Burtici cu stelute de iulie - august 2013 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
olimp spune:
cris ma bucur ca esti bine , scuze ca am inteles altceva... , bafta la DT si la hematolog , mergi la Nicorici ? papa Kiwi crede-ma ca functioneaza si cu ele , dar nu ca papi o data si astepti sa fie bine , papa zilnic 3-4 fructe si ai sa vezi rezultatul.
maria mamaliga ta de fata ! iar mi-ai facut pofta de budinca caci am uitat de ea , iti place sa ma chinui nu-i asa , glumesc
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
17 +
yvyana spune:
Burtici chiar ca nu tin pasul cu voi!
Aveti un spor...
Vroiam sa va spun despre constipatie, m-am chinuit ingrozitor la prima sarcina cu ea, deja de prin S20 era jale, am luat o perioada si lactuloza, dar acum m-am hotarat sa-mi stabilizez meniul din timp: deci pap tarate cu iaurt, dar nu zilnic, cate 3-4 fructe de kiwi zilnic, primele 2 la trezire pe stomacul gol si ultimele seara la culcare, cate 5-6 prune uscate in cursul intregii zile, primele 3 tot asa dimineata pe stomacul gol si merg de 2 ori/zi la baie, nu mai am probleme! Deci incercati asa, merge garantat, macar o perioada ca la mine de obicei se obisnuieste organismul cu toate, dar sper ca de data asta nu e asa. Dar cum a spus Olimp asteptati o zi doua sa-si faca efectul regimul!
happy_ama spune:
Cris, Maria, voi poate aflati acum la 12...
Adde, deci ai patit ca mine
Olimp, eu am votat baietel la tine dar iti doresc sa ai ce iti doresti!
Eu una imi doresc in mod egal si si
Happy_Ama 15+
olimp spune:
yvyana asa este cu putintica rabdare se rezolva toate
happy eu sincer si sotul ne dorim fetita , dar important este sa fie sanatos , indiferent ce va fi
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
17 +
yvyana spune:
Eu la prima sarcina am aflat in S18 ca e fetita, pana atunci mi-au zis 2 dr ca e baietel, dar nu s-au pronuntat sigur, nimeni nu-ti zice de fapt ca e sigur asa la varsta asta, prin S16 unul din dr deja zicea ca parca nu mai vede nmk intre picioare, iar in S18 mi-a zis sigur, dar am asteptat morfo-fetala din S21 ca sa ma reasigur si atunci a scris clar sex feminin pe biletul de examinare, mi-a aratat labiile, le-a si pozat
In ceea ce priveste tipul ecografiei, nu se pot face masuratorile decat in modul 2D, ceea ce-i intereseaza pe doctori asa se masoara, modurile 3D/4D sunt pentru deliciul parintilor (si pentru castigul clinicilor private) ca se vede bb cum se misca, fizionomia etc. oricum nu sunt multi dr experimentati in tehnica asta, mie la pice mi-au dat o poza 3D facuta in graba prin S20 care era ca naiba, parea un mic monstrulet ; acum am schimbat dr si mi-a facut poze 3D si film 4D inca din S12 si se vede piciul perfect, manutele, degetelele si mai ales putza pe care mi-a si pozat-o ca l-a prins in pozitie optima Deci totul depinde de experienta ecografistului; si eu la prima sarcina am platit o caruta de bani, vreo 600 RON pentru eco 3D/4D la un prof mega cunoscut etc. etc. ca sa fie bine si am ramas dezamagita, nu-si merita banii; acum la pici fac doar strictul necesar, deci doar eco 2D ca asta ma intereseaza, sa masoare toate cele bine si corect nu sa platesc dublu pe eco doar pentru 3 poze si 10 secunde de film
happy_ama spune:
Maine vei afla, Olimp! Sunt emotionata pt tine asa, pe bune de-abia astept sa ne spui!
Happy_Ama 15+
Mony08 spune:
Sunt de acord cu tine Paula,ca eu de abia ma tin cu lista cu gravidutele noi
Te asteptam cu vesti Olimp
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 16+
yvyana spune:
Cineva intreba cat de des misca bb, nu mai stiu cine; eu la prima sarcina odata ce l-am simtit, in S18, am simtit mereu (bine era si timpul la varsta aia a sarcinii); acum l-am simtit prin S13 si din S14 il simt zilnic, de mai multe ori pe zi; de obicei dimineata si seara are program, dar fiecare bb are alt program; stiu ca gagalicea mea avea program in burtica pe la pranz si in toiul diminetii pe la 4-5 dimineata imi dadea coate si picioare si eu nu mai puteam sa dorm, evident ma termina mai ales cu repriza din toiul diminetii asa a fost pana am nascut
olimp spune:
da fetelor sper ca maine sa vin cu vesti despre culorea caruciorului , acuma va pup ca mi-e de zile mari !
17 +