Burtici cu stelute de iulie - august 2013 (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Burtici NB!
Merg sa spal una bucata pitica plangacioasa si f galagioasa! Zilele astea facem crize cu caninii ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

yvyana de baiat care sa se transforme in fetita n-am mai auzit,dar de fetita care devine baiat mai tarziu am vazut f multe cazuri.
Eu cred ca si carucioarele se vor tot schimba pana la vreo 20 si ceva de saptamani.
Eu la 13 saptamani i-am zis doctorului ca nu vreau sa-mi spuna nimic,mai bine la urmatoarea consultatie,cand o sa am 18 saptamani.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Pai cum sa nu? Cred ca toti vedeau cordonul ombilical si nu erau nici cei mai priceputi dr
Si eu sint sigura ca se vor mai schimba carucioarele pana la morfo-fetala din S20-22; eu sint aproape sigura ca este baiat si dr la fel pentru ca datorita problemelor pe care le-am avut am facut pana acum 5 eco din S12 pana saptamana trecuta (din care 2 3D/4D) si maine merg iar, daca nici maine nu se schimba nmk e clar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

yvyana te asteptam maine cu vesti,poate punem si culoarea caruciorului.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Noapte buna . Ma bag la patut .

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Buna dragelor,

Din pacate nu am avut timp sa mai intru in ultima vreme. Am avut o perioada extrem de agitata si cu evenimente nu tocmai placute...soacra mea s-a operat la tiroida (dupa mari discutii cu o dr. cardiolog care nu voia sa-i dea acordul), apoi sotul meu a fost diagnosticat cu guta (o boala in care nu prea mai ai voie sa mananci carne sau sa consumi alcool). Are numai 36 de ani si e anormala boala asta la varsta lui.

In fina, supararea mea vine din ce mi s-a intamplat azi. Am fost la Medlife, unde am un abonament, pt a ma lua un dr in evidenta si pt a face diverse analize. Am mers la o doamna dr. in urma unei recomandari de la o prietena care spunea ca e grozava...Ne-a intampinat cu o fata si o atitudine Parca eram niste boschetari din canal...
Apoi, a zis ca vrea sa imi recoleteze niste probe pt secretie vag. si col. Eu am acceptat, normal.
Dupa ce a terminat de prelevat aceste probe, s-a apucat si mi-a facut control ginecologic manual, apasandu-ma f puternic pe abdomen, in partea de jos, acolo unde e bebe.
Eu m-am speriat pt ca stiu cat de gingasa e dr Dragu, la care merg eu mereu...avand in trecut acel hematom, se poarta f finut si niciodata nu mi-a facut control gineco manual.
I-am zis acestei dr ca ma doare si a zis sa stau ma relaxata ca nu face nmk. Eram ingrozita, ma gandeam ca o sa patesc ceva...
A zis ca e bine, uterul e relaxat...ma rog, daca merita scarificiul asta sa ajunga la aceasta concluzie...

Poate sunt eu nebuna, nu stiu, dar voua va fac dr astfel de controale? Sunt indicate? Eu merg maine la eco si va rog sa ma credeti ca simt ca nu mai am rabdare pana la 14:00, maine. Am stat cu mari emotii toata ziua, ma tot uitam in chilotei sa nu patesc ceva...
M-a traumatizat pur si simplu femeia asta...

Alexandra 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Revin cu un update al semnaturii

Alexandra 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Bobitza, eu merg la un medic ce nu mi-a facut niciodata tuseu vaginal si pentru asta il apreciez foarte mult. Personal, sunt impotriva acestei practici, in afara, din cate am auzit, nu se mai practica asa ceva. Numai ecografii.
Miercuri voi merge la alt medic la o clinica particulara, pentru o alta parere si pt ca oscilez intre nastere la stat (unde e medicul actual) si nastere la privat. M-am programat doar pt ecografie si intentionez sa mentionez din clipa cand intru in cabinet: fara tuseu vaginal, doar ecografie. Altfel ies, nu mai fac niciun control.
Am auzit foarte multi medici ce practica acest control "cu degetul" pana la nastere, ba chiar aceasta "cotrobaire" declanseaza nasterea multora. Stiu caz in care gravida a fost pe cale sa piarda sarcina in luna a sasea din cauza acestei practici invechite, dupa parerea mea.

13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

bobitza te cred ca ai fost traumatizata de consult ... mie personal nu mi s-a facut un control pe masa de cand sunt ..doar 2 controale cu eco intern si unul pe exterior... ce-i drept m-am cam socat de cum apasa cu ecograful pe burta mea dar m-am gandit ca stie el ce face si BB se misca acolo de zor si reactiona de fiecare data la presiune si nu a patit nimic. Nu te speria ... nu cred ca ar apasa ei incat sa iti provoace o sangerare ... poate pur si simplu Dr respectiva are un stil mai grobian.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Bobitza nici mie nu mi-a facut nici un control pe masa numai eco. Poate cine stie doc asta e altfel. Stai linistita ca il agiti pe bebe

15+
Dana

Mergi la inceput