Bebelusi de Sep-Oct 2013 (3)
Raspunsuri - Pagina 14
elutza82 spune:
Pastilutza, felicitari pt samburel-dovlecel!!
Ca sa activezi PM, intra in profilul tau si cauta in setari, acolo gasesti "activarea mesajelor private".
Bine macar ca ai platit aproape 50% fata de cat ti-au cerut initial...!!
Si eu iau Elevit. Acid folic nu iei? Nu ti-a dat? Este fff important pt dezvoltarea lui bb.
Maine ajung si eu prima data la medicul de familie.
Oricum, multe dintre analize, le-am facut inainte de a ramane insarcinata, asa ca nu stiu ce as putea sa mai fac acum(desi, le-as reface pe toate, sa fiu sigura )
6+
Ioana_Pos spune:
Salome, este un cont comun unde poate sa intre oricare dintre noi.
Ce ziceti de pozele astea ca avatar? Va place vreuna?
DarkBendis spune:
Deci ideea e ca, folosind userul acesta, oricare dintre noi poate sa deschida capitol nou, si sa aduca "imbunatatiri" la mesajul de pe prima pagina, deci sa adauge info noi, noi nume de burtici, sa modifice dpn-uri etc. Asa cum e acum, de exemplu, doar Miha poate sa faca modificari, pe cand daca e deschis de septoct2013, oricare dintre noi care are parola poate sa intre sa schimbe ceva. E userul comun al odiseei, cum s-ar zice
Ioana, mie toate pozicile imi plac
Dark Bendis 8+
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
pastilutza spune:
Buna dimineata,
Putem sa mai facem modificari? Mie medicul mi-a dat DPN - 17 sept, in loc de 18 cum calculasem eu pe net :)).
elutza82- medicul mi-a dat doar Elevit. Am intrebt special daca iau in continuare si acidul folic, pe care il luasem de la mine putere si a zis ca nu e nevoie. Doar 1 pastila de elevit / zi.
Evident ca am auzit si eu tot felul de parerei de la mamicile din jurul meu ( sunt singura din grupul de prietene care nu avea copil pana acum), cum ca elevitul nu e tocmai bun, ca ingrasa, ca face pofta de mancare nebuna , ca unora li sa administrat doar 10 pastile de elevit / luna, in primele luni de sarcina, apoi din trmiestru 2 mai multe.
Acum ma iau si eu dupa medic si vad cum ma simt.... Daca imi face pofta dem ancare nebuna, o sa-i zic la urmaotarea vizita.
Apropo de recomandari. Eu am probeleme cu vederea si port ochelari ( un astigmatism care are si +4 la ochiul stang). Toti oftalmologii, de cand ma stiu eu mi-au spsus ca nu o sa nasc natural, ca risc sa-mi creasca foarte mult dioptriile. Medicul mi-a spus ieri, ca el nu vede nici un impediment pentru nasterea naturala :)) , ca doar avem anestezie epidurala :))
mess0804 spune:
Pot sa propun si eu imagini pt avatar ?
www.win7wallpapers.com/thumbs/cute_babies_in_pumpkin-t1.jpg" target="_blank">http://www.win7wallpapers.com/thumbs/cute_babies_in_pumpkin-t1.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-N9cVldCTKOE/UIsM79Qo0CI/AAAAAAAALMI/VLpR1_LDdjo/s400/Pumpkin%20Babies%20026.JPG
http://2.bp.blogspot.com/_XU9x8G7khv0/S74Jx3qCRRI/AAAAAAAAOI8/PsZbVMc5pLE/s1600/6a00d83453be8869e20120a63be56f970c-500wi.jpg
Nu neaparat astea dar ceva si cu pumpkins si cu babies
mess0804 spune:
Eu am avut ieri intalnire cu moasa si mi s-a parut cea mai mare pierdere de vreme. Am completat un formular pe care l-a bagat ia in calculator si a gresit in ambele locuri numele lu' barbatu-miu ... care e destul de folosit si in Anglia: Adrian , nu cine stie ce nume complicat.
In rest am facut un chestionar cu boli in familie, daca fumez, etc si mi-a dat niste plainte cu informatii de pe site-ul la NHS (pe care le citisem pe net, in carti)
M-a cantarit cand am ajuns cu geaca, ghete, poseta si a trecut greutatea citita (acuma na, nu ca ma oftic eu degeaba, dar cum obtii un BMI corect cu atatea kile in plus, is eu mai plinuta, dar totusi scade acolo 2-3 kg ... macar pt poseta )
Am stabilit data pt eco si cam atat. Na, fiecare are dreptul la parerea lui, dar mie personal mi se pare un sistem tare aiurea si f nepasator ... doar se naste cate un copil pe minut aici, este de unde ...
Eu am avut dureri mari in sapt 5-7 cand ajungeam seara acasa ma bagam in pat si stateam in doua. Am facut rost de no-spa din Ro in cateva zile si am luat una-doua pe zi. Eu stiu ca in Ro se da no-spa de ani de zile , daca ar fi fost sa apara probleme se observau de atunci, nu cred ca doctorii din Ro is asa tampiti si mai prosti decat asistentele de aici. Am intrebat aici ce pot sa iau pt durere si mi-au zis Paracetamol.
In multe cazuri anumite medicamente nu sunt in unele tari din motive comerciale: cum ar fi duphastonul care e scos pe piata din UK din motive comerciale, desi din ce am citit (in engleza) pe net e mai bun decat ce se foloseste aici si e sigur in caza de sarcina. Eu am avut mare noroc ca am descoperit inainte sa incep tratament din nou in ianuarie ca aici se foloseste provera ca sa declanseze um care e interzis in sarcina.
Acuma eu zic ca is in sapt 9 sau 10 (o sa ma decid dupa eco) si mi-au mai trecut durerile, si parca si sanii is mai ok, ca ma dureau numai daca ii atingeam sau daca ma intorceam in pat de imi venea sa tip.