Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (29)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Citat:
citat din mesajul lui flafi

Hellie nu am pile nicaieri.

Intotdeauna mi-am facut analizele intr-o retea , unde mi-au iesit bine intotdeauna. Inainte de a ramane, medicul m-a trimis in alta parte pt analize sa vada de ce nu raman. Practic aveam nevoie de investigatii pt infertilitate.. ma rog poveste lunga.
3500 lei mai traziu, alta clinica, am vazut si eu analizele la sange pe bune. Chestii pe care le stiam, dar nu imi fusesera niciodata confirmate in analize.

peste ceva timp un prieten de-al sotului cu care nu mai vorbise de multi ani i-a spus ca si-a facut o clinica si i-a povestit de ce se intampla in retele. Printre care si faptul ca in acea zi avusese 2 cazuri de gravidute la care le facuse analize (pt ca medicii lor tot insistasera sa le faca in alte parti) si aveau sifilis, desi peste tot pe unde fusessera analizele iesera bine.

Acum toate aveti medic ce va urmareste sarcina, ma gandesc ca cel mai bine este sa il intrebati pe el/ea unde sa va faceti analizele.

Spre ex acum in saptamana 28 tre sa refac analizele si nu am nici cea mai vaga idee unde, pt ca nu as mai da din nou nu stiu cate mii de lei.

26+ cu Vlad Alexandru

Flafi, am inteles . Inteleg ca tu acum ai o clinica in care ai incredere. Crezi ca imi poti spune si mie numele? aici sau pe privat...
Eu daca o intreb pe doctora mea, precis imi raspunde ca la Medlife ca doar ea e medic numai si numai la Medlife in acest moment. Dar chiar o sa o intreb ca fapt divers.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Pai nu stiu numele ca nu am fost la ei niciodata, dar il intreb pe sot si iti dau nr lor de telefon pe PM.
Problema este ca le ei nu se deconteaza ca inca nu au contract cu statul si te usuca la bani din nefercire.

Pai ma gandesc ca o poti ruga sa iti dea ea trimitere scrisa de manuta ei :)

26+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturashhh spune:

Citat:
citat din mesajul lui flafi

Hellie nu am pile nicaieri.

Intotdeauna mi-am facut analizele intr-o retea , unde mi-au iesit bine intotdeauna. Inainte de a ramane, medicul m-a trimis in alta parte pt analize sa vada de ce nu raman. Practic aveam nevoie de investigatii pt infertilitate.. ma rog poveste lunga.
3500 lei mai traziu, alta clinica, am vazut si eu analizele la sange pe bune. Chestii pe care le stiam, dar nu imi fusesera niciodata confirmate in analize.

peste ceva timp un prieten de-al sotului cu care nu mai vorbise de multi ani i-a spus ca si-a facut o clinica si i-a povestit de ce se intampla in retele. Printre care si faptul ca in acea zi avusese 2 cazuri de gravidute la care le facuse analize (pt ca medicii lor tot insistasera sa le faca in alte parti) si aveau sifilis, desi peste tot pe unde fusessera analizele iesera bine.

Acum toate aveti medic ce va urmareste sarcina, ma gandesc ca cel mai bine este sa il intrebati pe el/ea unde sa va faceti analizele.

Spre ex acum in saptamana 28 tre sa refac analizele si nu am nici cea mai vaga idee unde, pt ca nu as mai da din nou nu stiu cate mii de lei.

26+ cu Vlad Alexandru

Pe tine te-au costat 3500 pt ca ai avut pe langa analizele uzuale si analize deosebite pt infertilitate.Eu am facut toate analizele din primul trimestru la Synevo cu 750 lei.Daca luam trimitere de la MF economiseam cam 200-300 lei.

18+ Ingrid Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

In ceea ce priveste analizele, eu pe toate le-am facut la Synevo atat la indemnul doctoritei si pentru felul profi in care s-au comportat.
Monik hai nu mai fi suparata. Sa nu uiti ca mereu tot raul este spre bine.
Doina succes si tie in rezolvarea problemelor de maine.

RoxP bun venit!

24 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

M-am balonat ingrozitor Cred ca e cel mai urat episod de balonare pe care l-am avut pana acum..ma doare toata burta..
Am zis ca aterizez direct la farmacie dupa carbune, poate si-o face efectul...

