Burtici cu stelute de iulie - august 2013 (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Va multumesc din suflet la toate, va doresc la toate numai bine

viitoare mamica de hocheist 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Neata, burtici!

Bobitza, imi pare rau sa aud ca ai trecut prin asa experienta. Dar eu stiu femei la care controalele pe parcursul sarcinii mai mult asa au fost. In special dr mai in varsta practica inca aceste metode... Stai linistita, ca e totul bine

Fetelor, HELP! De dimineata am patit o chestie care m-a speriat foarte tare. Cand m-am dus la pipi, inainte sa fac, am eliminat din cealalta parte un lichid mai vascos asa...cu ceva Utrogestan...Mai patesc sa am secretii dar niciodata nu mi s-a parut ca ies asa...poc! Nu stiu...poate era si dimineata si ulterior nu am realizat exact daca era o cantitate mare...cert e ca am simtit si...auzit.. Ma scuzati ca dau atatea detalii dar sunt foarte speriata. Nu stiu ce poate fi. Am auzit atatea povesti cu pierderea lichidului etc...

O zi minunata va doresc!

Happy_Ama 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Bobita Si mie mi-a facut control vaginal,asa a aflat la prima sarcina ca aveam colul intredeschis,dar o fost finut tot timpul.
Acum la 9 saptamani mi-a facut controlul la col si a spus ca mai imi face la 18 saptamani sa vada daca facem cerclaj.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Chitaila, chiar nu ai avut nici un simptom? Nimic, nimic? Dar nu iti era tie dor de un bb mic, care sa miroase frumos si sa-ti faca capul calendar?

Happy, lichidul amniotic curge. Oricum, de retinut e ca la farmacie sunt niste teste care se fac pt a vedea daca scurgerile sunt lichid amniotic sau nu. Nu stiu cum se numesc, tb intrebat la o farmacie.
Ce descrii tu acolo, seamana cu dopul gelatinos, dar e imposibil sa fie asta, pt ca dopul se pierde inainte de travaliu.

Eu nu am scurgeri de nici un fel, dar poate ca e ceva normal. Dar mai bine ia legatura cu un medic, daca poti.

EDIT : acum ma gandeam sa nu cumva sa te sperii, ca am zis de dop, dar voiam sa-ti zic ca lichid nu cred ca e , ca ala e curgator, iar dopul gelatinos la mine, a fost vascos, si roz, cu firisoare de sange. ( scuzati descrierea- dar m-am gandit sa scriu sa stie Happy, ca nu poate fi dopul gelatinos).

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 15+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

happy foarte probabil ti-a cazut o bucatica de utrogestan nedizolvat daca zici ca bagi pe-acolo. am mai patit-o si eu.

chitaila felicitari! cam asa am aflat si eu la flacau si m-am dus direct la morfo de trimestru 1 la dr eu eram convinsa ca is prin 6 saptamani si o fractiune de secunda cand am vazut la echo un bebe asa de mare fata de cat ma asteptam eu am crezut ca e imaginea salvata de la tipa care fusese inaintea mea in cabinet dr radea de mine ca is studenta la aprozar...cum sa nu imi dau seama ca is pregnant?!

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 12 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

O sa il sun pe doctor putin mai tarziu. Dar sunt cam speriata acum...

Lichidul amniotic curge in mod normal, atunci cand se inlocuieste, sau numai daca pierzi lichid? Cat de vascos/curgator era nu imi dau seama. Am dedus ca era mai vascos pentru ca am simtit cand l-am eliminat...Eram abia trezita....

Happy_Ama 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Vai, fetelor, cat ati scris!
Buna dimineata!
Bubulina, la multi ani, sa fii sanatoasa!
Mihaela, in urma cu 2 sapt. am fost la parastas, in provincie si am mers circa 5 ore dus-intors, cu masina. Cand am ajuns acasa, am constatat ca am pete rosii pe chilot, amestecate cu arefam. Imediat am stat la pat, pana dimineata, doar la toaleta, am luat dublu de ovul arefam, no-spa si magne B6. Nu am avut nici un fel de durere si stiu de la dr. mea ca daca nu ai dureri, nu e nimic grav. Dimineata mai aveam doar coloratura la ovulul care se scurgea, i-am scris dr. un email, mi-a raspuns ca nu trebuie sa fac nimic si ca trebuie sa stau linistita. Eu eram terminata, dadeam din colt in colt, ca si tine, sa merg la un alt doctor sa nu cumva sa mi se fi intamplat ceva cu bebelul. Dupa email-ul de la ea, m-am calmat si am rezistat tentatiei de a merge la un alt dr. Imi tot pipaiam sanii sa vad daca mai am dureri si ma linisteam. Asa ca bebelinul nu se elimina prin 2 picaturi de sange. Sa ne tii la curent.
Delia, felicitari pentru hocheist!
Olimp, asteptam vesti despre culoarea caruciorului!
Bobitza, daca ai stii prin cate am trecut si eu in sarcina asta...stiu ca e greu, dar m-am gandit numai la bebel, ca el nu si-ar dori sa fiu suparata si stresata! Sanatate multa sotului!
Flory, multumesc de ibfo cu privire la dres. Am sa trec si pe la Orsay, sa vad ce au. Ieri mi-am cumparat un dres 40 den de la Gatta, pt. gravidute, dar culoarea piciorului, ca doar asa aveau, asa ca mai caut.
Chitaila, bine ai venit!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Neata. Ama, nu e cazul sa te gandesti de 2 ori la treaba asta. Nu iau utrogestan insa am luat ovule in alte ocazii si am patit si eu nu odata ceea ce ai patit tu. Cu siguranta era o bucatica de ovul nedizolvat.
Lichidul amniotic nu se inlocuieste. Pe ala il pierzi odata si bine... la nastere. Si este lichid ca apa. Si incolor ca apa... asta bineinteles daca nu sunt alte probleme. Pierderea de lichid amniotic inceata.... ca altfel n-am stiut cum sa ii zic.... este ca si cum nu ti-ai putea controla vezica urinara. Simti ca faci pe tine. Daca membranele se rup de tot.... cum am patit eu inainte de nastere... atunci senzatia este cam ca la ciclu x 100 si la exterior se vede ca si cand nea gica de la etajul 2 a aruncat cu o punga cu apa.
Deci no worries. Daca ajuta la psihic vorbeste cu un ginecolog.

Alina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Happy, sigur e utrogestanul, cum a zis Maitreyi. Lichidul amniotic nu curge cand se inlocuieste, ca nu are pe unde iesi.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 15+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Ieri am fost la eco, doctora era intr-o mare forma!Bebelinul nostru era intr-o forma maxima de zvapaiala, nici nu putea sa-l masoare. Pana la urma m-a apasat putin pe burtica si s-a linistit pret de cateva secunde. Are aproape 3,5 cm, 2 maini,2 picioare, stomacel si 2 emisfere cerebrale. Este mai mare cu o saptamana dupa masuratori fata de normal. Am discutat si cu dr. despre felul nasterii, iar ea tinde sa ma indrept spre cezariana, sa imi cam iau gandul de la nastere normala. Am fost entuziasmata cand am aflat ca face nasteri si la Regina Maria si la Sanador, nu numai la Filantropia. Ma mai vad cu ea in saptamana 16, dupa ce ii trimit scan dupa rezultatele la BT si eco morfofetala de trim. 1.
Am uitat sa o intreb: eco morfo fetala de trim 1, se face pe burtica?

9+

Mergi la inceput