Bebelusi de Sep-Oct 2013 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns salome10 spune:

Da la ecograf a spus ca am 4 saptamani de sarcina, la calculul de pe site imi spune ca am 6 de la ultima menstra. Doctorita aree vreo 47 de ani, deci nu e in varsta.
Tensiunea o am 9- 10 si. Si toate indicatiile astea mi le a dat fara sa imi spuna ca am sarcina cu rrisc (la insistentele mele mi a dat si tratamentul acesta pentru ca am spus ca nu vreau sa ne expunem la nici un risc) eu cu sotul meu ne dorim tare mult acest bebe.

Mergi la inceput

Fetelor cand s a referit la sarat a sspus ca nu trebuie sa stau cu solnita pe masa, sarea se pune doar in mancare gatita si atunci nu exagerat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Asa da, suna deja a chestie de bun simt, nu a tortura.

Ada, mama de Timea Christiane, 16.09.2003 si Teodora, 20.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

fetelor mii de scuze ca nu am mai scris dar chiar eram in butoi!

insa astazi vin in sfarsit cu vesti bune!!! am fost la eco.... si bebe este acolo vazut si auzit inimioara! 141 de batai pe minut sunt in culmea fericirii!!!
insa este riscul mare de avort si mi-a dat Utragestan 200 de 3 ori pe zi sa protejam sarcina! si ma asteapta peste 2 sapt. sa ne asiguram ca totul e bine!
dupa UM sunt 7 sapt. dupa eco 6 si 3 zile! dar si la prima sarcina bebe ramanea in urma cu o saptamana!

merg sa schimb semnatura..

I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!

Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010 si 5+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dunemaire

Asa da, suna deja a chestie de bun simt, nu a tortura.

Ada, mama de Timea Christiane, 16.09.2003 si Teodora, 20.05.2010

Haa,ha ce comica ai fost cu tortura, eram si eu euforica si nu m am explicat cum trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pastilutza spune:

Fetelor,
ati cititi horoscopil copiilor fecioara?
Eu m-am prapadit de ras.
Ca este un lucru bun sau un lucru rau, trebuie sa stiti ca copilul Fecioara este un copil foarte agitat. La ce altceva v-ati fi asteptat de la un copil care creste pentru a fi un perfectionist?
Tineti cont de faptul ca acest copil este unul deosebit si are nevoie de o rutina zilnica. A avea anumite tabieturi nu este chiar un lucru rau, dar nici sa nu va ganditi sa incercati sa I le schimbati! Acest copil nu poate suferi defel schimbarile. Ii place sa ciuguleasca mancarea, asa ca trebuie sa i-o puneti la indemana la orele de masa. In ciuda acestor particularitati, acest copil nu are nevoie de foarte mult. Un dormitor curat, lucruri simple sunt suficiente pentru ca el sa fie multumit.De asemenea, copilul Fecioara este capabil sa se joace ore in sir de unul singur, simtind prea putin nevoia sa aiba companie sau sa I se dea mare atentie.Va simti nevoia sa vorbeasca foarte devreme, probabil mult mai timpuriu decat majoritatea copiilor din jur. Ii trec multe lucruri prin capsorul lui si simte nevoia sa le impartaseasca si celorlalti.De la o varsta frageda il veti vedea rotindu-se in jurul mamei, din dorinta de a o ajuta la diferite treburi. Asta pentru ca simte o nevoie acuta de a-i servi pe cei din jur.Cu siguranta ca va face si multe traznai, se va fastaci, pentru ca acest copil este un pic cam timidIn concluzieCopilul Fecioara va excela de unul singur, dar cu bucurie va sari sa-I ajute pe cei din jurul sau, iubeste curatenia si ordinea si stie sa se distreze si de unul singur. Ce copil bun!

Intradevar, cred ca va fi copilul perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Salome, ce vesti bune de la ecograf. Merci ca ai impartasit sfaturile date de medic. Si eu sunt cam cu drobul de sare si daca ceva mi se pare dubios sau sunt pareri impartite, atunci chiar ca ma abtin, chit ca sufar haha

Vi4i ma bucur mult ca te-ai linistit si totul este in regula cu bebe. Sarcina usoara si linistita

Mihaela, esti o draguta, ca de obicei

Si eu cu mirosurile sunt ceva de speriat. Le simt de la o posta. Noroc ca nu se mai fumeaza aici prin restaurante/baruri, ca acuma chiar m-ar deranja, cu toate ca am fost si eu fumatoare convinsa pana nu de mult.

