Bebelusi de Sep-Oct 2013 (3)
Raspunsuri - Pagina 13
Ioana_Pos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihahegarty Ioana, te rog sa ne tii la curent ce e cu sarcina. Au fost fete care au avut ciclu si pana in luna a 4a de sarcina. Fuguta la doctor! Bafta! Cum ti s a parut Wales ul? Ce ati vizitat? |
O sa merg la doctor dupa ce trece 'dragonul rosu'.
Wales e foarte frumos si foarte verde. Si ploua. Am vizitat Cardiff (centru si castelul) si Swansea (centrul, cheiul) in cele 2 jumatati de zi in care nu a plouat. Am fost si la mare unde ne-a zapacit vantul. Gower am vizitat din masina prin niste perdele de ploaie.
Si mult shopping - deh, ce sa fac pe ploaie...
Ioana_Pos spune:
Am apucat sa fac saptamana trecuta cont comun pentru burticile de sept-oct. Username este septoct2013 (nu am putut scrie cu spatiu pentru ca s-a restrictionat numarul de caractere din username la 12).
Parola o dau pe PM. Daca nu o primiti azi, dati-mi un semn, ca inseamna ca sunt cascata.
DarkBendis spune:
Primit!
Multumesc frumos!
Dark Bendis 8+
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
dunemaire spune:
Primit, saru'mana :)
Ada, mama de Timea Christiane, 16.09.2003 si Teodora, 20.05.2010
pastilutza spune:
dragele mele,
cum activez Mesageria privata? :)) Ca sa primesc si eu mesaje de la voi si in privat?
Ioana_Pos - multumesc mult , am primit mesajul cu userul si parola comune, deci cumva functioneaza si MP. Nu stiu de ce nu a primit Elutza nimic? informatica asata, imi blocheaza comunicarea :))
Azi am fost si eu la medic. Bebe e bine sanatos, are 1 cm si inimioara ii bate cu 134 bpm. Yupi.
intr-un final , totul a costat 265 lei- adica au calculat doar ecogrfia. Mi-a mai venit sufletul la loc.
Am primit o lista lunga de analize si recomandarea sa iau Elevit 1/zi.
De maine demarez proiectul analize- sa vad unde, cum , cat costa...care sunt decontate prin medicul de familie, etc.
salome10 spune:
Burtici in legatura cu analizele date de dr. ginecolog eu am fost cu trimiterea la medicul de familie care a spus ca toate mi le va da gratuit la implinirea a 2 luni de sarcina.
salome10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Pos Am apucat sa fac saptamana trecuta cont comun pentru burticile de sept-oct. Username este septoct2013 (nu am putut scrie cu spatiu pentru ca s-a restrictionat numarul de caractere din username la 12). Parola o dau pe PM. Daca nu o primiti azi, dati-mi un semn, ca inseamna ca sunt cascata. Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
Primit ! Dar ma scuzi ca intreb, eu sunt blonda si nu prea am inteles ce e cu parola aia.
DarkBendis spune:
Salome, e ca sa deschidem un nou capitol, cu userul de septoct2013, si sa putem oricare dintre noi sa facem modificari la listuta cu burtici.
Eu am noroc, la noi toate analizele, consultatiile, retetele, tot ce se face prin sistemul de stat NHS sunt gratuite. Macar de grija asta am scapat.
Pastiluta, felicitari pentru inimioara!
Dark Bendis 8+
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"