Bebelusi de Sep-Oct 2013 (3)
Raspunsuri - Pagina 18
eris spune:
Buna fetelor!
Scuze ca nu am mai intrat de ceva vreme, asta nu inseamna ca nu va citesc, dar eu sunt adormita non stop mai imi e si rau as sta numai cu toaleta in brate insa nu pot voma...poate daca reuseam ma simteam mai bine.
Iannis a racit rau si mai nou a dat-o in altele il doare burtica foarte tare si face scaune cam moi.dupa ce ca abea ma taram eu acum saracutul nici el nu e bine:(:(:(
Marti trebuia sa merg la dr sa vad si eu ca totul este bine cu bebe insa cand am aj la cabinet dortorul nu era doarece avusese o urgenta si nu a mai putut ajunge...si am ramas masca...si eu ce fac?s-a gasit solutia si voi merge maine la ora 17 sa vedem ca totul este in regula.voi intra sa va spun ce am facut.
Bun venit noilor mamici si sa dea Domnu sa ajungem cu bine la final.
Va pup!!
Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008) + 8 sapt
poze noi: http://www.flickr.com/photos/27675080@N08/
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Buna burtici. Sunt si eu o burticuta cu DPN pe 08.09.2013 si UM 02.12.2012, initial m-am inscris la odiseea de iulie-august ca eu avand probleme automat o sa nasc prin cezariana si sigur va fi mai devreme, sfarsitul lui august, sper sa fie bine bebe si sa vina la termen. Am intrat si la voi pentru ca suntem cu dpn apropiate si asa avem mai mult de discutat despre analize... |
Buna Mihaela si bine ai venit!
Eu imi amintesc de tine de la aspirante. Mai citeam si eu pe acolo pe vremuri cand eram si eu aspiranta (nu ca acum nu as fi ).Am vazut ca ai avut niste pierderi de sarcina. Imi pare rau si sper ca acest bebe sa vina la termen si sanatos! Multa bafta la toate analizele si sa auzim numai de bine.
Ai sa activez la ambele odisee?
pisellino spune:
mai am umpic de timp asa ca va spun povestea mea pe scurt asa ca sa ne cunoastem mai bine deci ma numesc Catalina si mai am un baietel de 5 anisori cu un sindrom de genetica destul de complicat de explicat.am avut primul control la ginecolog acum 2 sapt si e totul ok cu sarcina noua, mi-a dat niste vitamine sa iau (femibion) locuim in germania si aici e totul foarte diferit fata de tara noastra.am mers la un cabinet privat dar gratis cu asigurarea de stat si a fost foarte frumoasa vizita mi-au facut analize de sange, urina toate in acelasi cabinet fara sa ma trimita sa stau la cozi la laboratoare si sa intru deja lesinata la recolatat sange deci e bine, intr-o ora m-a rezolvat cu toate controalele, am auzit si inimioara la bebe asta nazdravan.e mai bine chiar si decat la roma unde am nascut primul copil dar nu ma plang ca acolo au fost oameni foarte simpatici si au avut grija de mine doar ca problema mare in italia ramane organizarea in rest oamenii au fost de nota 10.
cam atat pentru azi
va pup sarcina usoara
p.s. greturi am avut destule dar nebanuind sarcina am dat vina pe un virus (zisei al naibii virus ca e complicat nu mai scap de el) ca si tuseam in perioada aia, noroc de faptul ca nu iau antibiotice si nici aspirine si alte prostii in general racelile mele le tratez cu ceaiuri calde
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui pisellino Buna ziua fetelor ma inscriu si eu daca ma primiti u.m. 13.12.2012, dpn 19.09.2013 azi nu am timp sa citesc din urma dar ma pun pe treaba cat de curand va pup o zi frumoasa POZE ROBI www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi POVESTEA LUI ROBI Catalina sotie de Teo si mami de Robi Cand unul viseaza, ramane doar un vis, cand amandoi visam devine realitate... |
Sigur ca te primim pisellino. Bun venit sarcina usoara si la termen! Am vazut ca mai ai un pitic, Robi. Cat are?
mihahegarty spune:
Pisellino esti o mama foarte curajoasa, bravo tie ca te ai gandit sa nu l lasi pe Robi singur si i mai faci un frate/o surioara. La odiseea lui Imi, am doua mamici care au puiutii mai mari cu autism.
