Bebelusi de Sep-Oct 2013 (3)
Raspunsuri - Pagina 16
modima spune:
Sincer nici la noi nu se dau asa usor medicamente in sarcina, cel putin data trecuta nu m-a ňasat sa iau mai nimic, acid folic si magne-b6 mi-a recomandat, dar eu luam deja de vre-o o luna elevit ca imi prescrisese alt ginecolog cand am mers sa vad daca tot eok ca sapot ramane insarcinata.
Acum inca nu am ajuns la control, pe vinerimerg,am emotii cu carul :D
pastilutza spune:
Dragele mele,
Roxana Claudia- bun venit si sarcina fara griji.
criss21-bun venit si tie si multa, multa santate si rabdare.
elutza82- multumesc pentru stafturi si ca ne impartasesti din experienta ta. Evident ca si eu l-am controlat foarte bine pe doctor, inainte de a-mi face o programare la el. Pe net sunt doar cuvinte de lauda la adresa lui, iar recomandarile prietenelor care au nascut cu el sunt foarte bune.
Impresia de la vizita a fost buna, mi-a placut de el.
Dar na, carcotesc si eu pe aici cu voi.....mai desfac firul in 4. :))
Cu cine sa vorbesc despre sarcina toate detaliile, daca nu cu voi???
Pe sot nu pot sa-l barai cu toate detaliile astea, la birou nu am anuntat, restul prietenelor au deja copii de cativa anisori si nu cred ca au chef de mine sa le toc marunt , marunt despre orice vorba a medicului sau impresie de-a mea.
Ca sa complic situatia, ma duc si la medicul 2....Atunci sa vedeti cat o sa scriu si cat o sa mai avem de dezbatut !!!
Azi am foacut programare la Filantropia pentru morfologia de prim trimestru. Aceasta va fi pe 11 martie la doamna doctor Veduta.
Am auzit ca la spitalul Filantropia se organizeaza si cursuri : Scoala tinerelor mamici, gratuit.
am sa cer mai multe detalii cand merg la Eco si va dau de stire.
JoyJoy spune:
Salutare tuturor burticilor :)
Scriu si eu .... ca sa scriu ...
Inca nu am vesti, vreau sa ma duc vineri la o ecografie fiindca s-au gasit niste "capete luminate" sa imi spuna de sindromul geamanului disparut...
Pentru o sarcina obisnuita mentinerea simptomelor inseamna ca sarcina decurge normal, in cazul sarcinii gemelare, inseamna ca cel putin unul din bebei este ok, dar nu iti garanteaza ca amandoi sunt ok...
Asa ca ma duc ca sa ma asigur ca inimioarele mele sunt acolo bine mersi... ca sa dorm linistita!
Mi-am programat ecografia dublu test pe 25 februarie. Indiferent de rezultat intentionez sa fac amniocenteza, in primul rand datorita varstei, neavand niciun caz de aberatii genetice pana hat in timp la stramosul maimuta, dar cum riscul creste exponential odata cu varsta mamei, o sa fac amnio!
In rest, credeam ca e mai placut sa fii insarcinata!!! Greturile, problemele de tranzit intestinal , toanele si schimbarile bruste de stare nu au fost nicicand pe lista mea de favorite . Zilele trecute m-am trezit injurand ca un birjar un participant la trafic pe care l-am evitat in ultimul moment .
Pup burtici! Sarcini usoare!
pastilutza spune:
JoyJoy- sa ne dai vesti frumoase, ca totul este in regula, dupa ziua de vineri. :)
Apropo de trafic......eu ieri, vorbind la telefon, evident fara hands free :)), am atins cu oglinda masinii mele, oglinda unui taximetrist care stationa aiurea in mijlocul strazii.
M-am panicat, m-am oprit, l-am intrebat pe taximetrist daca e totul in regula ( deja imi facusem in cap un scenariu cu taximetristul isteric ca i-am atins masina ), slava Domnului ca totul a fost ok si nu a patit nimic oglinda taxiului, asa ca am plecat mai departe. :)
Elena_R spune:
Neatza!
Bine ati venit Criss si Roxana, sarcini usoare si bebei sanatosi!
