Fiv Turcia - 2
Raspunsuri - Pagina 4
lorelei78 spune:
Nelay,multumesc frumos pt complimentele adresate fetitei mele.
Iti tin pumnii sa iti realizezi visul cat mai curand !Sunt cu ochii aici la FIV,nu m-am miscat o clipa la odisee in timpul sarcinii si nici acum la alte topicuri.As vrea sa vad toate fetele de aici cu burtici si apoi mamici.
La Tamys a fost vorba de infertilitate inexplicabila si cred ca este cea mai rea pt ca nu stii ce sa tratezi si ce functioneaza...
Nelay_star spune:
Lorelei, cu multa placere. Chiar zici ca este o mica printesa 
Mi-as dori si eu o printesica .... Sau ... Un printisor ! Sanatos sa fie ![]()
Atunci trebuie sa ne miscam toate mai repede sa ne mutam la odisee impreuna ![]()
![]()
Nici nu azoo nu imi este rusine
speram sa fie bine de data asta 
Qiao, super ... Deci numai gemenasi
poate facem si noi gemeni![]()
![]()
nanne16 spune:
Hei!
Eu sunt babuta undercover!
Cum e prima oara cand fac asa ceva, rog multa rabdare ![]()
Daca doriti sa va trec pe listuta (cand am timp), faceti cum a facut bebelica si o sa incerc sa ma ocup.
Lorelei78, daca vrei sa te trec la mamicute, sa imi spui si o sa trec acolo sa arate mai bine listuta.
Pe Tamys nu am trecut-o, desi stiu ca ea a fost deschizatoarea catre plaiurile otomane, pentru ca nu si-a dat acordul. Am observat ca nu prea mai scrie...
Pe Ralu_mv am vazut-o scriind, insa acum mai mult pe la gemenasi ![]()
Daca MBK doreste, o pot trece la gravidute... dar tot asa o mica descriere, pls 
Intr-un final, mi-as dori sa va trec pe toate (inclusiv pe subsemnata) la reusite depline

Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3
nanne16 spune:
Dorinta mea ar fi cat mai repede, sa vedem acum daca se potrivesc toate stelele... Sper pe un martie, cel tarziu sau mai stii... ![]()
Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3
vreau_bebel spune:
Ma bucur ca si-a revenit forumul si s-a animat.
Multumesc pt trecerea in reveista a reusitelor! Ce credeti ca fac acum? BAGAJUL. Incep cu lenjeria de pat ca am o problema majora cu asta la hoteluri, indiferent cat ar parea de curat sau luxos
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
vreau_bebel spune:
Si mie imi disparuse semnatura. Am adaugat-o iar, Sultana Hatice incearca si tu!
Daca mi-as putea schimba id-ul, special pe acest topic as fi vreau_giugiuk. 

-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
Eu 29,5 ani, relativ ok El 31,5 ani, OATS severa spre azoo.
Fiv 1 august 2012 Bucuresti, dr. Tutunaru - nereusit
FIV 2 - cel norocos - februarie 2013 Istanbul - Acibadem - Dr. Tayfun - Pe 8 martie anunt Beta Super Pozitiv
DOAMNE AJUTA-NE!
Hatice spune:
Gata, am adaugat-o inca o data..cred ca de la atatea erori.azi greu m-am conectat.Si eu sunt incantata ca ne-am strins o mana de "turcoaice".
Sa fim toate mame de sultane frumoase si sultani viteji.