Bebelusi de Sep-Oct 2013 (3)
Raspunsuri - Pagina 4
modima spune:
Uitati aici niste informatii utile, pt cele din romania http://baby.unica.ro/Familie/Sfaturi-practice/6-Drepturi-ale-mamelor.html?a=3556/2133083&p=1
La mine de ieri au inceput si greturile, care , ciudat, se accentueaza seara....eu scap de ele mancand arahide, de la prima sarcina mi-azis o cunostinta si asa am trecut usor peste perioada de greturi.
Si eu am luat cam 1-1,5 kg pana acum, dar nah m-au ajutat un pic si sarbatorile. Si mie mi-e frica sa nu ma fac cat o purcica, auzisem ca la a doua sarcina se pun kg mai usor :) La prima am reusit sa adun doar 13kg pana la final. Sa vedem ce va fi acum
laura_lupu spune:
Tu sa nu-ti faci griji.Nu toate sarcinile si nu toate organismele se adapteaza la fel la sarcina.Din contra,miscarea fizica e importanta si recomandata sin tinpul sarcinii.
Adevarul ca si eu vreau din tot sufletul meu sa am sarcina perfecta,si tocmai din aceasta cauza imi pun uneori si eu intrebari de genul...daca n-o fi bine,daca blabla bla...
Fruntea sus si sarcina usoara
Citat: |
citat din mesajul lui pastilutza Buna dimineata dragele mele, Am revenit in Ro dupa o scurta vacanta de aproape 1 luna in Thailanda :)). Toata lumea ne intreaba daca e thailandez mititelu' :). Abia astept sa vina ziua cand voi merge la medic, parca nu mai am rabdare. Sa mi confirme medicul ca este totul in regula, ca in jurul meu aud numai de rau. ( gen- o mamica care in seara de carciun a pierdut sarcina, desi era in aprx 8 sapt....alta mamaica, care a pierdut 2 sarcini in luni mari, etc). De aceea mi-e si frica cu sportul acum...nu mai fac nimic. Iar daca car 4 kilograme, parca, parca mi se incordeaza burtica....si ma gandesc ca nu e bine, sa ma potolesc. Medicul de familie, la care am fost deja mi-a zis ca nu poate sa -mi recomande nimic, pana nu am sarcina confirmata de ginecolog. |
laura_lupu spune:
Da,Mihahegarty,aproape 4 ani de asteptari.Chiar tin minte,acum vreo 3 ani,in martie,mi-a intarziat CM 2 sapt.Iti dai seama,bucurie.Merg la farmacie(si cum eram proaspat venit in Germania,vorbeam nemteste de nu se putea),cer un test de sarcina (m-a salvat limba engleza).Vin acasa euforica,na...test de 30 de euro,care indica saptamanile de sarcina.Nerabdatoare,l-am facut de seara,ca la 2 sapt intarziere iesea rezultatul.De fapt....negativ.M-am simtit jalnic vreo 2 zile,dar am zis ca e doar inceputul,mergem mai departe.Si ala a fost inceputul,ca apoi am mers amandoi la dr.,am facut HSg si laparoscopie,anestezie totala,gaz in abdomen,vai de capul meu.Toate astea ca sa imi spuna ca am un corp foarte sanatos.
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihahegarty
Miralexia Ce mult ma bucur pentru tine ca totul e bine cu bebe, super vesti!! Tu si cu Laura ati obtinut sarcina asta dupa mai multi ani de incercari, nu? Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara 21.07.2011 Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii. |
JoyJoy spune:
citat din mesajul lui eris Joyjoy felicitari pentru cele 2 inimioare |
Multumesc frumos!
JoyJoy spune:
citat din mesajul lui alinabold Eu am descoperit covrigii, de tip brezel. Ma juta ft mult impotriva greturilor. Iau la sevici cate 2 covrigi si toata ziua mananc din ei, cam o bucatica mica la 1-2 ore. |
Nici nu stii ce fericita sunt. Mi-am cumparat azi covrigi de Buzau, varianta cu tarate. Functioneaza! E incredibil! Si-o fi varat sau nu si Placebo coada in povestea asta nu stiu, dar cum rontai 2-3, cum se diminueaza starea de greata.
Multam de pont!
Ioana_Pos spune:
Elena, in toamna am urmat un tratament cu hormoni ca sa scap de un chist care crestea cam mare... Din decembrie nu am mai luat niciun fel de pastila.
pastilutza spune:
YUPIII, suntem 3 cu acelasi DNP, 19.09.2013.
Dragale mele, voi simtiti o presiune in ovare, de genul acela ca inainte de CM? La mine parca se acutizeaza seara.
Aaaa, am uitat sa va intreb: cum stati cu mirosurile? Eu am inceput sa simt fumul de tigare din hainele sotului meu, care saracul e nefumator...dar mai bea si el cate o cafea in locuri unde se fumeaza.
Politista ma fac :))
salome10 spune:
Buna seara burtici!
Astazi am fost si eu la primul ecograf si am vazut bebe. Era implantat la locul potrivit. Mi-a prescris doctorita Femusun si Utrocestan 200 mg (asta pentru ca am cerut eu sa fim preventive sa nu am surprize) 1 inainte de somnic. Mi-a dat si o lista lunga de analize. Eu am luat pana acum Elevit din propria initiativa, a spus ca nu e rau, dar este mai complex pentru primele luni Femusun care cuntine Omega 6 si mai mult acid folic. Intradevar e mai scump, dar eu am incredere in doctorita, care stat de vorba cu mine 30 de minute. Ca sfat mi a spus sa imi iau adio de la baile in cada, sa nu consum nici un aliment sarat si ca sperma dauneaza la inceputul sarcinii.
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui Miralexia Buna Mihaela La mine a aparut la aproape 1 an...nu e mult dar cand iti doresti asa mult fiecare zi e luuuunga. Pupici si succes tuturor fetelor |
O daaa, mare dreptate ai Miralexia! Eu si dupa 2 luni incepusem sa ma impacientez.
mihahegarty spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioana_Pos
da, si suntem printre primele (sau chiar primele) care au scris Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
Exact! :))))))
Macar de bine de rau tu ai sperante sa ti confirme, dar eu inca mai astept ciclul. In fine, mai astept pana la sfarsitul lui ianuarie, daca nu vine, chiar nu stiu ce o sa fac....
Daca ar fi ca ciclul sa vina azi, 24 ianuarie, pe calculatorul 'cand vine barza' imi iese dnp pe 31 octombrie. Dar cum nu mi a venit....
Si ieri puteam sa jur ca mi vine, exact asa aveam durerile si nik dom'le! In fine, mai astept pana pe 31 sa vedem...