Burtici cu stelute de iulie - august 2013 (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Stefana eu am luat niste dresuri de la Orsay foarte groase, sunt si comode nu strang deloc peste burtica sunt si foarte calduroase dar nu sunt genul acela lucioase, parca sunt de copii.

Unidanad la prima sarcina m-au apucat cumparaturile pe la 18 saptamani, dar serioase nu asa hainute, babyphone, lenjerie de pat tot tacamul, am si cumparat la primul impuls tot ce imi placea fara sa stau mult pe ganduri. Si rezultatul a fost si multe lucruri inutile. Acum sincer nici nu mi-au mai trecut prin cap cumparaturile. Mai este vreme.

Mihaela stai cumintica in pat la caldura ca totul va fi bine. fara stres si fara efort.

Ele multa sanatate. Multe lichide sa nu te dezhidratezi si daca nu iti revii nicicum stiu cca smecta e ok. Si regim neaparat.

Bobitza nu mi-a facut control pe masa, la prima sarcina doar spre final si mi s-a parut tare incomod. Nu te speria, poate doar are mana mai grea, ma gandesc ca stia ce face daca e cu experienta.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

fetele am stat pana acum sa recuperez tot ce ati scriz zilele astea

m-am mai linistit, ma gandesc ca ma durea burta sau aveam alte semne daca era ceva,,,oricum, nu mai las pe nimeni sa imi faca asa ceva,indiferent ce dr ar fi! m-a traumatizat...
maine merg la eco pt DT si sper sa fie totul bine, bebe sa fie voios si o sa ma linistesc

Bubulina LA MULTI ANI !!!! Scuze pt intarziere!

Olimp, multa bafta maine, draga mea! Sa afli numai vesti bune!

Va pup, ma bag la nani ca ma trezesc la 06:00 .

Alexandra 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata!!
Asa frumos ninge, cu niste mari, mari.

Alexandra, mie mi-a facut control vaginal, cand m-am dus prima data la 7 sapt. Pt a "vedea" colul, a zis ca nu mai imi face analize, ca am facut inainte cu 2 luni papanicolau si nu mai avea sens, dar voia sa "vada" colul. E adevarat ca a fost finut, si nu m-a durut nimic.

Eu am o pb cu dr femei ginecolog. Am fost odata la una si a fost cel mai agresiv dr la care am fost, era si mai in varsta, dar nu mi-a placut deloc de ea si de atunci am zis doar barbati ginecologi, desi uneori ma gandesc ca ei habar nu am despre ce se intampal pe acolo, spre deosebire de o femeie dr care a mai si nascut
Imi pare rau pt sotul tau, dar chiar , cum naiba guta asa tanar? Aia e boala incheieturilor, nu? Se umfla? Acum nu mai e nici o pb, se controleaza prin medicamentatie, dar stiu ca inainte era o boala urata ( inainte= demult prin anii 1700 , eu din istorie stiu mai multe despre ea). Eu stiu ca se numeste boala celor bogati, ca tot pe vremuri, aparea mai ales la cei bogati care mancau carne multa...

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 15+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Buna dimineata burtici frumoase

Paula ai dreptate, DPN-ul e mai bine sa ramana asa, ca tot vor fi fluctuatii.

viitoare mamica de hocheist 12+

Mergi la inceput

Bobitza la 8 saptamani m-am nimerit la Miercurea Ciuc si trebuia sa fac controlul. Doctorita de acolo mi-a facut si ea control intern cu mana, dar a fost foarte gingasa, finuta, nu am avut nici o jena. Nu stiu daca se face sau nu, dar n-am ramas cu sechele. Ce ai patit tu nu e chiar normal, totusi sa bruschezi asa in sarcina....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata!

azi mi-a dat buna dimineata si samburelul de vreo 2 zile il simt mai puternic, iubirea lu'mama

eu is nitel bocna. am baut 1 litru de ceai de lamaie, propolis cu vitamina c de supt, am luat aseara si un paracetamol ca imi crapa capu'...cred ca mai iau si azi unul...si ninge ca in povesti

nici pe mine nu ma atrag f tare femeile de pe gineco, cu o singura exceptie. la ea le si trimit pe prietenele care vor dr femeie. eu prefer un medic barbat. avantajul meu e ca i-am si vazut la treaba si am ales informat din toate punctele de vedere

o zi faina sa avem!

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 12 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Maitreiy, bine ca mi-ai adus aminte de paracetamol, am uitat de el. Ieri am facut ridiche cu miere, si tot luam cate o lingurita si eu si Raul.
Sanatate multa si tie!

Amalia, cum e prietena ta de la Ms? E gravida? Am vazut poza noua, vai, ma gandesc ce burtoi o sa ai peste cateva luni

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 15+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitaila spune:

Buna dimineata, de cateva zile imi tot fac curaj sa scriu si eu pe aici, simt nevoia sa vorbesc si cu alte persoane. Se pare ca am 12 saptamani si jumatate de sarcina. Am aflat destul de tarziu de sarcina si doar pentru ca am facut un test de sarcina, altfel nu as fi realizat. Nici nu am stiut ce se intampla, nu am simtit nimic iar dupa menstruatie nu m-am putut orienta prea bine datorita faptului ca de 1 an si jumatate a fost dereglata. Asa ca a fost o surpriza foaaaarte mare, mai ales ca noi nu suntem chiar tinerei si mai am un baiat de 14(!) ani. Deci, acum o iau de la inceput cu o viata intoarsa peste cap cu totul !

12 saptamani

Mergi la inceput

Paula, ca ai zis de ridichie cu miere, vezi sa fie neagra, aia e foarte buna. Si mai poti face lamaie cu miere. Lasi mierea in jumatate de lamaie la macerat.
Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Sunt la munca si fresh astazi.
Mi-am revenit total, de fapt de aseara imi revenisem ca imi era foame continuu.
Alexandra la prima sarcina mereu imi facea ginecologul control "manual"
Stiu ca ma durea si ma desfacea cu acele linguri .

Cu toate ca citeam ca in afara nu se fac deloc controlea si numai ecografii.
Dar vezi sa nu patesti ca mine, cu dr care mai multe te chinuie si panicheaza.

Elena & Denisa (26.10.2004)
16 saptamani

Mergi la inceput