Burtici cu stelute de iulie - august 2013 (18)
Raspunsuri - Pagina 9
graphistar spune:
Delia, felicitari pt !
Bubulina, multi ani fericiti !
Anka, multumesc pt raspuns, asa este, ma voi duce direct la TT.
13
diana_popa27 spune:
Delia felicitari pentru baietel
Bubulina La multi ani!
Eu am fost azi la matern sa vad cum e...am fost destul de tarziu si nu mai era nimeni pe acolo si mi-au zis sa revin maine de dimineata sa il gasesc pe DR la care vreau sa merg. Am inteles ca sunt renovate saloanele de pe aici si daca dai un ban sunt si saloane single sau cu 2-3 max in camera si doamnele de etnie romma sunt pur si simplu pe alt palier (mi s-a parut curajos din partea aradenilor ... nu e tocmai politically correct)
Am o prietena care a mers la privat pe tot parcursul sarcinii (ca au aparatura mai buna si etc) si a nascut la stat si nu a fost nici un fel de problema.
Acum voi ce ziceti ...sa fac asa sau sa ma duc la stat cu totul? Eu ma gandesc ca ar fi bine sa am o relatie "stabila" cu medicul care ma asista la nastere . Voi ce spuneti ?
16+
Adde2510 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_ama deci chiar o sa raman singura "ignoranta" Happy_Ama 15+ |
Happy draga, nici n-am terminat de citit tot si am intrat sa-ti spun ca nu esti singura :)) Nici eu nu stiu. la 12 saptamani cica s-ar putea sa fie baietel, acum la 16 - alt dr. mi-a zis ca totusi nu vede nimic de baietel. Mai am de asteptat 5 saptamani pana la morfo fetala dar macar atunci sa se vada sigur, asta e!
olimp spune:
happy sa zic ce este 50 % baiat si 50 % fetita , glumsc
eu zic ca e fetita ...stiu ca vrei baietel dar eu asa simt...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
17 +
olimp spune:
paula si eu zic la fel sa nu tot schimbam DPN caci la fiecare ecograf se vor modifica datele , oricum si data aceasta nu e batuta in cuie
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
17 +
olimp spune:
cris cum te simti ? s-a oprit sangerarea ?
mihaela am citit postarea ta , condoleante , stiu ca nu e usor sa treci prin asa ceva nici cand esti fara bebe la puratator daramite acum.
sper ca s-a oprit sangerarea si sunteti bine , mult repaus , daca vrei pune urogestan intravaginal e mai eficient ca duphastonul .
si asteptam vesti bune.
17 +
Cris_25 spune:
happy_ama, nici eu n-am culoare la carucior ... simt si eu ca e baiat, la fel ca tine ... noi ne dorim amandoi fetita, dar ne bucuram si de baiat
olimp, eu n-am avut sangerari ... doar ceva dureri de burtica si de spate ... pe care le asemanam cu cele de CM ... acum mi-am dat seama ca durerile de spate nu sunt chiar de spate ... sunt localizate acolo jos ... parca e o presiune pe fund (scuze de exprimare) ... Tre teama mi-e ca sunt de la constipatie durerile astea! Deja nu mai stiu ce sa iau ...
Maine fac si eu DT ... si merg si la hematolog! Sper sa fie cu noroc ziua de maine
11+
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
MariaBcf spune:
Happy Ana mai suntem care nu stim culoarea caruciorului , deci nu esti singura
Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
9+
MariaBcf spune:
Bubulina LA MULTI ANI
Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
9+
MariaBcf spune:
Olimp ti-ai facut budinca? Azi am facut de capsuni , acum pap , iti trimit si tie virtual o portie
9+