Voi cum luati progesteronul? Pastile sau ovule? Eu il iau in forma de ovule si tot timpul am impresia ca nu il pun bine sau ca nu il absorb cum trebuie.. uff

De cateva zile am o pofta de cola, ceva de speriat..stiu ca e una fara cafeina, dar nu am baut niciodata... oare am voie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elena_R

Voi cum luati progesteronul? Pastile sau ovule? Eu il iau in forma de ovule si tot timpul am impresia ca nu il pun bine sau ca nu il absorb cum trebuie.. uff

Medicamentul pe care il iau eu, Utrogestan 200mg se prezinta sub forma unei cutii ce contine 2 blistere cu cate 7 capsule moi fiecare, care se preteaza atat pentru administrare orala cat si vaginala.
Mie doctorita mi-a spus ca imi recomanda sa le iau cu apa, la distanta de mese si numai daca efectele adverse (somnolenta, ameteli) sunt prea intense sa le folosesc ca si ovule. Pana acum am rezistat eroic si le-am luat pe toate pe cale orala.
Din cate stiu pentru o buna absorbtie a substantei active in cazul adminstrarii vaginale trebuie sa stai la orizontala, de aceea se recomanda utilizarea inainte de culcare, ori eu la inceput am luat 600mg, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, era imposibil sa stau in pat dupa fiecare administrare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_lupu spune:

Totusi,cred ca depinde de personalitatea fiecaruia,de genele parintilor,si multe alte criterii.

Citat:
citat din mesajul lui pastilutza

Fetelor,
ati cititi horoscopil copiilor fecioara?
Eu m-am prapadit de ras.
Ca este un lucru bun sau un lucru rau, trebuie sa stiti ca copilul Fecioara este un copil foarte agitat. La ce altceva v-ati fi asteptat de la un copil care creste pentru a fi un perfectionist?
Tineti cont de faptul ca acest copil este unul deosebit si are nevoie de o rutina zilnica. A avea anumite tabieturi nu este chiar un lucru rau, dar nici sa nu va ganditi sa incercati sa I le schimbati! Acest copil nu poate suferi defel schimbarile. Ii place sa ciuguleasca mancarea, asa ca trebuie sa i-o puneti la indemana la orele de masa. In ciuda acestor particularitati, acest copil nu are nevoie de foarte mult. Un dormitor curat, lucruri simple sunt suficiente pentru ca el sa fie multumit.De asemenea, copilul Fecioara este capabil sa se joace ore in sir de unul singur, simtind prea putin nevoia sa aiba companie sau sa I se dea mare atentie.Va simti nevoia sa vorbeasca foarte devreme, probabil mult mai timpuriu decat majoritatea copiilor din jur. Ii trec multe lucruri prin capsorul lui si simte nevoia sa le impartaseasca si celorlalti.De la o varsta frageda il veti vedea rotindu-se in jurul mamei, din dorinta de a o ajuta la diferite treburi. Asta pentru ca simte o nevoie acuta de a-i servi pe cei din jur.Cu siguranta ca va face si multe traznai, se va fastaci, pentru ca acest copil este un pic cam timidIn concluzieCopilul Fecioara va excela de unul singur, dar cu bucurie va sari sa-I ajute pe cei din jurul sau, iubeste curatenia si ordinea si stie sa se distreze si de unul singur. Ce copil bun!

Intradevar, cred ca va fi copilul perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_lupu spune:

Elena R,
De ce sa nu ai voie sa bei Coca-Cola?Daca poftesti,bei.Eu beam cafea ocazional,sau cand eram cu sotul dimineata acasa.Dar de cand sunt insarcinata,cand miros cafea,pai beau.Nu mi-e rau de la ea,nici nu beau multa,nici prea tare,si o beau cu laptic sau frisca.

Mergi la inceput