Mess, chiar ca ai avut o experienta cam aiurea cu moasa. Asa ma simt si eu cateodata cand ma duc la doctor dar incerc sa ma consolez cu ideea ca desi sarcina asta este cel mai important lucru din lume pt mine acuma, doctorii si asistentele se ocupa cu asa ceva de cateva zeci de ori pe zi deci diferenta de interes e imensa.. Asta e, nu toti sunt facuti pt meseria pe care o practica.
Alina, succes maine la doctor sa auzi inimioara!
Modima, succes si tie vineri! deci pana acuma nu ai fost deloc la doctor? in cate saptamani esti? Si eu merg tot vineri, abia astept, poate chiar aud inimioara, cu toate ca voi fi de abia la 6 sapt si 3 zile
Joy, se pare ca vineri e o zi tare importanta si pt tine Mult success si asteptam vesti cum se prezinta bebeii tai
Eu nu am inca greturi, ar trebui sa fiu ingrijorata? Sau bucuroasa ca poate e baietel? haha Restul simptomelor sunt inca prezente deci nu ma panichez chiar asa tare
Elena_R spune:
Azi am o mare dilema. Please heeeeelppp!! La vara voi fi una din domnisoarele de onoare (bridesmaid) la nunta unei prietene si tocmai m-a anuntat ca a gasit modelul de rochie pe care vrea sa o port si sa ii dau masuratorile ca sa o comande. Ce ma fac???? Nu stie nimeni in afara de sot deocamdata de bebe si nu as vrea sa zic pana nu trec de primul trimestru.. Nici nu vreau sa o bag la cheltuieli pe fata sa comande o rochie acuma ca mai apoi sa ii spun ca nu am cum sa o port pt ca in Iulie o sa fiu super insarcinata in 7 luni. offfff Stia ea ca aveam in plan pt anul asta un bebe si chiar glumeam acum ceva timp pe tema asta, spunandu-mi ca pt mine o sa aleaga un model de rochie cu talie din aia ridicata (empire waist). Sper ca are inspiratia sa se tina de cuvant hahah
Voi ce ati face in locul meu?
JoyJoy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elena_R Azi am o mare dilema. Please heeeeelppp!! La vara voi fi una din domnisoarele de onoare (bridesmaid) la nunta unei prietene si tocmai m-a anuntat ca a gasit modelul de rochie pe care vrea sa o port si sa ii dau masuratorile ca sa o comande. Ce ma fac???? Nu stie nimeni in afara de sot deocamdata de bebe si nu as vrea sa zic pana nu trec de primul trimestru.. Nici nu vreau sa o bag la cheltuieli pe fata sa comande o rochie acuma ca mai apoi sa ii spun ca nu am cum sa o port pt ca in Iulie o sa fiu super insarcinata in 7 luni. offfff Stia ea ca aveam in plan pt anul asta un bebe si chiar glumeam acum ceva timp pe tema asta, spunandu-mi ca pt mine o sa aleaga un model de rochie cu talie din aia ridicata (empire waist). Sper ca are inspiratia sa se tina de cuvant hahah Voi ce ati face in locul meu? |
Atata timp cat ea este la curent cu planul vostru, cred ca pe chestia asta ar trebui sa marjezi. Ii spui simplu si direct ca nu ai vrea sa nu poti intra in rochie si sa mai astepte. Si daca am presupune ca ea s-ar gandi la posibilitatea ca tu sa "ramai" luna asta, tot nu ai mai avea aceleasi dimensiuni in iulie. Eu una asa as face. Succes
lorilady spune:
Permiteti-mi sa ma alatur si eu burticilor de sept-oct. Azi am aflat ca va mai veni o minune in viata noastra :)(UM 29.12.2012 DPN 07.10.2013). Saptamana viit. am programare la ginecolog, sper sa fie totul in ordine. Va pupacesc !
Vi4i spune:
Buna seara la mamici de sumburei de dovlecei!!!!
in primul rand bun venit noilor burtici!!! sa aveti o sarcina usoara fara probleme si bebei la termen!
I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!
Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010 si 7+
Vi4i spune:
am primit si eu parola pe PM... mersi...zic poate de data aceasta invat si eu cum sa fac modificari pe prima pagina si sa deschid capitol nou!
I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!
Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010 si 7+