Piersicute de iulie august (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Buna dimi.
Vera multu de ceai.
Delia ,fleur...frumoase povesti ...mai vrem
chiar eram si EU curioasa de la inceput cum de v ATI ales aceste tari

EU nu va povestesc cum am Venit in germania ca stiti toate.ca doara voi m ATI Ajutat sa iau decizia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Buna fetelor.

Delia, Fleur ff frumoase povestile voastre, ma bucur ca ati reusit sa va impliniti viata asa cum ati dorit.
Eu imi doresc ca cei doi copii ai mei sa poata face o facultate afara si apoi sa se stabileasca acolo, cu noi dupa ei, evident

Lore, Ali, multumesc pustoaica e mai bine, dar dupa antibiotic din pacate. In primii trei ani de viata nu i-am dat niciodata antibiotic si de cand a inceput gradi a luat deja de trei ori

Vreau si eu idei de mancaruri care sa se gateasca, daca se poate, super repede. Pentru week-end am facut o ciorba de perioare si un orez cu legume si pui. Maine vreau sa fac o supa cu galusti, dar mai trebuie sa fac vreo 2 feluri de mancare caci in timpul saptamanii, nu mai am timp de asa ceva.

Ati dat brocoli la bebeii voastrii?



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Laura cum a dormit Andrei?
Imi pare rau sa aud ca atat de multe aveti probleme cu job-ul la intoarcere din CIC. Din aceleasi motive, ca sa imi pastrez postul, plus ca deja numai chletuielile cu bona si gradi depaseau 2000 lei, a trebuit sa revin asa devreme la munca. Noroc ca imi place ce fac si am si niste colegi super ok.

Carmen cum mai sunteti, de luni treci la 6 ore?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Of...fetelor ce limbarita aveti. Eu am din ce in ce mai putin timp pentru mine ( implicit si pentru forum ). Azi pitica a fost tare maraita. Abia acum a adormit si sper sa doarma 2 ore ca altfel o iau eu razna.
Mi-e imi curge nasul si pe exterior si pe interior din cauza tratamentului. Imi simt presiune in urechi si parca am capul greu.

Fleur, Delia felicitari pentru curaj. Din pacate mie mi-a lipsit curajul si sunt momente in care regret.

Aruba, cum au zis si fetele, pe langa psiholog ia si vitamine, in special magneziu. Fruntea sus va rasari soarele in curand.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

am intrat sa va dau o felie de tort.
piciticul cel mare face azi 4 ani

a iesit mai bine decat ma asteptam la locul de joaca. din pacate victor a plans rau cu mama.
desi sta cu el de 2-3 ori pe sapt cand sunt la munca e clar ca seara nu merge :(
sau o mai fi chestia ca in cele 3 ture cat a stat cu el seara a fost la noi acasa si el cu mama sta la ea acasa ca e aproape de birou si pot veni repede sa alaptez.
nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Ana, mersi pt poza, mai pe seara o sa testez, sper....

Fleur, Delia -va admir curajul. Pana sa apara Onuta nu mi-am pus problema de a pleca, dar acum ma intreb ce-i ofer acestui copil in aceasta tara care e cu dosul. Sunt constienta ca nici acolo nu umbla cainii cu covrigi in coada, dar macar se respecta niste valori.
Delia, e minunat ca ai familia aproape, asta te face sa te simti ca acasa. Ai avut norocul ca ai tai s-au putut integra in sistem.

Ioana nu am intrat la babe, dar m-ai facut curioasa. Sper mai pe seara ....

Ali, exista si in Romania caramel sunt din acelea sub forma de topping pt inghetata. La ce te referi cand zici de caramel, sub ce forma trebuie sa fie? Oricum, da tu reteta ca pt prajitura cu caramel il fac si in casa din zahar si unt!

Maria, asta e pericolul colectivitatii la copii. Eu imi doresc fff mult si al 2-lea, insa nu am nici un ajutor (cu soacra sanatoasa, usa in usa) si ma gadeam sa-l fac pe prichindel 2 cand o avea Onuta 3 ani ca sa pot sa ma inteleg cu ea si sa o duc la gradi ca sa stau cucelalalt, dar cand ma gandesc ca o sa-mi vina cu tot felul de virusi ....,

Ina, ce mai faci? Cand te intorci in tara?