Pana una alta, sunt ff fericita..Mi-a aprobat seful ca dupa 6 luni ale lui bebe(cand ma gandeam eu ca o sa fie cat de cat ok sa pot reveni) sa lucrez de acasa..Doar la sedinte sa mai vin pe la birou

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Fetele ,nu am mai plecat la homeopat ca la noi toata ziua a nins si mi-a fost teama sa plec cu masina pe drumurile pline de zapada.
Am discutat cu doctorul si a ramas sa facem o reprogramare.
Ceva bun tot am realizat astazi ,am hotarat cu sotul ca ramane sa nasc la privat, numai ca nu m-am hotarat unde ,la Sanador sau Medlife ,la Regina Maria mi se pare prea scump.
Este cineva dintre noi care naste la sanador? Stiu ca la Medlife nasc Hellie si Mad dar nu am retinut de nimeni care vrea la Sanador.
Chestia este ca trebuie sa-mi gasesc si medic ca gineco la care ma duceam nu lucreaza la nici una dintre clinicile astea si ar cam trebui sa ma hotarasc ca am deja 25 sapt si nu stiu daca ma mai primeste cineva la varsta asta de sarcina. Adica as vrea sa beneficiez de pretul cel mai mic din pachetele de sarcina si pentru asta trebuie sa nasc cu medic intern.
Eu m-am hotarat :nu recoltez celule stem ,eram si eu in dubii daca sa recoltez sau nu ,mai ales ca la noi va fi ultima sarcina dar acum m-am hotarat.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum25+

Mergi la inceput

Mad sti ce m-a mai ajutat pe mine? Am luat biotics ,ieri cand tot asa eram super balonata ,am inghitit un pliculet de biotics ca am de la Dragos si sa sti ca m-a ajutat un pic.Medicul de familie mi-a zis de biotics in balonare.

si acum25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Fetele ,nu am mai plecat la homeopat ca la noi toata ziua a nins si mi-a fost teama sa plec cu masina pe drumurile pline de zapada.
Am discutat cu doctorul si a ramas sa facem o reprogramare.
Ceva bun tot am realizat astazi ,am hotarat cu sotul ca ramane sa nasc la privat, numai ca nu m-am hotarat unde ,la Sanador sau Medlife ,la Regina Maria mi se pare prea scump.
Este cineva dintre noi care naste la sanador? Stiu ca la Medlife nasc Hellie si Mad dar nu am retinut de nimeni care vrea la Sanador.
Chestia este ca trebuie sa-mi gasesc si medic ca gineco la care ma duceam nu lucreaza la nici una dintre clinicile astea si ar cam trebui sa ma hotarasc ca am deja 25 sapt si nu stiu daca ma mai primeste cineva la varsta asta de sarcina. Adica as vrea sa beneficiez de pretul cel mai mic din pachetele de sarcina si pentru asta trebuie sa nasc cu medic intern.
Eu m-am hotarat :nu recoltez celule stem ,eram si eu in dubii daca sa recoltez sau nu ,mai ales ca la noi va fi ultima sarcina dar acum m-am hotarat.

si acum25+

Vio, de Sanador iti pot spune ca este ok pentru ca am o prietena foarte apropiata care a nascut acolo si care a fost chiar multumita. Ca si medic la Sanador iti recomand pe Camelia Constantinescu (eu am fot pacienta dansei, insa pentru ca m-am decis ca merg pe Medlife pentru abonamentul bun, am renuntat la dansa). Mi-a placut foarte mult de dansa. Activeaza si la Bucur si are si cabinetul ei. E o doamna de un mare bun simt. Parca Sanadorul are in prezent cele mai mici preturi la nasteri...nu mai stiu.
Eu zic ca la orice clinica te ia in primire orice doctor chiar daca ai 25 de saptamani...in definitiv e interesul clinicii sa aiba cliente la nastere. Si nu vad de ce nu te-ar lua, daca tu ai dosarul de sarcina super-documentat, ai facut toate analizele necesare si toate ecografiile etc. In definitiv, daca te refuza, vorbesti cu cineva de la vanzari si sa vezi cum se gaseste un medic care sa te ia.

19+

Mergi la inceput

Hellie mersi frumos de raspuns !
Daca ai sti ce greu mi-e sa aleg ,din cauza lipse de informatii ,dintre cunostinte nimeni nu a nascut la privat asa ca nu stiu pe cine sa intreb.Tot la voi mi-e nadejdea.
Mai ramane sa anunt pe medicul meu care activeaza la Bucur ,sper sa nu se supere.
Eu as alege sanador ca au pretul cel mai mic dar prefer sa am mai multe informatii in fata ,inainte sa fac alegerea.

si acum25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Fetelor, nu ati prins cumva careva sambata emisiunea Cristinei Topescu "Verde-n fata" ca a fost istetul asta de Nicolaescu, si urma sa discute si de platile la privat din fonduri publice dar atata au mai lungit-o cu altele ca am adormit la reclame.
Sau alta stire legata de subiect a mai fost? Eu am ramas acolo ca vineri s-a intalnit cu reprezentantii spitalelor private si ca a invitat la minister o mama ce a postat pe blogul ei o scrisoare catre domnia sa si a tras el istetul o concluzie: "medicii de la stat nu stiu sa comunice".
Ca in rest e totul super la stat!

24+
Edy

Mergi la inceput