Bebelusi de Sep-Oct 2013 (3)
Raspunsuri - Pagina 17
Vi4i spune:
Pastilutza felicitari p-u bebe de un cm.
sa va zic si eu.. nici aici in Grecia nu se dau medicamente in timpul sarcinii.... nici de no-spa nu stiu. aici doar acid folic si in caz de dureri sau daca sunt probleme sa da utrogestan si mai tarziu fier si calciu. pe mine dr meu la sarcina trecuta m-a certat p-u suplimente p-u sarcina ce am inceput sa le iau de capul meu... zice ca nu este nevoie de atatea vitamine si ce mai contin ele acolo atata tipm cat mancam bine si diversificat.
I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!
Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010 si 7+
Vi4i spune:
Joyjoy cine sunt aceste "capete luminate" care sa-ti spuna de asa sindrom???
la sigur amandoua inimioare sunt acolo si bat ele repejor!
sper sa vii cu vesti bune vineri...si nu mai asculta "capetele luminoase" ca asa nu mai apuci sa dormi!
I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!
Vi4i spune:
sa va mai zic putin de mine...
eu doooooooooorm din picioare! chiar asa dorinta de somn nu am avut niciodata! mananc eu dorm,merg la market eu dorm,chiar cand ma contrazic cu sotiuniea eu DORM!!! mamaaaa pai eu asa nu pot face mai nimic,daca ma lasi undeva in pace eu acolo adorm ....
nu mai zic de foame incontinuu,mananc ca haplea si nu ma pot opri... cu asa temp ma fac cat un butoi! deja 3 kg am pus
la prima sarcina nu am avut nimic din astea,cand zic nimic...nici somnolenta nici foame... ufffffff
nu mai zic de nervii, atunci cand nu dorm,strig in gura mare! de ce? nici eu nu mai stiu!
Vi4i spune:
Elena si eu zic ca si Joyjoy. ii zici ca acum lucrati din greu la proiectul bebe si ca s-ar utea si fii mai burduhoasa la vara! si ca poate alege p-u tine totusi rochie cu talie inalta!
si nu iti fa griji ca nu ai simptome...mai bine fara decat cu! asa te bucuri de sarcina!! si eu sunt o norocoasa cu bebe la purtator dar fara simptome....inafara de somnolemta si FOAME!
DarkBendis spune:
Vi4i, ne luam de manuta amandoua! Si mie mi-e foame en gros, as dormi toata ziua (dar cine ma lasa, am de lucru, clienti, cel mic, sot, pisici etc) iar de kile in plus... nici nu vreau sa ma gandesc (si mai dau o raita la frigider) Saptamana viitoare merg la spital la control si vreau-nu vreau, o sa ma sui pe cantar... dar deja simt diferenta la blugi Si refuz sa umblu la hainele de "sarcina" pana intru in trimestrul 2!
Bun venit la fetele noi! Bine ati venit, Criss, Roxana si Lorilady! Vad ca se aduna trupa serioasa de Germania
Elena, si eu sunt de parerea fetelor, spune-i prietenei ca tu ai planuri pentru mai incolo si nu are rost sa ii dai acum niste masuri care la vara nu vor mai fi valabile Si sugereaza-i sa iti faca tie rochia in stil Empire... sau sa puna deoparte materialul si fie sa ti-o faci tu, fie sa o comande mai incolo.
Joy, sunt sigura ca vei veni cu vesti bune de la control si ca bebeii sunt bine amandoi.
Elena, sa stii ca nici eu nu am greturi - si sunt in saptamana a 9-a. Hmmm, daca ar fi bebe baietel chiar nu ar fi rau, asta micu' Mister ne-a spus ca el vrea mortis "brother"
Dark Bendis 8+
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
elutza82 spune:
Elena, hai sa-ti povestesc o intamplare de-a mea (apropo de cui si cand spunem de sarcina). Nici la mine nu stia nimeni ca sunt insarcinata, dar acum 2 zile, vorbeam cu prietena mea cea mai buna( despre care am pomenit intr-un mesaj anterior ca lucreaza la o clinica din Bucuresti). O intrebam ce planuri are pt ziua urmatoare, ziua ei de nastere, si din vorba in vorba ii zic: "stii sunt insarcinata, am vrut sa astept pana maine sa-ti fac acest frumos cadou, dar, nu ma mai pot abtine!!!" Pur si simplu simteam ca explodez daca nu-i spuneam
Bineinteles ca s-a bucurat pt mine, dar avem o gramada de discutat....
In cazul tau, daca nu este o prietena foarte apropiata, poti "merge" pe varianta lui Jo, este perfecta
6+
elutza82 spune:
Bun venit noilor burticutze Sa aveti sarcina usoara si samburei-dovlecei la termen
Aaaa, este trecut de 12 noaptea, trebuie sa-mi schimb semnatura....facem 7 saptamani
6+
mihahegarty spune:
Salut burticilor. Scuze ca nu am mai intrat. Sunt super ocupata (eu merg miercuri, joi si vineri la servici) plus ca am niste prieteni foarte dragi care stau cu mine pana pe 10 februarie. Dar eu urmaresc sa vad cand e nevoie de capitol nou si fac unul fara nici o problema.
Sper ca maine sa intru mai mult, caci o sa fiu ceva mai libera.
Va pup pe toate scumpelor si ne auzim curand!
Mihaelafalt spune:
Buna burtici.
Sunt si eu o burticuta cu DPN pe 08.09.2013 si UM 02.12.2012, initial m-am inscris la odiseea de iulie-august ca eu avand probleme automat o sa nasc prin cezariana si sigur va fi mai devreme, sfarsitul lui august, sper sa fie bine bebe si sa vina la termen.
Am intrat si la voi pentru ca suntem cu dpn apropiate si asa avem mai mult de discutat despre analize, si sarcina cam in acelasi timp.
Mie bebe mi-a cam dat ceva emotii am sangerat de vreo 2 ori saptamana trecuta dar suntem foarte bine, sanatosi, am fost luni seara la un eco de urgenta ca aveam pitici pe creier sa nu se fi intamplat ceva si tot de atunci am inceput cu injectii antispastice pentru contractii si repaos la pat, acum suntem foarte bine si cred ca maine fac o vizita la doctorita de familie sa imi iau si eu trimitere pentru analizele uzuale.
Ce sa va mai spun sarcini usoare si la termen tuturor, fetele la al 2 copil mai spuneti-ne si noua ce sa facem, cum e.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
pisellino spune:
Buna ziua fetelor
ma inscriu si eu daca ma primiti u.m. 13.12.2012, dpn 19.09.2013
azi nu am timp sa citesc din urma dar ma pun pe treaba cat de curand
va pup o zi frumoasa