon, burtica creste nici o problema. Azi toooocmai cand ma doare mai tare ca m-am ingrasat prea mult imi zice "You are big!" L-am intrebat ce vrea sa zica cu asta si nu mi-a mai raspuns, oare l-am speriat?
18+ +
Madd11ee spune:
Off..Elyana, nu cred ca barbatii isi dau seama ce inseamna pt noi..Eu ma enervam si cand imi zicea ca nu am burta si cand imi zicea ca m-am mai ingrasat..Saracul acum doar da din cap
Fluturash, eu am plecat cu 170 cm si 54 de kg(cel putin atatea aveam cand am aflat de sarcina, la 6 saptamani) iar acum am 59..Doar ca la mine sunt distribuite ff unifom, de nici nu iti dai seama ca sunt gravi...cu toate ca mi se par kg multe luate pana acum...Dar mie de exemplu nu mi se misca burta cand misca el..ba am zile cand nici nu il simt asa bine..
19+
Monik86 spune:
Buna fetele!
Bine ai venit, Emyly! Sa ai sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos!!!
Bine macare ca merge forumul... Eu inteleg ca e luni si zilele de luni sunt spurcate, dar am inceput saptamana rau de dimineata
M-a facut de dimineata o clienta "cu ou si cu otet" pentru o chestie care nici nu era gresita si nici nu-mi intra in atributii si nici nu am apucat sa ma calmez ca aflu ca persoana care trebuia sa ne inchirieze apartamentul s-a razgandit asa de-odata, asta dupa ce noi ne-am umblat sa cautam gresie si faianta (bine ca n-am si cumparat-o) si dupa ce barbatumiu si-o dat peste cap programul de munca, ca sa inceapa renovarile . Si e cunostinta de familie cu parintii mei ... atunci ce pretentii sa ai de la straini!? Destept o fost ala care o zis ca "cu prietenii si cu neamurile sa nu faci afaceri". Asa nervi am avut ca am dat si apa la soareci si dupa aia m-am si balonat. Bine ca acum am papat un kefir cu ceva si mi-a trecut, ma simt mai bine.
Sper ca voi ati inceput saptamana mai bine
18+ cu
cita_ralu spune:
Fetelor dintre cele care vor celule stem, faceti vreuna cu ColdBlood Center?
Am un cod de reducere pentru cine este interesat.
Primul venit primul servit, insa musai sa-l folositi, daca nu se sa se bucure de el cineva care chiar il poate folosi
Edit: am vazut ca oferta este valabia doar 10 zile de pe data 24 :(
20+ cu Emma Gabriela
doina_1984 spune:
Buna ziua!
Si eu sunt putin stresata dar sper sa rezolv niste probleme maine si sa-mi revin. Totusi am intrat putin pe forum, sa nu ma dati disparuta :D
Iris, multa sanatate! Sper sa functioneze remediile fetelor.
vio, multa sanatate lui Dragos! Sper sa va intoarceti de la dr cu vesti bune.
Monik, poate ar fi bine, data viitoare, sa semnati macar un contract de mana cu proprietarul mai ales ca vreti sa bagati bani sa-l revonati.
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 21s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
flafi spune:
Monika imi pare rau. Dar asa e cu neamurile, cu multe din ele... Doina are dreptate, neam sau nu, contract inainte sa renovezi. Ca s-ar putea dupa ce il renovezi sa ii spuna ca i-ai distrus apartamentul ca nu ii place culoarea...
26+ cu Vlad Alexandru
Madd11ee spune:
Off, imi pare rau, Mony..Incearca sa te linistesti..Doina, sper sa rezolvi si tu ce ai de rezolvat..
Ralu, ca tot ai adus in discutie, tu o sa recoltezi celule stem? De fapt, voi o sa recoltati?
Eu una sunt destul de indecisa..
19+
fluturashhh spune:
Eu nu fac cu cei de la cord blood pt ca au cea mai veche si inefienta tehnica.Au fost primii pe pta cu stem si au avut primii clienti, motiv pt care etic vb nu au mai putut sa-si modernizeze tehnologia.Clientii deja existenti ar fi fost nemultumiti.Cei de la cord blood stocheaza sange integral si din cate stiu cand vei avea nevoie (speram sa nu ai nevoie niciodataaaaaa) exista riscul sa nu se poata separa suficiente celule de sange.Stiu ca au oferta buna si mai e si concursul cu caruciorul, dar mai bine te-ai reorienta.3 companii bune ar fi regina Maria (eu nu as face cu ei pt ca nu-mi plac, e vb de stolul meu de pasarele gravide, lucrez in domeniu oarecum si ei imi sunt f antipatici ca si corporatie), Biogenis si Stem Sure.Sincer ma bate totusi gandul (desi nu sunt prea incantata) sa fac cu cei de la Regina Maria, doar pt ca m-am saturat sa caut si sa cercetez.
Eu o simt mereu pe a mea pt ca este mai mare ca dimensiuni cu 2-3 saptamani decat un bebe normal.Ea seamana cu taica-su (spre usurarea mea-la inceput tati mi-a spus asa:"Poate sa fie neagra sau asiatica, daca nu e lunga n-o recunosc:) si suntem in grafic...si dr s-a minunat la ultima eco de cat de lunga e )
18+ Ingrid Maria
flafi spune:
Madi- noi recoltam, am semnat deja contractul la regina Maria. Pana mi-a pus contractul in fata tot nu eram hotarati, pana la urma am zis ca nu pot trai cu ideea ca e posibil sa imi para rau ca nu le-am luat.
26+ cu Vlad Alexandru