Bebelusi de Sep-Oct 2013 (3)
Raspunsuri - Pagina 5
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Pos Miha, avem o oportunitate de la serviciul Balaurului sa mergem in Cardiff/ Swansea, ca ei au o fabrica mai in vest. Chiar aseara imi arata hubby la TV un meci de forbal Swansea-cineva (nu mai stiu cine) . Am retinut Gower peninsula, care era deja in plan si da, o sa avem masina deci suntem deplasabili. De zbor, eu imi doresc sa fie. Sa fie - punct. Ca deja saptamana asta pe Otopeni s-au anulat multe zboruri catre zona aia - o sa aterizam in Cardiff. Shopping - poate alta data Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
Sigur, sigur Ioana! Va doresc un timp foarte frumos si distractie placuta!
mihahegarty spune:
Ioana, vremea aici s a imbunatatit considerabil! Deci sigur o sa veniti maine in Cardiff!
mihahegarty spune:
DarkBendis, sincer, si eu ca si Ioana nu am stiut de bendis.
Dar foarte interesanta explicatia si povestea nick ului.
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elena_R Mihaela, ce frumos din partea ta ca o ajuti pe prietena ta din Romania. |
Elena, crede ma ca te as ajuta si pe tine daca ai avea nevoie. Fara nici o problema si cu foarte mare drag.
Si o zic foarte sincer.
mihahegarty spune:
Laura_lupu, offff prin cate ai trecut pentru a ramane insarcinata! Dar uite ca doamne doamne a fost bun cu tine si acum esti o graviduta frumoasa! Sa fie bine pana la capat!
mihahegarty spune:
Salome Felicitari pentru ca bebe e unde trebuie! Yeaiiii!
In legatura cu sperma si daunatul, noi am comis o pe vremuri, cand eram insarcinata in saptamana 5 si 7 si nu a fost nici o problema, dar depinde foarte mult de la corp la corp. Acum daca asa ti a zis medicul, poate stie ca ai sarcina cu un risc mai mare si probabil de aia ti a spus asa.
mihahegarty spune:
Pup toate fetele de aici. Ma scuzati ca am intrat asa de fugitiv azi, Dar am avut prietenii veniti de la drum lung si le am facut si lor ceva de papa. Maine e weekend deci Sper si eu sa intru mai des.
Va pup pe toate fara exceptie, va doresc o noapte buna si o zi si mai buna maine. Ne auzim maine, v am pupacit zanelor!
Night night!
pastilutza spune:
Felicitari Salome .....Ma bucur ca bebe e bine pozitionat.
Care este varsta bebelui? Ti-a zis?
Acum ma documentez si eu despre medicamentele pe care ti le-a dat.
Eu momentan iau doar acid folic,nimic altceva si asta de la mine putere.
dunemaire spune:
Presupun ca e voba ori de o ginecoloaga mai in varsta, ori de o sarcina cu risc. Altfel alimentele sarate (rezonabil) nu au treaba cu sarcina,sexul e la liber (nu agatari de candelabru si alte acrobatii dintr-astea, intelegeti si voi )pana prin luna a 7-a, cand incepe prostaglandina din sperma sa fie facilitatoare de contractii. Bai se pot face pana la sfarsitul sarcinii in apa calduta, nu fierbinte, fara probleme. Cea fierbinte e interzisa din nou din motive de contractii.
Ideea in sarcina e sa te simti bine pe cat posibil, nu sa te privezi inutil de lucruri care iti plac. O sa avem parte destul de limitari impotriva carora nu avem ce face. (Sa va vad ridicandu-va din pat fara sa icniti si sa va impingeti din coate/pumni prin luna a 8-a )
Ada, mama de Timea Christiane, 16.09.2003 si Teodora, 20.05.2010