Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RoxP spune:

Eu iau Femosun de cand l-am descoperit :) de prin saptaamna 7; sunt in saptamana 18 cu baiatul si acum 4 zile cand am fost la eco dr. mi-a spus ca are 250grame. Oare isi va dubla greutatea in 2 saptamani? Sunt tare curioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Votez pt Ingrid. Foarte frumos.
Iris imi pare tare rau, si pe mine ma scot din minti chestile astea. La noi totul e normal si nimeni nu are nici un fel de responsabilitate.
Bine ca ai reusit sa rezolvi problema.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Fetele cume cu avionul, pana la ce saptaman se poate zbura ? Parca ziceati pana la saptamana 28 apoi imi trebuie scrisoare de la medic?

26+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Citat:
citat din mesajul lui flafi

Fetele cume cu avionul, pana la ce saptaman se poate zbura ? Parca ziceati pana la saptamana 28 apoi imi trebuie scrisoare de la medic?

26+ cu Vlad Alexandru

Cel mai bine te interesezi la compania la care ai biletul pentru ca pot avea reguli diferite.
De ex, eu am zburat cu low cost, Blue air si aveam 26s la dus 27s la retur.Nu mi-a cerut nimeni nimic nici la dus nici la retur, dar la telefon mi-au spus ca trebuie sa am hartie de la medic. Pe hartia cu pricina scrie ca iti asumi riscurile in caz de ceva,bla,bla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Depinde de companie..Eu am o colega care o sa fie in 22 de sapt cand are un zbor programat si cei de la companie i-au zis sa aduca scrisoare medicala..

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Ok, mersi.
Inca nu e nimic sigur, saptamana asta voi afla. Sper din tot sufletul toata lumea sa zica da. Am mari emotii, e un proiect ce mi-l doresc mult de tot si sa dea Dumnezeu toti implicati sa zica da sa pot incepe negocierile cat mai curand!

26+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyas spune:

Buna!
A inceput sa-mi fie asa sooomn! Am dormit sambata vreo 4 ore neintoarsa, apoi seara pe la 10-11 iar trageam de ochi. Ieri am fost la tara la matusa sotului si a fost asa friiiig!! Am inceput sa trag un pic de nas.

Azi la scoala: la prima ora, vorbesc cu copiii despre activitatile lor din weekend. Povesteste unul ca a fost la sanius. Eu: "Vaaai, ce frumos! Ce-as merge si eu la sanius!" Un baietel destept foc dar motat, imi da replica: "Doamna, ca sa va duceti la sanius, trebuie sa ii puneti casca de protectie bebelui!" Ce sa mai zici??? .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyas spune:

Referitor la kilogramele adunate pana acum, semnalizez 13 bucati la 24 de saptamani. Am plecat de la 58 si acum am 71 Am pus bine in primul trimestru, dupa care am lasat-o mai moale, dar constant cu adaugatul. Camasile nu ma mai cuprind, fustele nici atat, puloverele normale acum imi sunt scurte! Imi mai vin vreo 2 perechi de blugi + cei cu burtica, puloverele mai lungi, o camasa gen tunica, helancile mai lungi si puloverele + rochitele pe care mi le-am cumparat de cand sunt graviduta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flafi

Ok, mersi.
Inca nu e nimic sigur, saptamana asta voi afla. Sper din tot sufletul toata lumea sa zica da. Am mari emotii, e un proiect ce mi-l doresc mult de tot si sa dea Dumnezeu toti implicati sa zica da sa pot incepe negocierile cat mai curand!

26+ cu Vlad Alexandru

Succes, Flafi! Sa-ti iasa toate asa cum iti doresti!
Si multumesc pentru reteta de tuse, se pare ca ceapa ii va veni de hac tusei.

Emyly bun venit cu intarziere!

24 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturashhh spune:

Dragele mele, ce bine ca si-a revenit forumul dupa lupte seculare care au durat 2 zile :)):))Noroc ca avem si back-up pe fcb ca altfel....
Ieri am luat un laxativ dimineata (pt ca deja nu mai aveam pofta de mancare),iar pe la pranz am avut niste crampe putenice incat am crezut ca-s contractii si o sa nasc...Din fericire am "nascut" doar ceea ce trebuia eliminat ;)
Pt tuse: daca simti ca ti se rupe din piept poti incalzi sare intr-un vas si dupa o pui in prosop si o tii pe piept.Un alt remediu ar fi sirop de patlagina si ceapa home made (nu stiu daca au aparut si in farmacii eu stiu de el de la bunica;))
Miscarile bebetinei mele sunt asemanatoare break-dance-ului.Imi sare burta seara in toate directiile, dar micuta Ingrid Maria este smechera: cand o pandeste tati nu vrea sa miste deloc :)) Cica seamana cu mine :)). Eu una nu mi-am facut griji cand n-am mai ssimtit-o miscand pt ca stiu ca teoretic doarme 20 de ore pe zi si poate face miscari delicate in cele 8 ore de somn ale mamei.
Kilograme: Am plecat in sarcina cu 1,70 h si 50 kg.Sunt in 19 saptamani si am 58kg.(eu intotdeauna ma cantaresc dimineata pe stomacul gol dupa ce am vizitat toaleta).Am pus cateva kg si pe mine, dar majoritatea sunt in burta.De umflat picioarele nu mi s-au umflat inca, dar le simt foarte grele si varicele au inceput sa apara:(. Pt durerile de picioare am o crema de la Sanosan cu care tati imi da in fiecare seara si sa stiti ca functioneaza.Problema mea cea mare e celulita pe care pana acum n-am avut-o, dar care acum este in forta :( Folosesc de putina vreme o crema de la Elancyl.
Nu imi place ca ninge iar.O fi frumos, pitoresc si necesar, dar sa ninga in week-end doar sau doar la sate.Am derapat cu masina in toate partile.Fetelor abia astept sa se incalzeasca.Burta mare, haine mai putine si mai subtiri.Nu mai incap in palton si pt 1 luna de iarna nu-mi iau unul special pt burta nici de nebuna:)
Va pupam:))

18+

Mergi la inceput