Uite ca odiseea asta e tare interesanta. Avem 3 fete din Gremania, 3 din UK. Este interesant cand nu esti singur intr o tara si mai ai macar o colega de odisee. Mai asteptam burtici si din Grecia si suntem o formatie complete si asa ai si tu pe cineva Vi4i!
Pisellino, chiar am vazut ca ai link la povestea lui Robi. Am s o citesc, acum sunt la servici si nu am asa mult timp liber, m am uitat un pic peste ea!
alinabold spune:
Bun venit la noile burtici. Catalina si eu iau femibion.
Am fost la control azi si sunt ft ft incantata. Ultima oara cand am vazut bebele la eco eradoar un punct. Acum are cap, corp, picioare si manute. Ii bate inimioara. Are 2 cm lungime...e in grafic..avem 8 sapt si o zi. Mi s-a recoltat sange si urina pt analize, am ales sa fac si toxoplasmoza chiar daca nu era trecuta pe analizele decontate de casa de asigurari. Am o noua programare pe 18 febr.
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui lorilady Permiteti-mi sa ma alatur si eu burticilor de sept-oct. Azi am aflat ca va mai veni o minune in viata noastra :)(UM 29.12.2012 DPN 07.10.2013). Saptamana viit. am programare la ginecolog, sper sa fie totul in ordine. Va pupacesc ! |
Bine ai venit Lorilady
Iti doresc o sarcina frumoasa si la termen! Esti prima burtica de Octombrie!!!!
Sa inteleg ca mai ai un nazdravan/o nazdravanca?
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui criss21 Buna, ma primiti si pe mine? :P Am o sarcina de 9 saptamani, obtinuta in urma celui de-al doilea FIV. Inca de la recoltarea ovocitelor, mi s-au prescris 8xutrogestan si 3xestrimax zilnic pentru sustinerea sarcinii. De cateva zile ma simt atat de rau incat nu pot sta in picioare mai mult de 5min. Doctorita mea spune ca de la atatia hormoni, dar ca e nevoie sa continuam asa in urmatoarele 2 sapt si pe urma le pot reduce treptat. Sarcina usoara tutoror si bebei sanatosi! |
Criss21, bine ai venit!!!!!
Felicitari!!! Imi inchipui ce fericita trebuie sa fii!!
Poate ne dai si noua datele tale sa te trecem in listuta!
Si mai spune ne despre tine.
JoyJoy spune:
ma uit precum zodia mea la poarta noua si incerc sa gasesc cum imi pot face si eu o semnatura . HELP!
criss21 spune:
Azi m-am simtit si eu in sfarsit mai bine, ca de duminica am stat numai in pat si am supravietuit mai mult cu apa si lapte
Am fost si la ecograf, avem 26mm, suntem mai mari cu 2 zile daca luam in considerare data UM. Inimioara bate, am facut si testele de sange si am luat medical pana in sapt 11-12 cand opresc medicamentele si sper sa ma simt ma bine.
UM 27/11/2012, DPN 03.09.2013, dar vom sti mai precis la controlul din saptamana 12.
Povestea noastra pe scurt; incercam sa avem un bebe de peste 4 ani, iar in urma cu 2 ani am decis sa apelam la o clinica specializata. Sotului i-au descoperit 0.06% gigei cu forme normale, iar mie un chist dermoid de toata frumusetea, 5cm pe care doctorita de atunci nu l-a vazut nici dupa ce i-am spus ca l-au mai vazut 2 doctori.
Asa ca anul trecut am schimbat doctorita, m-am operat laparoscopic. Chistul fiind asa de mare a trebuit sa taie si 2/3 din ovar. Prin iunie anul trecut am facut primul FIV spre ghinionul nostru cu un doctor mai speriat decat noi. Am reactionat f prost la stimularea ovariana, am avut doi embrioni transferati in ziua 5 care se dezvoltasera doar pana in ziua 3.
I-am rugat pe cei de la clinica sa ne schimbe doctorul si de data asta am avut norocul sa facem al doilea FIV cu directorul clinicii, un doctor care ne-a incurajat pe tot parcursul procedurii. Am decis sa incercam o stimulare f usoara, iar in cazul in care nu iese sa abandonam, urmand sa incercam pe ciclul urmator stimularea agresiva. Si surpriza, am avut 4 embrioni, dintre care doi dezvoltati perfect in ziua 5. I-am transferat inainte de Craciun si un samburel s-a prins. A fost cel mai frumos cadou de Sarbatori.
Sa avem toate sarcini usoare si bebei sanatosi. Va pup