Nu are nimeni telefonul Balantei, o fi plecat, l-o fi operat pe Eric?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wilton spune:

Buna,
Fleur,Delia eu va invidiez ca ati avut curajul de a merge in alta tara eu una is prea atasata de tara asta si nu am idee de ce,orisiunde as merge stau un timp dupa care trebuie sa ne intoarcem..

Porumbita,ii doresc micutului cel mare un calduros la multi ani si multa sanatate,asa e si Bea daca o las la mama acasa incepe la un plans parca ce iar face,pe langa miile de pupaturi parca ar avea maicamea caracatita in loc de buze de plange fiicamea de numa cand o pupa nu stiu de ce nu ii place in alta casa:(

Chiar nimeni nu o poate suna pe Balanta:(io ma gandesc ca anunta daca pleca cu Eric in Italia:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Salut fetele Mele dragi. Scriu de pe tel. Imi astept barbatul ca este in sedinta cu fratele lui si socru-meu. Asa se poarta in clan. Intruniri la nivel inalt. Mi-au placut povestile Delia si Fleur. Mi-a placut mult mama ta, Delia. Lma , Porumbita ptr. Junior. Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii. Maria, in colectivitate este Mai greu. Eu am fost la sedinta, m-am Mirat de niste college ca aveau niste genti de m-au dat pe spate. Anca, te admir ca mergi la sala. Eu, fizic nu Mai am timp.bine ca ma duc la Masaj ca e langa mine. Voi ce faceti pe vremea asta? Nectarel baga somn la greu. Voi cum faceti? Nectarel dupa ce baloteaza cereale nu Mai vrea si lapte. Oare se satura din ele? Sau trebuie sa-I dau Mai Putin?in seara asta iesim la un restaurant grecesc deschis nou. Bucatareasa este chiar patroana care e grecoaica. Au niste preparate de Mori. Am fost si sambata trecuta. Acum vreau sa incerc si altceva de la ei. Ina , ce faci? Balanta ? Oli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wilton spune:

Ada,imi aduc aminte cand zici ca ce gentii aveau doamnele zicea cineva la televizor ca doamnele au cate o garsionera pe o mana (valoare gentii)asa face si Bea mananca cerealele si nu ma vrea lapte numai dupa vreo 3 ore.
Distractie placuta deseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,

Ma bucur ca v-a placut povestea mea, desi nu e ceva deosebit.

Maria, in privinta mancarurilor, eu am descoperit recent cuscusul, se fierbe in 5 minute, de fapt nu se fierbe deloc pe aragaz, se tine 5 min in apa clocotita, se adauga o lingura de unt sau ulei de masline, sare/vegeta. Nu stiu alta mancare sa se prepare atat de rapid. Este si f spornic, dintr-o cana iese mancare cam pentru 6 persoane. In rest, se combina ca si orezul, cu legume sau carne, sos de rosii etc. Cred ca se gaseste si in Ro?
Apoi paste la greu, chiar nu am mai facut demult si o sa fac deseara, spaghete cu somon la conserva si sos de smantana.
La pranz friptura de porc cu garnitura varzutze de Bruxelles si fasole pastai verde, fierte cu unt.
Avem grija sa avem in congelator mereu 2-3 pizza pt cand nu avem (AM) timp de gatit...

Brocoli, i-am dat lui bebe, a fost un mare cah desi mie mi se parea delicios. Cred ca textura e de vina, la conopida si brocoli nu reusesc deloc sa fac piureuri fine. Chiar, fetelor, voi ce folositi la pasat pt a iesi cat mai fin? Blender? Eu am 2 roboti, unul mai mic in care ii fac lui Eric dar nu iese atat de fin.

Zizou, sanatate!, tu erai cu sinuzita parca.

LML pt Mattia al Verei - 6 lunitze!- spun de pe acum ca maine sigur uit...

Despre Balanta, daca nu ne anunta ea, nu avem cum sa o contactam, cred. Sunt sigura ca totul va fi bine cu micutul Eric!

Mergi la inceput